SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 2 haftadır araştırıyorum, fena telefon değil ama en çok merak ettiğim şarjı kaç gün gidiyo? kullananlar veya bilenler yazarsa çok sevinirim, bide tavsiye etmezseniz niye etmezsiniz ? boşuna para vermeyelim dimi canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bence güzel telefon ama öyle telefonların şarjları (bildigim kadarıyla) 2-3 gün gidiyo ben 6600 aldım şarjı 23 gün gittiği için yeni bi batarya daha aldım oda 2-3 gün gidiyo.[signature][hline]i only die for this woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 6600ın şarjıo 23 gün mü gidio a a şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 23 günmü benimki 1 gün bilemedin 1 buçuk gün gidiyor.23 gidemez öyle bir telefon yok piyasada.. Sanırım 2-3 gün dicekti..[signature][hline]Jabba Argus Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 cidden ya 6600 super telefon ama sarjı hic dayanmıo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yokmu başka 3100 kullanan yağhuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: DuNgEoN, 22 Nisan 2004 20:50 tarihinde demiş ki: 23 gidemez öyle bir telefon yok piyasada.. Arkadaşımın babasında 2yıldan uzun zamandır Philiips Xenium mu ne öyle bişi var,1 ay gidiyor şarjı...Nasıl yok?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 o istisna, pili değişik, o iş için özel yapım.[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 istisna olsun olmasın, arkadaş "piyasada yok" demiş...Var demek ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Arkadaşlar arkadaşlar, arkadaş 2 3 gün gidiyor demek istemiş ancak space e basmayı unutmuş anlaşılan, ama siz anlayamamışınız ve boşuna threadi saptırmışsınız.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 23 Nisan 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 threadi amacına döndüreyim o zaman :) 3100 almayı dusunuyorum fiyatıda uygun özellikleride güzel. "yok onu alma ona benzer fiyata daha güzel telefon var" diyen var mı?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Çok ciddi söylüyorum geyik değil harbi harbi cenabet telefon =) durduk yere bosulduğu oluyor.Yada bendim cenabet ama birimizden birinde sorun vardı dayanamadım cüzzi fiyata sattım zaten bozuktu.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 :) cenabetligi dısında bi kotu ozelligi var mı? memnun muydun yani[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben kullanıyorum güzel bi telefon kullanışlı al yani daha iyisine paran yoksa gayet güzel sarjı da 72 saatten fazla sürüyor kesintisiz geceleri kapatmadan[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 09 Ekim 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 http://www.nokia.com.tr/id32954.html[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abazan telefonu :-P (şaka) *!fesatlık yapar*[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gay telefonu o alma diye kıllandırdı bi arkadas. sallayabilitesi yuksek biri :p sırf i.neligine onu alcam :) pembe kapaklısından[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: -Mix-, 09 Ekim 2004 16:15 tarihinde demiş ki: threadi amacına döndüreyim o zaman :) 3100 almayı dusunuyorum fiyatıda uygun özellikleride güzel. "yok onu alma ona benzer fiyata daha güzel telefon var" diyen var mı? kaç para ki 3100[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Halfmumi, 22 Nisan 2004 21:45 tarihinde demiş ki: said: DuNgEoN, 22 Nisan 2004 20:50 tarihinde demiş ki: 23 gidemez öyle bir telefon yok piyasada.. Arkadaşımın babasında 2yıldan uzun zamandır Philiips Xenium mu ne öyle bişi var,1 ay gidiyor şarjı...Nasıl yok? ahanda And some words about the most interesting part of the device, its the battery. In this model is applied lithium-ion battery in capacity of 850 mAh. According to the statement of the manufacturer it provides up to 750 hours in standby mode and up to 7.5 hours in talk mode. In conditions of Moscow MTS network the device has worked 8 day at 50 minutes of talks and about 35 minutes of other functions using. If to refuse of additional opportunities in Moscow networks the device is capable to work up to 12-13 day at 40 minutes of talks (the data of the synthetic test). Time of the full charge is about 3 hours.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominator Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bi dakka yanındaki alkaline pille çalışmıyo dimi? sanırım reklamımsı bişey dikkat çekmek için ürünün özelliğine [Bu mesaj dominator tarafından 09 Ekim 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hayır kalem pille calısmaz onu büyük ihtimal boyutları karslastıracak bişi olsun diye koymuslardır [signature][hline]regrubmah retsamdnarG[Bu mesaj DynamicK tarafından 09 Ekim 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 uzunca bir ip 2 tane kağıt bardak... sus ve komşu kızını dinle[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 darkwingduck uykusuzlugun verdigi sacmalama bonusunu da kullanarak kimsenin anlamadıgı bir laf ediyor. bravo[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar