samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Vingthor said: BEN İSHAL OLDUM VE YAĞMUR YAĞIYOR. VAR MI BAŞKA BAŞINA GELEN XDXDXDXDXDXDXD demekki gökyüzünü ele geçirip biyolojik saldırı yaptılar. Dünya sen bir boktun sıçtım daha da koktun projesi bu :D
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yo aslında çok basit, bir o kadar anlamlı bi soru sordum. biraz tiye almış gibi duruo ama deil, noluo şimdi adamlar dünyayı yönetince onu anlamaya çalışıorm, dünya bitio mu bugün nedir
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 HotLine said: Insan omurgasi 33 kemikten olusuyor ve Mason luk ta 33 derece dimi ne kadar da tesaduf. AHAHAHAH
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Vingthor said: BEN İSHAL OLDUM VE YAĞMUR YAĞIYOR. VAR MI BAŞKA BAŞINA GELEN XDXDXDXDXDXDXD yemin ederim aynısı bende de var şuanda
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ray ray ray ray ray ray ray ray ray DAAAYAARRİİİYAAA
Hao Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ishal muhabbetinizi çekmek zorunda deyiliz bu topiçte. illuminati her türlüt yönetiyor aga 11111!
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gel gel gel 120 kilometre olamaz köprü çöktü.
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sarcasm diye bisey var hic duydunmu bilmiyorum da ben 13 aile dunyayi yonetiyor derken bundan faydalanmaya calismistim ama internet platformunda insanlar birbirini sadece gorsel olarak algiladigi icin benim ne anlattigim degil senin ne algiladigin onemli. Hehe yanlis anlasildim ama onemli degil burasi zaten herkezin birbirini %100 anladigi biyer degil. Bugun dunyayi yokediceklermi? The Secret Covenant'a gore konusursam sen zaten yok olmussun.
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bugün o yeni bulunan gezegenin yıllardır varlıgından haberdar olundugunu ve şimdi ülkelerin degil şirketlerin o gezegeni kapmak için birbirleriyle yarışa girip ordan savaş çıkartıcaklarını ve bunun illuminati tarafından kazanılacagını duydum bir arkadaşımdan, kendisine bu amerikan sitcomlarının kötü gidişatını önleyebilecegini söyledim.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hıı peki ya soracağım şu, böyle bişi olsa bile, benim için ne değişecek? gelinlerini alıp damatları olabilir miyim? bişeyi değiştirebilir miyim? bide nasıl yokum? böle mi? http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ardeth said: .... Ardeth PM attim fakat inboxin agzina kadar dolu oldugu icin mesaj gitmedi. Yurt disinda yasadigim icin burasi ile Turkiye arasinda 2 saat fark var ve burasi ileride ayni zamanda cikmam gerekiyor. Dondugum zaman sana tekrar PM atmayi denicem, sanirim ordan devam edersek daha duzgun bi sekilde tartisiriz.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sen bizden daha önce yokolcaksın dimi o zaman
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 suarkta taktı adamları ailesine :D kızlarının gideri varsa öğren birlikte deneriz şansımızı :D
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Suark said: sen bizden daha önce yokolcaksın dimi o zaman benim oyle bi kaygim yok ama madem bugun yok olucaksak sen benden 2 saat once yok olucaksin
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ha sen batıdasın oke. peki nolcak şimdi, bu adamlar bizden ne istiolar
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Kizlari var da sana vermez. Tanistiriyim Miley Cyrus
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 e o zaman neyi pirçikliorz bu kadar aileye dahil olamıorz check bişi yapamıorz onlar herşeyi yönetio check çok zenginler kuleleri yıkıolar savaş açıolar check ee? nabıcam ben şimdi. Bide neden websitesinden duyuruolar yapcaklarını?
samaella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kızın gideri yokmuş konuştuğumuza değmez gidip LoL oynayalım
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Dddbb said: HotLine said: Insan omurgasi 33 kemikten olusuyor ve Mason luk ta 33 derece dimi ne kadar da tesaduf. AHAHAHAH daha gulmek istermisin? meryem suresinin 33. ayeti kuranda hz.isa nin yeryuzune ikinci kez gelisine isaret eder. ne kadar komik dimi?
Öne çıkan mesajlar