Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyki Doğdun Emaleth!

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

=((
Emaleth said:

konu başlığı ilginç aslında. rahatlıkla "en rahatladığınız anlar"a da "kendinizi en mutlu hissetiğiniz dönemler"e de, "kalbinizin en çok çarptığı, en heyecanlandığınız anlar"a da, efendim nebleyim "en huzur duyduğunuz anlar"a da gidebilir.

ben kendimi zorladım zorladım iki şey geldi aklıma:

birincisi dynamo festivali. 21 yaşındaydım. 3 gün boyunca sürekli bir hayranlık/şaşkınlık/mutluluk/merak/heyecan/şükran halinde gezindim durdum. 20ye yakın grup izledim 80.000 tane o grupları izlemeye gelmiş insanla beraber. hatta o kadar mutluluk sarhoşuydum ki (tabe aslında gerçekten de sarhoştum ama o ayrı :P) doğru dürüst hatırlamıyorum bile nasıl geçti o 3 gün.

ikincisi de öys'den bir gün sonra yola çıkıp gittiğimiz tatildir. 18 yaşındasın, öys bitmiş, hayatında ilk defa arkadaşlarınla (hem de en yakın 14 tanesiyle birden) tatile çıkıyorsun filan. tatlı günlerdi çok, o kadar kaygısız bir zaman dilimi daha yaşamadım ondan sonra hiç. hatta hala bile durup durup o tatili anarız o grupla hala, "vay be" deriz, "amma da tatildi..."

bakın bi tane daha geldi: dergimiz hala çıkarken okuyucu mektupları aldığımda, hele ki bu okuyucu mektupları sadece beğeni belirtmekle kalmayıp bir abladan teselli ister nitelikte olduğunda çok ama çok tatlı birşeyler hissederdim. hani böööle hiç tanımadığın/bilmediğin bi insanın hayatına ortak olmak, o ,insanın seni hayatına ortak etmesi, buna izin veriyor olması, bunu da oraya yazdığın iki satır bişey sayesinde yapması hoş bişey çok.

şimdi kasınca aklıma bir kısmı "an" olan bir sürü şey daha geliyo ama çoğu buraya yazmak istemeyeceğim şeyler.

bööle işte...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...