Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 aralik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

BEN İSHAL OLDUM VE YAĞMUR YAĞIYOR. VAR MI BAŞKA BAŞINA GELEN XDXDXDXDXDXDXD

demekki gökyüzünü ele geçirip biyolojik saldırı yaptılar.

Dünya sen bir boktun sıçtım daha da koktun projesi bu :D
Mesaj tarihi:
yo aslında çok basit, bir o kadar anlamlı bi soru sordum.

biraz tiye almış gibi duruo ama deil,
noluo şimdi adamlar dünyayı yönetince onu anlamaya çalışıorm,
dünya bitio mu bugün nedir
Mesaj tarihi:
Sarcasm diye bisey var hic duydunmu bilmiyorum da ben 13 aile dunyayi yonetiyor derken bundan faydalanmaya calismistim ama internet platformunda insanlar birbirini sadece gorsel olarak algiladigi icin benim ne anlattigim degil senin ne algiladigin onemli. Hehe yanlis anlasildim ama onemli degil burasi zaten herkezin birbirini %100 anladigi biyer degil. Bugun dunyayi yokediceklermi? The Secret Covenant'a gore konusursam sen zaten yok olmussun.
Mesaj tarihi:
Bugün o yeni bulunan gezegenin yıllardır varlıgından haberdar olundugunu ve şimdi ülkelerin degil şirketlerin o gezegeni kapmak için birbirleriyle yarışa girip ordan savaş çıkartıcaklarını ve bunun illuminati tarafından kazanılacagını duydum bir arkadaşımdan, kendisine bu amerikan sitcomlarının kötü gidişatını önleyebilecegini söyledim.
Mesaj tarihi:
hıı
peki

ya soracağım şu,
böyle bişi olsa bile, benim için ne değişecek? gelinlerini alıp damatları olabilir miyim? bişeyi değiştirebilir miyim?

bide nasıl yokum?
böle mi?
http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

....

Ardeth PM attim fakat inboxin agzina kadar dolu oldugu icin mesaj gitmedi. Yurt disinda yasadigim icin burasi ile Turkiye arasinda 2 saat fark var ve burasi ileride ayni zamanda cikmam gerekiyor. Dondugum zaman sana tekrar PM atmayi denicem, sanirim ordan devam edersek daha duzgun bi sekilde tartisiriz.
Mesaj tarihi:
e o zaman neyi pirçikliorz bu kadar
aileye dahil olamıorz check
bişi yapamıorz onlar herşeyi yönetio check
çok zenginler kuleleri yıkıolar savaş açıolar check

ee? nabıcam ben şimdi.

Bide neden websitesinden duyuruolar yapcaklarını?
Mesaj tarihi:
Dddbb said:

HotLine said:

Insan omurgasi 33 kemikten olusuyor ve Mason luk ta 33 derece dimi ne kadar da tesaduf.

AHAHAHAH

daha gulmek istermisin? meryem suresinin 33. ayeti kuranda hz.isa nin yeryuzune ikinci kez gelisine isaret eder. ne kadar komik dimi?
  • Yeni Oluştur...