Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Arkadaşlar merhaba. 20 gün içerisinde afganistan herat shindand bölgesinde bir şantiyede inşaat mühendisi olarak çalışmaya gideceğim. bölge ve koşullar hakkında internette pek fazla bilgiye ulaşamadım. Konu ile ilgili bilgileri olanlar var ise ve paylaşırlarsa memnun olurum.
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 2 arkadaşım gitti hem afganistan'a hem de ırak'a, sorun olmadan güle oynaya paranın gözüne vurup geldiler geri. şimdi ne alemdedir bilinmez ama. abd çekiliyor ikisinden de ve bizim elemanların hep yankeeler ve m-16lar ile pozları vardı.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Admin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Fb'dan takip ettigim bir ingiliz fotografci bir suredir afganistan'da yasiyor. Belki fotograflar ilgini ceker :) https://www.facebook.com/MartinMiddlebrook
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 daha önce benzer bi konuda biri bi yakınlarının gittiğini ve 1 aydır falan haber alamadığını yazmıştı, sonra ne oldu bilmiyorum öldü gitti galiba o adam. aramaya inanamadım şimdi.
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 geride kalanlara iyi para bırakabilirsin..
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 millet ameleliğe gidiyor oralara geliyorlar sapasağlam adam mühendisliğe gidiyor yok ölürsün yok kaybederler olm canınız nekadar tatlı lan sizin
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Valla ben olsam bi Glock edinirim oraya varınca belimde bulunsun, yol kesmeye kaçırmaya kalkan olursa gerekebilir
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 op kolay gelsin öncelikle. benim kuzenimin kocası gitti çalışmaya oraya bir iki sefer. türkiye'de çalıştığı şirketin işi vardı orada. o vesileyle işte... bir şey olmadan geri geldi ama bir yere burnunu dahi çıkarmıyordu. öyle aragorn, legolas, gimli üçlüsü gibi rohan kırlarında dolaşmazsan bir şey olmaz. tıbbi açıdan çok eksiği olan bir ülke bir de tabi. bizim memleketten doktorlar afganistan'a gidip bir iki hafta halkı muayene edip geri geliyor. sen düşün. bizim ordu hastane falan açmıştı. oraya gitmeden önce bir hastaneye gidip bulaşıcı hastalıklara karşı aşı olmanı öneririm.
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 git tabi lan keşke beni de gönderseler öyle abzürd şehirlere paranın bitarafına koyup geri geliyorsun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Aşı ol. Antibiyotik filan stokla, git.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 talibana dikkat aman,arkada kuran okunurken infaz etmesinler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 BramStoker said: bir şey olmadan geri geldi ama bir yere burnunu dahi çıkarmıyordu. şantiyede yaşayacan aylarca, dışarısı sakat, doğuda askerlik yapar gibi bişey aslında ama parası iyi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abi ben anlamiyorum genel olarak bu afganistan'da falan calisma olayini. tamam maasi iyidir ama bi daha bu yillarin geri gelmicek, dunya'nin en feci ulkesinde got korkusuyla yasayip biriktirdigin paradan nolucak, turkiye'de de is bulabilirsin sonucta.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Admin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Burada 50 yaşında İngiliz bi herif -ki 2 kızı var uniyi yeni bitirdiler- ırak'a gitti 1 senedir orda calısıyor. Maaş sağlam olunca Londra'daki yönetici pozisyonundan bile ayrılıp gidiliyor. her 3 ay sonunda 1 ay tatil veriyorlar ingiltere'ye gidiş dönüş uçak biletini de ödüyor firma.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben gitmek isterdim abi, ne göt korkusu. bir daha nerde görcen afganistanı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Parası iyi olsun Kuzey Kore'ye bile giderim asdsadsad
Hao Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 arkadaşlar da bahsetmiş yukarda, bikaç yıl para kasıp geri geliceksin 0 sosyal hayatla. tabi şehri falan araştır taliban yoğunluğu ne seviyede. bir de umarım kırsalda falan değildir şantiye. ha bir de ne şantiyesi ? askeri yapı-lojman tarzı filansa sakat.
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 parası iyi yani bir birbuçuk yılda izmirde ortalama bir 2+1 mutevazı ev alabileceğin kadar kazanabiliyorsun. 3 ayda 1 15gün izin de var herat shindand da kamu binası inşaatı kapısında güvenlikte varmış. internette var özel oda da var diyorlar. ama tabi shindand nasıl bir yerdir onu pek bilmiyorum ayrıca birde afganistanda bildiğim kadarı ile tek yolcu uçağı inebilen havalimanı kabilde o yüzden her git gel yapacağında insanın kabilden shindand a kadar olan o yolu araçla gidip gelmesi gerekecek o da ayrı bir macera diyorlar. neyse görücez bakalım buradan da paylaşırım tecrübelerimi zaten sonraki gidenleri tutorial olur =)
liberal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Benim bi ingiliz arkadaş şu bet ofislerinden birinde çalışmak için bu yazın başında Irak'a gitti. Durum o kadar da kotü görünmüyor. Git çalış gel.
throine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi abartmayın bu bölgelerde çalışmak aksine daha güvenli. yerel halktan bile izole ediliyorsunuz. ırak'ta, afganistan'da bile olduğunu unutturacak lüks sayılacak gettolarda kalıyorlar genelde. tabi çok tırt bir şirketse bilemem. sdf
Öne çıkan mesajlar