Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Editor said: O değilde bir zamanlar denmiş savaş geliyor diye belirtiyim dedim sakljaskfa nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 CryMeARiverfix said: Suan ABD de bir askeri ustteyim ama en yakin zamanda Turkiye ye donecegim. Yazi karakterlerini mazur gorun fazla Turkce konusma sansim olmuyor ve turkce karakter kullan(amiyorum)miyorum. bu ne lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Editor said: bingildak ın haterlığı burdan başlamış.. O değilde bir zamanlar denmiş savaş geliyor diye belirtiyim dedim sakljaskfa asdfasdfasdf kac kere ban yedin bu olaydan dolayi. bir tane daha acip gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lan ya her dediğinde haklıysa diye düşünüp bütün konuyu okumak istiyorum... bir iki sayfa sonra post kasılmış, konu ciddiyetini yitiriyor. Sen git ciddi ciddi anlat, herkes dalga geçsin, sonra dediklerin çıksın ama yine dalga geçilsin ahahaha... (o değilde sanki adamın alt hesabıymışım, bunları demek için bu kadar beklemişim gibi hissettim.) (lan? o.O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 adam ne dediki ben gene bir sürü ülke gecince iranı övcez sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 http://resim.patifile.com/2017/04/09/firefox_2017-04-09_17-01-36d3f4c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 bu lafların senin benim gibi normal halka '' vay amua üçüncü dünya savaşı geliyor '' geyiği yaptırmaktan başka bir amacı yok ya. rusya,çin,abd,iran,almanya vs bunların birbiriyle savaşma ihtimali türkiye'nin 2023'te tek güç olma ihtimali ile aynı sdfs. öyle birbirlerine laf atıp sağa sola 2-3 gemi koyup belki yalandan biraz çatışıp masabaşında gariban toprakları paylaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar