senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 güzide linuxlerdeki özelliği getiren programlar var ya virtuaWin kurdum ama desktoptaki iconlar değişmiyor onda sadece görev çubuğu değişiyor ben istriyorumki diğer desktopa geçtiğimde termemiz bi desktıp olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=X7QaU0irWbM ha bi de çok pencere kullanıyorsanız preme ve divvy de acaip fayda sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 dexpot işime yaradı ama bunun da autogrid yapsa güzel olurmuş sağ tıklayıp autogrid dediğimde tüm desktoplardaki kısayollar simgeler eski haline geliyor. onun dışında gayet başarılı program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Nasıl kullanıyorsunuz bu multiple desktop'ları ya? Hiç kullanamadım ben. Gerçi Gnome 3'e geçtiğimden beri kullanmaya başladığımı fark ettim. Yine yıllarca hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 2x22" kullanırken benimde ihtiyacım olmuyordu da şimdi hem ufacık ekrandayım hemde bi ton dosya program cart curt var iş - multimedia diye ayırdım şimdi cillop gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 mac spaces ve expose... biraz kullandıktan sonra zaten deli gibi hastası oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yıllardır elimin altında işte ama hep garip geldi. Gnome 3 çok aklıselim bir şekilde yapmış ama bunu, benim gibi hatera bile kullandırdı çoklu masaüstü. İyice fanboy'u oldun GNome 3'un bu arada ya. js, css filan etikleyerek tam kafama göre bir şekle soktum zaten sistemi, onlar üzerine kurulmuş tüm GUI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 baba ben lünüz kullanıyosam direkt dağıtıyorum uygulamaları desktoplara. system traye falan küçültmek yerine böle açık duruyo daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Gnome'da sistem tray olmadığından kullanmaya başladım belki de. Gerçi AWN yükledim, hala kullnıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 system trayde gözükmeyen bi yolu yokmu bunun windowzda.. rocketdock gibi.. çalışsın da gözükmesin bide diğer dekstop a geçmek için kısayol ayarliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar