Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

Crymearivercia said:

Rusyadan korkutan hareket gerceklesti. Rus donanmasi suriyeye gidiyor.
Ucaklarla muhimmat goturduklerini istihbarat alindi.
Suan icin rotalari belli degil. Gemilerinde yola ciktigi soyleniyor yada cikmaya hazir oldugu.

Bilgi aldikca burdan haber verecegim

panpa

istihbarat değil o. dün gece internetteki haber sitelerine düştü. iskoçya açıklarında abd isteği üzerine çevirilen mi25leri taşıyan gemiye rus savaş gemilerinin eskortluk edebileceğinden bahsediliyor.

formdan düşüyorsun bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Korkulan ortadogu savasi cia duzeyinde hazirlanmistir. üst düzey gizliligi olan bir belgeden ele gecirdigim bilgilerde israille birlikte atilacak on adimla, buyuk bir savasa girilecektir. amerika tarafindan, suan gizli olarak sevkiyat yapilmaktadir . Mossad ile birlikte kordineli calismalar surmektedir.

Bu ay icinde sizin deyiminizle makarnalari hazirlamanizi tavsiye ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu sitedeki kimseyle seks yapamazsın. erkeğiz biz hep. juila robertsını başka platformlarda ara bence. ayrıca savaş çıkarsada fps tecrübesi olan insanlarız biz yani, askerde keleşi elime aldığımda ilk atışlarda 4 helikopter düşürmüşüm ben. brövem var. bütün site olarak rambo gibi birşeyiz biz hepimiz. sen şimdi desen ki amerika bize lazer sıkacak vız gelir tırıs gider. yanlış yerde dükkan açıyorsunuz mr.gibson.
Sosyal ağlarda paylaş

Crymearivercia said:

Korkulan ortadogu savasi cia duzeyinde hazirlanmistir. üst düzey gizliligi olan bir belgeden ele gecirdigim bilgilerde israille birlikte atilacak on adimla, buyuk bir savasa girilecektir. amerika tarafindan, suan gizli olarak sevkiyat yapilmaktadir . Mossad ile birlikte kordineli calismalar surmektedir.

Bu ay icinde sizin deyiminizle makarnalari hazirlamanizi tavsiye ediyorum...

hadi len.
Sosyal ağlarda paylaş

CryMeARiverfix said:

IRAN HURMUZ BOGAZINI kapatmak icin suan kurul toplantisi gibi birsey yapiyor.

also ABD Donanmasinin Hurmuz bogazina yakin bogelere konuslanmasindanda oldukca rahatsizlar. Bununla birlikte Amerikadaki secimlerden once yapilacak bir mudehale bekleniyor Edindigim bilgilere dayanarak soyleyebilecegim bazi ust duzey yetkililerin ustu konumundaki bazi kuruluslar dan gelen isteklerin yerine getirilmesinden bahsediliyor. Eger bu istekler ve Gorusler yerine getirilirse Agustos secimlerinden once bir savas durumu Gozlenebilme ihtimali cok yuksek.
Daha once belirttigim Hazirliklar ayni sekilde devam ediyor. Tarihler deyismis olabilir ama ortadaki durum halen deyismedi saygilar.

ps: Bu olaylarin secimden once yapilmak istenmesinin tek nedeni tum sorumlulugun obamaya atilmak istenmesidir.

http://dunya.milliyet.com.tr/korkulan-oluyor/dunya/dunyadetay/09.07.2012/1564888/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Tarihlere iyi bakin ondan sonra beni yalancilikla suclayin.

Son aldigim onemli bir bilgide cok kritik kararlar alindigini duydum bence artik savasma vakti geldi bundan 8 ay once soyledigim raporlardaki sistemleri tekrar uygulamaya soktular . İsrailde bulunan amerikan savas gemilerimizi 1 ay once cekmemiz gerekirken halen cekmedik. Suan durum karisik aslinda bu harekatlarla ilgili cia tam yetki aldi ve israille konusmalarimiz evam etmekte. En son konusulan konu rusya gemilerinin nasil durdurulacagi idi. Engellenemedi yola ciktilar bunun uzerine herkesin de bugun ogrendigi gibi AL ucak gemimiz suan antalyada. Rusya gemilerini beklemektedir.

Ortalik kizisiyor ve bombayi patlatiyorum... Savas israilin lubnani bombalamasiyla beraber baslayacaktir ! Bu ozel uyaridir paticikler icin fazla yayilmasada olur. Tarihi tam gunu size 2 gun icinde bildirecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...