yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Karea said: yavuz macına güldüm :D nedenki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 eğlenceliydi seyretmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şunuda eklemek istiyorum, sleeep arkadaşımız ladderda bana gelmediğini söylemişti(daha ii adamlarla oynadığı için işte falan filan :D ) dedim az ladder kasıyım, bir baktım ne zaman tıklasam sleeep :O :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 turnuvadakiler daha iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 valla turnuvada elenmekten tırstığım icin daha garanti bulduğum taktiklere gittim hep, şimdi nasıl olsa ladder diye riske girdim, kazandım :p öyle de kazanmıştım gerci ama daha zor oluyor işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yvz said: şunuda eklemek istiyorum, sleeep arkadaşımız ladderda bana gelmediğini söylemişti(daha ii adamlarla oynadığı için işte falan filan :D ) dedim az ladder kasıyım, bir baktım ne zaman tıklasam sleeep :O :D 3 gün lük lose streakten sonra gelmen herşeyi açıklıyor bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sleeep said: yvz said: şunuda eklemek istiyorum, sleeep arkadaşımız ladderda bana gelmediğini söylemişti(daha ii adamlarla oynadığı için işte falan filan :D ) dedim az ladder kasıyım, bir baktım ne zaman tıklasam sleeep :O :D 3 gün lük lose streakten sonra gelmen herşeyi açıklıyor bence :D çeyrekte seni elemeseydim dediğin doğru olabilirdi tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 tamam kavga etmeyin dağılın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 işim uzadı dönemedim , kötü oyunlar çıkardım bugün T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.starcraftturkiye.com/profile/Sleeep stream on günün cupları ve ladderlarıyla sizlerleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 başlıyor yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nerelerdesin yaw stream yalan mı oldu buraya mı yazmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 vip üyelikle izleniyor sadece üye olman lazım :P yok ya timing pushlarda özellikle micro çok önemli oluyor, stream varken nedense çok ufak bi lag oluyor pcde tam akıcı olmuyorki çok etkiliyor nedense oyunumu, stream varken ki performansla kapalıken ki performansın çok farklı olmasından dolayı bir süre kapalı kalıcak gibi, elimdeki işlemciyi satıp/yeni işlemci kazanıp, bir üst seviyeye geçebilirsem belki yeniden açabilirim... bu aralar finallerim var bi de finallerden sonra ladder değilde replay veya oyun dinamikleri üzerine birkaç yayın açabilirim ders niteliğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sleeep said: ladder değilde replay veya oyun dinamikleri üzerine birkaç yayın açabilirim ders niteliğinde http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/508/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ilk ders niteliğindeki yayınımı izlersen EkmekSports.Darkswarm beni neden hiçbir turnuvada yenemediğini açıklıycam. Evet biliyorum aklın almıyor cuplarda bana karşı her seferinde neden patladığını bilmiyorsun, whiteralar nightendler grubbyleri ekmek edip silipin karşısında bronzerge dönüyorsun. Cidden en son hangi turnuvada yenmiştin hatırlıyor musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 birileri ateşle oynuyor (-.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 askere mi gitti yoksa swarm? silip böyle atıp tuttuğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Swarma bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber askerlik çok kolay. Kötü haber sadece kısa dönemlere kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Oymanq said: Swarma bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber askerlik çok kolay. Kötü haber sadece kısa dönemlere kolay. Hahahahahaahahaha :D :D :D :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar