Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otisabi dizi oluyor

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Dün twitter'da bu yeni versiyonla ilgili çizere bayağı olumsuz eleştri yapmışlardı diziyle ilgili, o da kızmış cevap veriyordu, niye böyle atıştılar diye meraktan baktım ben de. Sırf ilk bölümü izleyebilmiştim.

İlk serideki kadro çok daha uymuştu tip olarak ama ben pek izleyeyemedim ama onda da oyunculukta sıkıntı varmış sanırım. Şimdikinde bi kere başroldeki adam çok alakasız durmuş. Hem tip ve tavırlar hem de özellikle ses tonu (ki bu kadar dış ses olan bi seride çok önemli) çok emanet durmuş. Adam oyunculuğu iyi olsa da tipten sesten kaybediyor. Belki seri biraz daha ilerleyince alışırız. Nejat amca da pek gitmemiş. Ama en azından ilk bölümdeki hatun bayağı kotarmıştı işi. Hem tipi tavrı bayağı tatlı, hem rolün hakkını veriyo, hem de "yanlış anlamıyosun di mi?"lerle beni bile sinir etti valla.
Sosyal ağlarda paylaş

8. bölüm itibariyle iyice saçmalayıp senaryo sıkıntısı çekmeye daha şimdiden başladıklarının sinyalini verdiler.

Gerçi senaryo dediğimde hep aynı şeyi yapan bi adam konusunda bi yerde yaratıcılık tıkanıyordur ama çizer Yılmaz Aslantürk bunu başarabiliyordu. Dizinin senaryosunu başkası mı yazıyor bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...