oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ayakta sıcaklık olarak bir degişiklik yok sadece biraz pembemsi ama bana atesler içinde gibi geliyor bi de sadece ayagım baska heryerimi cok normal hissediyorum rahatsız da etmiyor ama neden olur bu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 erkek oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sırf insanlar gelip komikli şeyler yazsın diye böyle topicler açıyorsunuz galiba, çok hayırseversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 doktora gitse daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 doktorlar bi işe yaramıyor daha bir hastalıgımı gercirmişlikleri yok anca tehis koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Karacigere baktir bi. edit : hatta kilo varsa ve/veya alkol tuketimi coksa kesin baktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 kilo yok da ben hergun ilac alıyorum iki gune bir de alkol hmmmm taslar yerine oturuyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 (tu) Ihmal etme yalniz. Belliki ilerlemis baya ayaginin alti kizarip yaniyorsa. Yine de ilacla ve biraz dikkat ederek 2-4 ayda kurtulabilirsin. Kasinti/kizariklik/yanma da dikkat etmeye basladiginin haftasinda gececektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 nasıl böyle aniden ısınıp sonra soğuyor mu. özellikle parmak uçların. çok sigara içiyo musun? ani sıcaklık değişikliği oluyorsa sigaraya bağlı damar tıkanıklığı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ani ısınıp soguma yok zaten ısındıgını da zannetmiyorum bana sıcak geliyor herkes normal diyor muhtemeln karacigere cok yuklenıyorum o da baska yerlere yukleniyor heralde tmm tmm teshisi koyduysak gerisi mühim deil kafam rahat olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "Ergenlik döneminde açılan 2 güne bir alkol aldım topiclerine hoş geldiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Patiyi acil servis sananlar V.4563623 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Aciller osurugunun sesi bile farkli cikinca akin edenlerle dolu hem gece hem gunduz. Bariz sekilde acil sayilmayacak seylerin sorulmasinda bir sakinca yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 oglum adam basit bir şey sormuş,forumlar bunun icin degil mi zaten ne gocunuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sağlık sorunlarına yetemeyenler niye burada konu açıyorsunuz diye çemkiriyor işte 2 tıp dizisi izleseler geçer esnaf hastanesine gittim diyen de olmamış zaten tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar