Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

Terbiyesizce ahlaksizca nickimi calip aklinca klase troll modlari ile Trollemeye calisman acikcasi beni uzdu. Anlamsizca yazilarin bir seye benzese neyse diyecegim trolluyor ama.. alayci bir gulusle gulup geciyorum.

Ben burada prepublish Bilgiler veriyorum bunu herkes ogrensin boyle bilsin alan bilgiyi aliyor almayan almaz basit bir matematik islemi 0 sifirdir yada 1 bir dir... bukadar..
Sosyal ağlarda paylaş

Sıfır ve birler demek... Kim olduğunu çıkardım senin...

Sen sıfır almasını iyi bilirsin zaten... Postpublish asamasinda neler yaptigini tum Hest Kneppe biliyor...

Troll mod diyen de sunucu kurduğunu zanneder...

Sen git

Evindeki

Sunucuya

PHP

mod

Kur...

CIA niye bunu destekliyor hepimiz biliyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

CRYmeAriverPRO said:

Nato ile bir gorusme yaptim ve Nato nun bir yenilenme asamasinda oldugunu gordum. Ismini vermek istemeyen ust duzey nato gorevlisi ima ettigi bir kac sey oldu ve kesin olarak TUrkiye ile ilgili bilgiler verdi."Eger Turkiye ortadogudaki savasin icinde yer alip basi cekerse... Turkiye Natonun Lideri olabilir." dedi... ve Nato Anladigim kadariyla suan itibari ile dusundugu bir proje var o projede 5 Main Leader Country dusuncesi var. Bunlar ingiltere, almanya, fransa, amerika ve bunlarin Lideri olarak Turkiye...

http://www.hurriyet.com.tr/planet/20590289.asp

adama inanmadınız bak ne oldu

=)
Sosyal ağlarda paylaş

BramStoker said:

CRYmeAriverPRO said:

Nato ile bir gorusme yaptim ve Nato nun bir yenilenme asamasinda oldugunu gordum. Ismini vermek istemeyen ust duzey nato gorevlisi ima ettigi bir kac sey oldu ve kesin olarak TUrkiye ile ilgili bilgiler verdi."Eger Turkiye ortadogudaki savasin icinde yer alip basi cekerse... Turkiye Natonun Lideri olabilir." dedi... ve Nato Anladigim kadariyla suan itibari ile dusundugu bir proje var o projede 5 Main Leader Country dusuncesi var. Bunlar ingiltere, almanya, fransa, amerika ve bunlarin Lideri olarak Turkiye...

nostradamus terk
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Laorx said:

BramStoker said:

CRYmeAriverPRO said:

nostradamus terk

Ahaha bu ne lan Türkiyeyi gaza getirmek için yapıyolardır beyler gelmeyin böyle oyunlara sdsf "hadi aslanım koçum sen önden gir biz de arkandan gelcez". Adamlar geri çekilip dinlenirken krizde bizi ortaya atıyorlar saf saf yemeyin bunları sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...