Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 http://www.desmotivate.com.ar/resources/reactions/49.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 lan mesajım gitti mi gitmedi mi anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CRYmeAriverPRO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Terbiyesizce ahlaksizca nickimi calip aklinca klase troll modlari ile Trollemeye calisman acikcasi beni uzdu. Anlamsizca yazilarin bir seye benzese neyse diyecegim trolluyor ama.. alayci bir gulusle gulup geciyorum. Ben burada prepublish Bilgiler veriyorum bunu herkes ogrensin boyle bilsin alan bilgiyi aliyor almayan almaz basit bir matematik islemi 0 sifirdir yada 1 bir dir... bukadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 topiğin başlarına bakmayıp direk sonuna atlayınca çok acayip oluyomuş la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 En bastan okuyunca baya surekleyici roman gibi okunuyor yahu :) birakamiyorsunda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverPLATINUM Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sıfır ve birler demek... Kim olduğunu çıkardım senin... Sen sıfır almasını iyi bilirsin zaten... Postpublish asamasinda neler yaptigini tum Hest Kneppe biliyor... Troll mod diyen de sunucu kurduğunu zanneder... Sen git Evindeki Sunucuya PHP mod Kur... CIA niye bunu destekliyor hepimiz biliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 CRYmeAriverPRO said: Nato ile bir gorusme yaptim ve Nato nun bir yenilenme asamasinda oldugunu gordum. Ismini vermek istemeyen ust duzey nato gorevlisi ima ettigi bir kac sey oldu ve kesin olarak TUrkiye ile ilgili bilgiler verdi."Eger Turkiye ortadogudaki savasin icinde yer alip basi cekerse... Turkiye Natonun Lideri olabilir." dedi... ve Nato Anladigim kadariyla suan itibari ile dusundugu bir proje var o projede 5 Main Leader Country dusuncesi var. Bunlar ingiltere, almanya, fransa, amerika ve bunlarin Lideri olarak Turkiye... http://www.hurriyet.com.tr/planet/20590289.asp adama inanmadınız bak ne oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hadi ben yola çıkıyorum, viyanadan parise geçerim akşamüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 TVde cikan pati konu oluyor, NATO'yla konusan patiyle dalga geciliyor. Lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 hatırlayabildin mi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Gunes tutulmasi hakkindaki gorusunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu baslıga girince rüyaya girmiş gibi oluyorum patinin en guzel baslıgı bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Güneş tutulur mu arkadaşım, sırf yüzeyindeki ısı 6000 deree. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bamlanirsin yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 BramStoker said: CRYmeAriverPRO said: Nato ile bir gorusme yaptim ve Nato nun bir yenilenme asamasinda oldugunu gordum. Ismini vermek istemeyen ust duzey nato gorevlisi ima ettigi bir kac sey oldu ve kesin olarak TUrkiye ile ilgili bilgiler verdi."Eger Turkiye ortadogudaki savasin icinde yer alip basi cekerse... Turkiye Natonun Lideri olabilir." dedi... ve Nato Anladigim kadariyla suan itibari ile dusundugu bir proje var o projede 5 Main Leader Country dusuncesi var. Bunlar ingiltere, almanya, fransa, amerika ve bunlarin Lideri olarak Turkiye... http://www.hurriyet.com.tr/planet/20590289.asp adama inanmadınız bak ne oldu nostradamus terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ben demistim demek istemem ama... DEMİŞTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Adam pusuya yatmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 He is back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Crymearivercia said: Ben demistim demek istemem ama... DEMİŞTİM BÜYÜKSÜN ULAN! En çok Zombi haberlerinden korkuyom valla, o da doğru çıkarsa biat edecem lan sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 neler kaçırmışım ya üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Laorx said: BramStoker said: CRYmeAriverPRO said: Nato ile bir gorusme yaptim ve Nato nun bir yenilenme asamasinda oldugunu gordum. Ismini vermek istemeyen ust duzey nato gorevlisi ima ettigi bir kac sey oldu ve kesin olarak TUrkiye ile ilgili bilgiler verdi."Eger Turkiye ortadogudaki savasin icinde yer alip basi cekerse... Turkiye Natonun Lideri olabilir." dedi... ve Nato Anladigim kadariyla suan itibari ile dusundugu bir proje var o projede 5 Main Leader Country dusuncesi var. Bunlar ingiltere, almanya, fransa, amerika ve bunlarin Lideri olarak Turkiye... http://www.hurriyet.com.tr/planet/20590289.asp adama inanmadınız bak ne oldu nostradamus terk Ahaha bu ne lan Türkiyeyi gaza getirmek için yapıyolardır beyler gelmeyin böyle oyunlara sdsf "hadi aslanım koçum sen önden gir biz de arkandan gelcez". Adamlar geri çekilip dinlenirken krizde bizi ortaya atıyorlar saf saf yemeyin bunları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bazı mesajlar silinmiş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 spoiler olmasin diye silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 crymirivir harbi spoiler tag kullan panpa yoksa boyle zevki kalmio gundelik olaylarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar