yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Karea said: yavuz macına güldüm :D nedenki :D
yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şunuda eklemek istiyorum, sleeep arkadaşımız ladderda bana gelmediğini söylemişti(daha ii adamlarla oynadığı için işte falan filan :D ) dedim az ladder kasıyım, bir baktım ne zaman tıklasam sleeep :O :D
yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 valla turnuvada elenmekten tırstığım icin daha garanti bulduğum taktiklere gittim hep, şimdi nasıl olsa ladder diye riske girdim, kazandım :p öyle de kazanmıştım gerci ama daha zor oluyor işte :p
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yvz said: şunuda eklemek istiyorum, sleeep arkadaşımız ladderda bana gelmediğini söylemişti(daha ii adamlarla oynadığı için işte falan filan :D ) dedim az ladder kasıyım, bir baktım ne zaman tıklasam sleeep :O :D 3 gün lük lose streakten sonra gelmen herşeyi açıklıyor bence :D
yvz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sleeep said: yvz said: şunuda eklemek istiyorum, sleeep arkadaşımız ladderda bana gelmediğini söylemişti(daha ii adamlarla oynadığı için işte falan filan :D ) dedim az ladder kasıyım, bir baktım ne zaman tıklasam sleeep :O :D 3 gün lük lose streakten sonra gelmen herşeyi açıklıyor bence :D çeyrekte seni elemeseydim dediğin doğru olabilirdi tabi :D
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 işim uzadı dönemedim , kötü oyunlar çıkardım bugün T_T
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.starcraftturkiye.com/profile/Sleeep stream on günün cupları ve ladderlarıyla sizlerleyim :P
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nerelerdesin yaw stream yalan mı oldu buraya mı yazmıyorsun?
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 vip üyelikle izleniyor sadece üye olman lazım :P yok ya timing pushlarda özellikle micro çok önemli oluyor, stream varken nedense çok ufak bi lag oluyor pcde tam akıcı olmuyorki çok etkiliyor nedense oyunumu, stream varken ki performansla kapalıken ki performansın çok farklı olmasından dolayı bir süre kapalı kalıcak gibi, elimdeki işlemciyi satıp/yeni işlemci kazanıp, bir üst seviyeye geçebilirsem belki yeniden açabilirim... bu aralar finallerim var bi de finallerden sonra ladder değilde replay veya oyun dinamikleri üzerine birkaç yayın açabilirim ders niteliğinde
LM Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sleeep said: ladder değilde replay veya oyun dinamikleri üzerine birkaç yayın açabilirim ders niteliğinde http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/508/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ilk ders niteliğindeki yayınımı izlersen EkmekSports.Darkswarm beni neden hiçbir turnuvada yenemediğini açıklıycam. Evet biliyorum aklın almıyor cuplarda bana karşı her seferinde neden patladığını bilmiyorsun, whiteralar nightendler grubbyleri ekmek edip silipin karşısında bronzerge dönüyorsun. Cidden en son hangi turnuvada yenmiştin hatırlıyor musun :D
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 askere mi gitti yoksa swarm? silip böyle atıp tuttuğuna göre
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Swarma bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber askerlik çok kolay. Kötü haber sadece kısa dönemlere kolay.
inyourmind Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Oymanq said: Swarma bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber askerlik çok kolay. Kötü haber sadece kısa dönemlere kolay. Hahahahahaahahaha :D :D :D :)-D
Öne çıkan mesajlar