Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Merhaba
Burada durumlar biraz karisik ama ben size elimden geldigince iletmeye calisicagim burda internet hatlari kesik o yuzden iletisim aracimizdan uydu baglantisi yaparak nete cikis yapabiliyorum.

Resimleri ilerleyen zamanda paylasicagim suan icin yeni bilgi ;
Turkiye suriye siniri isiniyor kurtlere cekilmesini bizim ajanlar iletti ve suan sinirden adeta kaciyorlar suriye birlikleri sinira dogru yaklasmakta ve turkiyenin de isin icine girecegi konusunda bugun bildirge aldik.

Bizim de korktugumuz bir nokta var oda kimyasal silahlar bunlari esad kullanmiyor cunku kendi tarafinda halkinda ona sirt cevirmesinden Korkuyor gibi bir dusunce var bizim karargahta. Ama bi kullanirsa sictik... Suan yetkili kisi siralamasinda baya gerilerdeyim ust duzey ajanlar var burada o yuzden fazla bilgi alamiyorum ama
Yarin ve haftasonuna dogru turkiye sinirinda 100% catisma olacak. Talimatlarda bu sekilde yaziyor...
Ve size buyuk bir bomba daha sunayim yakinda haberlerde duyacaksiniz zaten esad ankarayi tehtit ediyor devletten bahsetmiyorum sehiri vurmakla tehtit ediyor... Ve elinde bu fuzelerin oldugunu dogruladik. Ankaraya kadar turkiyeyi vurabilir 500km kusur bolge tehlikeli...
Ama ben burdayim rahat olun fuze kalkanindan daha once size haber verebilcek ekipmanlara sahibim.
Iyi gunler

Eknot: ayrica elimizde yuksek duzeyde belge var bu suriye ozgur ordusu liderleri turkiyede... Ve gorunuse bakilirsa bizim ekipler yardimci olmus bu olayda.
Sosyal ağlarda paylaş

yawfff..
şu 20 sayfayı dehşetle okudum patiler..
ve evet Crymearivercia!

şimdi yarın ve haftasonu gelip geçtiğinde de "adam haklı çıktı abi" diyip bir haber linki paylaştığınızda dehşetten gözüm seyirecek inanın..

yetkin olma konusunda ki vurgunun yanı sıra şu kısma da ayrı takıldım:
"..
Ve size buyuk bir bomba daha sunayim yakinda haberlerde duyacaksiniz zaten esad ankarayi tehtit ediyor devletten bahsetmiyorum sehiri vurmakla tehtit ediyor... Ve elinde bu fuzelerin oldugunu dogruladik. Ankaraya kadar turkiyeyi vurabilir 500km kusur bolge tehlikeli...
Ama ben burdayim rahat olun fuze kalkanindan daha once size haber verebilcek ekipmanlara sahibim.
Iyi gunler "

500 km? ve bize haber verebilecek ekipmanları/n..

ya, bir ara şizofreni konusuna çok eğilmiştim ben.. şu zihin alfa beta olaylarına, gaip ten sesler duyma olaylarının fiziksel açıklamalarına falan..

son sayfalarda, abi ses ver haber ver'e karşılık son mesajından 6 hafta sonra cart diye varlık göstermesi falan.. elbette mantıklı açıklaması var biliyorum- adam sessizce sadece bu konu üzerinden patiyi takip ediyordur ve taleplere arz yaratıyordur- ancak sdfsdsdfsss.. yarın ve haftasonu 'sözcü' yollarını gözlerim artık..

ayrıca hiçbir çıkarımda bulunamadığım diğer bir detay daha:
"Eknot: ayrica elimizde yuksek duzeyde belge var bu suriye ozgur ordusu liderleri turkiyede... Ve gorunuse bakilirsa bizim ekipler yardimci olmus bu olayda." 2milyonkezsdfssdfs

neden ve niye Crymearivercia?
lütfen aklımı bana bağışla..

ps: aklıma kendimin sahip çıkacağı bir detay yakaladım sanırım şu satırları yazarken; sen bbc reportırı/ofisboyu ya da onun hayalini hayalinde yaşayan bbc okuru falansın sanırım..
Sosyal ağlarda paylaş

Crymearivercia said:

Ve elinde bu fuzelerin oldugunu dogruladik. Ankaraya kadar turkiyeyi vurabilir 500km kusur bolge tehlikeli...
Iyi gunler

beyler eğilin mi diyecen ? ne yapacan ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...