Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Galaxy tab 10.1" V "IPAD 2"

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Haftasonu eniştemin ipad2'sini kullandım. Baya rahattı. Ev içinde laptop kullancağıma onu kullanırım, çok daha rahat ettim.

Ama ipad de alasım yok pek. Android tablet almak daha cazip geliyor. Galaxy Tab'ler arasında dolanıyorum. 7.7 düşünüyodum ama ekranı küçük olcak gibi geldi. 8.9 ve 10.1 arasında kaldım. Var mı önerisi olan? Büyük olması sorun yaratır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Galaxy tab 10.1 tegra 2 kullaniyor yanlis hatirlamiyorsam ve tegra 2 kullanan cihazlarda media playback olayini unut. h264 high profile decoding yapamiyor, suan en cok kullanilan format. Bu alete o kadar para verip internetten indirdigin dizi&filmleri oynatamamasi koyar adama.
Pazarda tegra 2 den baska soc kullanan tablet benim bildigim iki tane. Birisi galaxy tab 7.7, digeri transformer prime. Galaxy tab 7.7 exynos kullaniyor, bu SoC media playback konusunda en iyilerden birisi. Digeri tegra 3 kullanan prime, bu alette exynos ile asagi yukari ayni sonuclari veriyor. Media playback konusunda uzmez seni, 1080p h264 [email protected]+ 50mbps+ videolari sorunsuz oynatiyor.
İsin ozeti tegra 2 kullanan tabletleri tavsiye etmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

7.7'yi daha çok beğenmiştim de onun da ekranı küçük değil mi ya? cepte falan taşımicam sonuçta. hatta evin içinde olcak sürekli, bi de tatile falan belki gider.

tegra2'nin o problemi de kötüymüş cidden, yok mu bi çözümü? gerçi denildiği gibi tabletten ne kadar video/film indirir izlerim bilmiyorum da izleyemeyince de üzer adamı

edik: sadece 1080p için mi geçerli o problem? eğer öyleyse çok büyük bi sıkıntı değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

720p H264 High Profile decoding de sikintili. L3.1 videolari oynatabiliyor sadece o da tarih oldu zaten. L4.1 ve L5.1 videolari oynatirken de takiliyor. Game of Thrones izleyememistim ripleyen grup L5.1 kullandigi icin mesela. Anime izliyorsan zaten hicbirini oynatamaz cunku fansublar herzaman en son teknolojiyi kullaniyorlar, L3.1 veya baseline kullanan fansub bulamazsin. Yazilimla giderilebilse keske, donanimsal bir limit bu. Tum bunlari Atrix ve Xoom'a dayanarak soyluyorum ikisinde de kendim test ettim. Diger tegra 2 kullanan cihazlarda da degisecegini zannetmiyorum.
Edit: Piyasadaki cogu SoClarin videp playback yetenegini test etmisler. Bir goz atin derim.
mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=73&t=23497&sid=74c64d0e0b469bde3ec28d18c8c5888a
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...