Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afganistanda çalışmak


Chaotic

Öne çıkan mesajlar

op kolay gelsin öncelikle.

benim kuzenimin kocası gitti çalışmaya oraya bir iki sefer. türkiye'de çalıştığı şirketin işi vardı orada. o vesileyle işte... bir şey olmadan geri geldi ama bir yere burnunu dahi çıkarmıyordu.

öyle aragorn, legolas, gimli üçlüsü gibi rohan kırlarında dolaşmazsan bir şey olmaz.

tıbbi açıdan çok eksiği olan bir ülke bir de tabi. bizim memleketten doktorlar afganistan'a gidip bir iki hafta halkı muayene edip geri geliyor. sen düşün. bizim ordu hastane falan açmıştı. oraya gitmeden önce bir hastaneye gidip bulaşıcı hastalıklara karşı aşı olmanı öneririm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Burada 50 yaşında İngiliz bi herif -ki 2 kızı var uniyi yeni bitirdiler- ırak'a gitti 1 senedir orda calısıyor. Maaş sağlam olunca Londra'daki yönetici pozisyonundan bile ayrılıp gidiliyor.
her 3 ay sonunda 1 ay tatil veriyorlar ingiltere'ye gidiş dönüş uçak biletini de ödüyor firma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar da bahsetmiş yukarda, bikaç yıl para kasıp geri geliceksin 0 sosyal hayatla. tabi şehri falan araştır taliban yoğunluğu ne seviyede. bir de umarım kırsalda falan değildir şantiye.

ha bir de ne şantiyesi ? askeri yapı-lojman tarzı filansa sakat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

parası iyi yani bir birbuçuk yılda izmirde ortalama bir 2+1 mutevazı ev alabileceğin kadar kazanabiliyorsun. 3 ayda 1 15gün izin de var herat shindand da kamu binası inşaatı kapısında güvenlikte varmış. internette var özel oda da var diyorlar. ama tabi shindand nasıl bir yerdir onu pek bilmiyorum ayrıca birde afganistanda bildiğim kadarı ile tek yolcu uçağı inebilen havalimanı kabilde o yüzden her git gel yapacağında insanın kabilden shindand a kadar olan o yolu araçla gidip gelmesi gerekecek o da ayrı bir macera diyorlar. neyse görücez bakalım buradan da paylaşırım tecrübelerimi zaten sonraki gidenleri tutorial olur =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...