xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ÇOK ÇOK ÇOK İYİ türkiyeye nezzaman gelir bilmiyorum ama ilk sahibi ben olacam http://www.youtube.com/watch?v=rd4bvzPu-IE link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 e honda city olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 type s alıcaksın özel süspansiyonlu. al ölene kadar kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fOnicTu6V9M&feature=fvwrel buda sedanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 arkası olmamış içi güzel zaten alınır vardı ama pahalı yapıyorlar ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ama işte diğer markalarla karşılaştırınca özellikle sürüş keyfi ve yürüyen aksam kalitesinde çok bariz fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Corolla da Civic te 90 lı yıllardaki kasaları muhteşemdi. Bundaki yumurta misal kasa çok itici geliyor, keza yeni Corolla lar da öyle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Selam, Göt kaldırmak moda oldu. Mevcut modele de gıcık oluyordum, buna da olacağım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arkası berbat. Bi önceki kasasının HB'i çok daha muhteşem ve "farklı"ydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 nerde o eski honda'lar bu ne lan, çirkin ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 verse binmiycen sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arkası olmamış.Eski hblerin arkası bence muhteşemdi. Hondanın iç dizaynı her zaman güzeldi yine güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2009/02/yeni_honda_civic_hatchback_vtec_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 o duruşa sürüş 44bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Honda fanboyuyum ama bu arabayı sevmedim. Civic değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben frankfurtta canli gormustum bunu dana gibi olmus bir onceki(su anki) cok daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Fistan said: nerde o eski honda'lar bu ne lan, çirkin ötesi +1 aynen öyle Ben o Panda gözlü Toyota'lardan istiyorum ya da Mazda 323, hb dediğin bunlar abi uzay mekiğine benzeyen makinelerden farkı yok şu kasaların =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 İtelerler 65 milyardan, alıcısı da çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Selam, Honda logosunun zeminini kırmızıya boyayıp sonra ortalıkta Ferrari edasıyla dolaşmıyorlar mı bayılıyorum :) Hyundai'li gençlik de bu yolda ilerliyordu ve şimdiki yeni trend Kia ve Chevrolet :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sene 2011, hala honda. bari 2012de bu hata yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 çirkin de olsa, sonuçta honda ve sonuçta civic. Hala en dayanıklı arabaları yapmaya devam edicekler, baya ucuzlamış eski kasa bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 paramecium said: Selam, Honda logosunun zeminini kırmızıya boyayıp sonra ortalıkta Ferrari edasıyla dolaşmıyorlar mı bayılıyorum :) Hyundai'li gençlik de bu yolda ilerliyordu ve şimdiki yeni trend Kia ve Chevrolet :P Saygılar. http://image5.sahibinden.com/photos/02/37/01/big_27023701hnz.jpg eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şu kasa accord da çiçekti resmen ya. 2.4 motörü ve rezil otomatik vitesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kan çıkar çift egzoz,temiz ses sitemi 2.4 motor 190hp, ve süper görünüş ( ha fotodaki gerizekalı arabayı rezil etmiş o ayrı ama laf yok accorda! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar