WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bu 2 urun arasında kalakaldım. Bu 2 urunu kullananlardan fikirlerini almak istiyorum. Memnuniyet ve şikayetleri nelerdir ? Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 soru galaxy tab vs ipad degil soru android vs ios. android'in de tablet versiyonu cok yalan. hatta hala adam gibi tablet versiyonu yok diyebiliriz. bu yuzden onumuzdeki 5-6 ay, hatta belki 1 yil icin tabletlerde ipad tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 iste bekledigim yanit ;) bende bu sebeple almayacagim android tablet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ipad 2 sahibiyim gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ipad al hem şekil de kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hangisini alırsan, aldıgından memnun olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 flash olayi sorun olmuyor mu ipadlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Flash mı kaldı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 simdi android tablet almanin zamani degil 1 2 ay daha bekle yeni nesil islemcili tabletler geliyor onlardan alirsin asus transformer prime mesela http://www.engadget.com/2011/12/01/asus-eee-pad-transformer-prime-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ASUS Eeepad ve Prime ikisinide tokatlar pil ömrü bile yeter fark atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 su tablet pc ler icin indirimleri takip edebilecegimiz bir yer var mı ? ucuza denk getirsem azcık almak istiyorum bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ipad 2 gecti elime (belese) guZel bir alet faln ama bir ise yaradigi yok bana uygundeilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sat bana dskghşlasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 oldun said: ipad 2 gecti elime (belese) guZel bir alet faln ama bir ise yaradigi yok bana uygundeilmis bana satmana bile gerek yok direk verebilirsin, vealla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kotu hatirasi var o yuzden satmayi dusunmedim hgfgdxdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Galaxy sempatizanıyım. Sebebim yok, ipadim de yok, hiç ipadim olmadı belki olsa onun da sempatizanı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ulan cok ozenıyorum yolda bayırda su aletlerı kullananlara,pahalı olmasa alcam,kac lira 1500 kusur felan de mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ikiside var samsung u tek gecerim gercek bilgisayar gibi kullanabiliyorsun, ipad buyuk iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 tab 10.1 var çok memnunum. Andrid bikere süper bişi. Onun dış8ında ipad2 nin dokunmatiği ne yazıkki daha iyi. Birde bilen bilmeyen herkes elindekini ipad sanıyor acayip uyuz bir durum. Neyse şimdi Note alıyorumda bakalım ne sanacaklar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Haftasonu eniştemin ipad2'sini kullandım. Baya rahattı. Ev içinde laptop kullancağıma onu kullanırım, çok daha rahat ettim. Ama ipad de alasım yok pek. Android tablet almak daha cazip geliyor. Galaxy Tab'ler arasında dolanıyorum. 7.7 düşünüyodum ama ekranı küçük olcak gibi geldi. 8.9 ve 10.1 arasında kaldım. Var mı önerisi olan? Büyük olması sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 1-2 aya ipad 3 tanıtılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Galaxy tab 10.1 tegra 2 kullaniyor yanlis hatirlamiyorsam ve tegra 2 kullanan cihazlarda media playback olayini unut. h264 high profile decoding yapamiyor, suan en cok kullanilan format. Bu alete o kadar para verip internetten indirdigin dizi&filmleri oynatamamasi koyar adama. Pazarda tegra 2 den baska soc kullanan tablet benim bildigim iki tane. Birisi galaxy tab 7.7, digeri transformer prime. Galaxy tab 7.7 exynos kullaniyor, bu SoC media playback konusunda en iyilerden birisi. Digeri tegra 3 kullanan prime, bu alette exynos ile asagi yukari ayni sonuclari veriyor. Media playback konusunda uzmez seni, 1080p h264 [email protected]+ 50mbps+ videolari sorunsuz oynatiyor. İsin ozeti tegra 2 kullanan tabletleri tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi sony tablet alacaktım bu tegra 2 olayı kötüymüş ya sadece videolar için mi geçerli bu? hani zaten dizi fln bilgisayara indirip tv ye bağlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 7.7'yi daha çok beğenmiştim de onun da ekranı küçük değil mi ya? cepte falan taşımicam sonuçta. hatta evin içinde olcak sürekli, bi de tatile falan belki gider. tegra2'nin o problemi de kötüymüş cidden, yok mu bi çözümü? gerçi denildiği gibi tabletten ne kadar video/film indirir izlerim bilmiyorum da izleyemeyince de üzer adamı edik: sadece 1080p için mi geçerli o problem? eğer öyleyse çok büyük bi sıkıntı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 720p H264 High Profile decoding de sikintili. L3.1 videolari oynatabiliyor sadece o da tarih oldu zaten. L4.1 ve L5.1 videolari oynatirken de takiliyor. Game of Thrones izleyememistim ripleyen grup L5.1 kullandigi icin mesela. Anime izliyorsan zaten hicbirini oynatamaz cunku fansublar herzaman en son teknolojiyi kullaniyorlar, L3.1 veya baseline kullanan fansub bulamazsin. Yazilimla giderilebilse keske, donanimsal bir limit bu. Tum bunlari Atrix ve Xoom'a dayanarak soyluyorum ikisinde de kendim test ettim. Diger tegra 2 kullanan cihazlarda da degisecegini zannetmiyorum. Edit: Piyasadaki cogu SoClarin videp playback yetenegini test etmisler. Bir goz atin derim. mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=73&t=23497&sid=74c64d0e0b469bde3ec28d18c8c5888a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar