Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Millet SW:Tor'da modding sistemi değişmiş sanırım. Minibuste okudum, tamamını okuyamasam da sanırım Skyrim'e benzer bir disenchant daha sonrasında oradan çıkan özelliği başka bir silah koyma gibi şeyler eklenmiş. Ayrıntılı açıklama için; http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=11832962#edit11832962 Let's discuss! Edit: Pardon crafting demişim, modding olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 TL;DR abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ben o yazıyı bir daha okumam abi, okuduklarımın da anca yarısını anladım arabada tenis maçı gibi sağa sola çek telefondan. lütfen birisi okuyup anlatır mı? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 item modlama değişti sadece craftta değişiklik yok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bisey yok ya, modlari tak cikarli yapmislar, ona gore dengelemisler diger olaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 son beta zaten öyleydi, bunlar betada deneyip yazısını şimdimi yazdılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aynen ha, ben baska halini hatirlamiyorum zaten son iki betadada oyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 geniş çaplı weekend betadan sonra değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 evet doğrudur son 2 bet o şekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 pcguru said: evet doğrudur son 2 bet o şekildeydi. herkese açık beta'da böyle değildi, mesela mod için workbench gerekiyordu. yeni sisteme göre workbench olmadan heryerde yapılabilecek. ayrıca disenchnat gibi birşey de yoktu, şimdi varmış. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aslında disenchant(reverse engineering) varda, belli bi leveldan ve meslek seçiminden sonra geliyor inventory ekranına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ben son iki beta'da bu yazılanları parça parça gördüm; 1. Haftasonu Betası: -Burada reverse engineering vardı ve sanırım Craft'ine sahip olduğunuz her şeyi reverse engineer yapabiliyordunuz. Yani artificer'sanız, kristaller, lightsaber'ları gibi. -Mavi itemlarda modding slot vardı ve mod edilebiliyordu. Modlar çıkartılabiliyordu. -Craft ettiğiniz itemlar içinde modlar ile geliyordu. 2. Haftasonu Betası: -Reverse engineer'ı sadece kendi yaptığınız veya bound olmamış itemlara yapabiliyordunuz sanırım. -Mod socketi olan gördüğüm tüm itemlar turuncu idi. Craft ettiğiniz modable itemlar içi boş geliyordu. Siz socketleri dolduruyordunuz. Açıkçası yeni hali daha iyi olmuş, eski hali çok saçma idi, cidden içi dolu gelince itemların, yapamadığınız mod'ları dolaylı yoldan yapabilir hale geliyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Seru said: pcguru said: evet doğrudur son 2 bet o şekildeydi. herkese açık beta'da böyle değildi, mesela mod için workbench gerekiyordu. yeni sisteme göre workbench olmadan heryerde yapılabilecek. ayrıca disenchnat gibi birşey de yoktu, şimdi varmış. vs. disenchant da vardı, her yerde mod yapmada vardı. Sadece low level bir questte sana o workbench i kullanmayı öğrettiği için rada yapıyordun. anlaşılan son 2 betada mod değiştirmeyi ve item enchant'ı denememişsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Evet ben hiç workbench kullanmamıştım :P Hatta o social quest neden yönlendiriyor beni buraya diye kıl oluyordum aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Abi benim bildiğim kadarıyla ( o salak yazıyı okudum malesef üşenmeden) bi item rengibi değiştirdiler , turuncu oldu modeable itemler , bi de itemlere yerleştirdiğiniz modlar çıkmıyordu şu an onlar da çıkarılabiliyor vs en main olaylar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bunlar değişiklik değil. Son betalardaki modding vaziyetlerinin sebebini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar