NR_GladiatoR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bunlarda ne yapmam gerekiyor? Bir türlü beceremedim, ne yaptıysam olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ya bende Rc helicopter kullandığımız bölümde kaldım çok zor kullanmak yaa.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: blackchaos, 23 May 2003 17:22 tarihinde demiş ki: Ya bende Rc helicopter kullandığımız bölümde kaldım çok zor kullanmak yaa.[hline]bla bla bla ... git önce baya bi şehir turu at normal helikopterle 10 kere falan. sonra alışıyo insan rc'yi de uçuruyo. ben 2inci deneyişimde geçtim.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ya normal helicopter nerde peki hiç rastlamadım bende bi tek ada açıldı züppelerin yeri Diaz babanın mekanı yani.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 yep war arti 80 hidden pack. toplayınca aldığınız sinema içindede neydi adı o helikopterin sanırım sparrow çıkıyor[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 görevde kullandığınız rc helikopterin kullanımı hava alanındaki rc helikoptere göre çoook kolay. bu arada sparrow en iyi silahları satan adada da var(tank çalma görevinin olduğu ada little hawai'ydi galiba adı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 oyunu bitirieli cok oldu ben ps2de heryeri ezbere biliom ama ben ilk bitirdigimde %73 rating ile bitirdim en min ii olmal icin %98 yada %100 gerekiyor yani bitirmeden tum taxi,polis,unique jump,itfaye,helikopter,rc racingler vs.. aklıma elmeyen herseyi bitirip son gorevi gecin hile yaparsanız in gamede bu sizin statusnuze yansıyor vede ASLA %100 olamiyoruz. :) genel bilgi verim dedim :p[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar