Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

download sorunsalı

saplashaman

Öne çıkan mesajlar

beyler şimdi beta testi yapanların clienti aynı şekilde duracak v.s diyorlar oyun başlayınca,ben betaya falan katılmadım clientte yok ama pre-order aldım 14 aralık gecesi başlayacak diyorlar şimdi 2 gün downloadla uğraşmaktansa bu clienti bi yerden edinip serverlar acıldıgında güncellemeyle beraber az bir download yapıp oyuna girmek daha mantıklı olmazmı,ve linki v.s veya bir yolu bilen varsa download linkini verebilirmi ölmüş dedesinin hayrına :D
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

hmm ,paylaşacak dediğin swtorun yetkililerinden bahsediyorsun sanırım? öyle olursa süper olur fazla kasmaz en azından son gün millet yoksa 1*2 kb yle indirir alimAllah

sanmam oyle birsey olacagını, ilk test dalgasında belki 750k kisi aynı aksam abandı ve ortalama ben sahsen 700k ile indirdim (10 Mbir adsl) haliylen diger oyunlarda olan band genisligi sorunlarının yasanacagını zannetmiyorum,
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:

o iş de büyük sacmalık yaw. ne o yok önce pre order yapanlar daha erken girecek falan. eski köye yeni adet. ilk defa böle bişi duyuyorum, rezilik:) early access early access dır. pre order edenler aynı anda baslamalı hayret bişi yaw...

oyuna benden bi -1

bu hususta sana katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

2 milyon kişi oynamışi open beta'yı orada herkes girdi bir yoğunluk olmadı, bir de guild deployment'lara göre eşit derecede insanların server'lara dağılacağını düşünürsen bence hiç yoğunluk olmamalı. Ayrıca bakalım 2 milyon kişi oyunu preorder etti mi? Amerika'da 900- 1m arası preorder varmış, bu kesimin oyunu oynayacak kitlenin aşağı yukarı %60-70'ini karşıladığını düşünürsek.

sonuç olarak hikaye bir sistemdir bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaş en önce ben pre-order ettim..aklınız başına gelene kadar biz çoktan sith e sadakatimizi sunduyduk..Dolarında ebesinin gözü olduğu zamanlardı..Azcık ayrıcalığımız olsun..

hıh ! =) yaşasın beyaz sithler..bi aristokrasi kaldıydı onuda bioware getirdi..

eskiden bu işler collector's edition la felan olurdu..peeeh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...