Thalion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bir süredir forumlarda sürekli gelen bir soru var, en fazla türk nerede ??? Bu sorunun cevabını bulabilmek ve kimlerin nerede oynadığını öğrenebilmek için bir nüfus sayımı yapmanın faydalı olabileceğine karar verdim.. Güzel sonuç verdiği takdirde bunu siteye de koyarız böylece DaoC a başlamayı amaçlayan oyuncular hangi serverda kimlerin olduğunu görebilir ve ona göre karar verebilirler.. Ben Excalibur Hibernia'da oynıyan Türklerin bir listesi ile başlıyorum sizde kendi server ve realm'inizdekileri yazarsanız sevinirim.. Alistar 50 Ranger Gesp 50 Eldritch Borges 50 Enchanter Kelem 50 Warden Carternas 50 Champion Haradrim 50 Warden Oski 45 Hero Neenar 39 Eldritch Spessnat 20-30 Hero Phann 33 Eldritch Zet 50 Bard Sinterklass 46 ( idi en son ) Champion Bloodscalp 50 Druid Şu anda aklıma gelenler bunlar eksiğim unuttuğum varsa tamamlarsınız.. Dün gece prydwen Albion'da Fatih isimli bir Türk ile karşılaştım onlar da 10 arkadaş birlikte ingiltereden sipariş etmişler ve birlikte başlamışlar oynamaya.. Onlardan birisi de forumlara bakıyorsa isimlerini yazarlarsa sevinirim böylece prydwen da kimler olduğunu da biliriz..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU [Bu mesaj Thalion tarafından 04 Şubat 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Phann chanter, eldy degil :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kısaca us=eu*2 falan[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Maxom 50 Mercenary-Axoi 46 Cleric-Laluna 50 Minstrel Hasban 50 Friar Pik 50 Sorcerer-Pikk 50 Armswoman Nicea 49 Scout Ageon 50 Cleric-Sianure 50 Infiltrator Shamar 50 Scout Belgarionn 50 Cabalist-Atillabey 48 Armsman Zorbey 50 Arsman-Bir 50 Cleric-50 Infiltrator Florance 50 Cleric-Afelia 50 Wizard Adala 50 Paladin Qal 50 Armsman Anchorite 50 Wizard-Deamien 46 Infiltrator Kalima 50 Minstrel Tonyukuk 50 Wizard-Tunc 50 Paladin-Ajda 35 Minstrel Eiric 50 Armswoman-Tyyra 49 Infiltrator Mirzabey 50 Paladin-Daggerfall 47 Infiltrator Athagan 50 Armsman Cadet 50 Armsman Amiroc 48 Paladin Abay 47 Paladin Mothman 45 Cleric-Saintlike 35 Armsman Delias 50 Scout sadece 45+. Şu an hatırlayamadıklarımı tazelerim.45 den düşükleri de yazarım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN [Bu mesaj malsahibi tarafından 04 Şubat 2003 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ehem su an aktiv acc(acc degisiminde lvl50 Spiritmastera karsi) wildwauz lvl50 berserker logres midgard[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bu arada eger almanyadan oynayan turkleri sayarsak bu liste 100-200 u gecer...almanyada nerdeyye almandanfazla ´türk var cunku... avalon serverinda ozellikle[hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 04 Şubat 2003 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ged ozaman avalon da oynanmaz kesinlikle :)[hline]Aluvian Warden Hibby/exc[R.i.P] Fronad Skald Middy/Pryd Skurt Sb Middy/Pryd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ben 46 oldum :-P *! o da bi 46 lıdır artık*[hline]Sarmısak da acı ama evde gerek bir dişi! Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 EU ex/alb tayfasindan bildiklerim öncelikle bendeniz Froc 25 (yoksa 26 mı olmuştum?) merc + Veldrin 15 infil kankaların kankası Iceball 25 (yada ölee bişi) cleric Gargy 10-15 (bi türlü lvl atlayamıyo adam) wizard lalunya 47 (48 olduysa bilemem) scout teba 42+ cleric zenobya 40+ friar bunlar kesin bildiklerim bide kaska - tarasque - bamya .. flm gibi bi kaç kişi daha var ama charlarından ta emin diilim[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 eheheh İtalyan serverını söliim hatırlayabildiğim kadarıyla zaten bi avuç kişiyiz :) Trespasser liv.46 Scout Shela liv.50 Skald Crysania liv.50 Healer Brelenor liv.50 İnfiltrator Nurse liv.50 Cleric Ambulance liv.50 Cleric Cartmen liv.24 Skald Battle liv.24 Berserker İşte hepsi bu :) (Umarım kimseyi unutmadım :P)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Lalunya Teba Obscurd Belwar Kaska Tirgathiel Bamya Zenobya Yosun Froc Gargy Seyid Caest[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 obscura usa de[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yahu kardesim atlamasana :) obscurd ayri obscura ayri.... obscurd lvl 44,5 paladin[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bone açtınmı acci gel bi renerisi alalaım[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ben yarın başlıyorum..Scout aççam.. Hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Trex exc/alb de oynuyom[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 thalion desene prydwende düsmaniz hehe ben middeyim kesecem seni:D Bu arada bende prydwen midgardda bildiklerimi yazim Damodar=ben:D Borges=arronax karagar elrina gecende "yeniraki" adinda bi adam gördüm lol sordum kimsin diye mal mal bakti sanirim türk degil:)[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehheeh cart artık prydwen midgard da bir Bezerker var adı da Harad ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Zuhuha süfer desene 3 berzerker olduk harad, damodar ve karagar:) hemen oyunda msg at bana guilde aldirim seni borgda ayni guildde biraz low lvl guild ama lol olsun guild guilddir:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Ceti, 04 Şubat 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Lalunya Teba Obscurd Belwar Kaska Tirgathiel Bamya Zenobya Yosun Froc Gargy Seyid Caest[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Veldrin, Froc ve Yosun aynı kişi zaten.. Esop, Iceball ve Tosun'da aynı kişiler. Bu arada yazmayı unutmuşun beni çok darıldım.[hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yosun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 asdasdas biz yazdık ya burda sadrazamın eşeiiimi osuruyo sen git öykü hazırla...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 6 aydır lvl35 olan Dramar nasıl unutulur ya :P[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehem mid de artik Skaldiniz da war:)belki runie de kasabilirim bilmiorum. nick belli deil bugun accam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Denth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kay daki Adala ve Athagan türk mü? Ayrıca; Sonia Lvl 50 Buffbot..um cleric ve Wiss lvl 47 armswoman Nicea 49 Scout - Conrade 43 Paladin Umrae 42 infiltrator Ettard 39 wizard Sungur 35 Scout Stjoseph 31 paladin Bukalemun 30 infiltrator Sethlor 23 paladin Diablas 23 infiltrator Nred 50 sorceror - Ngrey 35 armsman Karga - 47 Theurgist ve de Laluna 50 Minstrel Vultus 46 Friaress aynı accountu paylaşmalarına rağmen oyuncuları farklıdır. Tonyukuk/Tunc ve diğerleri The Hun/Kay [Bu mesaj Denth tarafından 06 Şubat 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 walla 2 si de eskiden türktü ama şimdi bilmiyorum el değiştirmiş olabilir acc lar[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot 1. Ulusal DaoC Nüfus Sayımı.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yahu kardesim atlamasana :) obscurd ayri obscura ayri.... obscurd lvl 44,5 paladin[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 bone açtınmı acci gel bi renerisi alalaım[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ben yarın başlıyorum..Scout aççam.. Hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Trex exc/alb de oynuyom[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 thalion desene prydwende düsmaniz hehe ben middeyim kesecem seni:D Bu arada bende prydwen midgardda bildiklerimi yazim Damodar=ben:D Borges=arronax karagar elrina gecende "yeniraki" adinda bi adam gördüm lol sordum kimsin diye mal mal bakti sanirim türk degil:)[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehheeh cart artık prydwen midgard da bir Bezerker var adı da Harad ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Zuhuha süfer desene 3 berzerker olduk harad, damodar ve karagar:) hemen oyunda msg at bana guilde aldirim seni borgda ayni guildde biraz low lvl guild ama lol olsun guild guilddir:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Ceti, 04 Şubat 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Lalunya Teba Obscurd Belwar Kaska Tirgathiel Bamya Zenobya Yosun Froc Gargy Seyid Caest[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Veldrin, Froc ve Yosun aynı kişi zaten.. Esop, Iceball ve Tosun'da aynı kişiler. Bu arada yazmayı unutmuşun beni çok darıldım.[hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yosun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 asdasdas biz yazdık ya burda sadrazamın eşeiiimi osuruyo sen git öykü hazırla...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 6 aydır lvl35 olan Dramar nasıl unutulur ya :P[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehem mid de artik Skaldiniz da war:)belki runie de kasabilirim bilmiorum. nick belli deil bugun accam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Denth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kay daki Adala ve Athagan türk mü? Ayrıca; Sonia Lvl 50 Buffbot..um cleric ve Wiss lvl 47 armswoman Nicea 49 Scout - Conrade 43 Paladin Umrae 42 infiltrator Ettard 39 wizard Sungur 35 Scout Stjoseph 31 paladin Bukalemun 30 infiltrator Sethlor 23 paladin Diablas 23 infiltrator Nred 50 sorceror - Ngrey 35 armsman Karga - 47 Theurgist ve de Laluna 50 Minstrel Vultus 46 Friaress aynı accountu paylaşmalarına rağmen oyuncuları farklıdır. Tonyukuk/Tunc ve diğerleri The Hun/Kay [Bu mesaj Denth tarafından 06 Şubat 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 walla 2 si de eskiden türktü ama şimdi bilmiyorum el değiştirmiş olabilir acc lar[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot 1. Ulusal DaoC Nüfus Sayımı.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ben yarın başlıyorum..Scout aççam.. Hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Trex exc/alb de oynuyom[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 thalion desene prydwende düsmaniz hehe ben middeyim kesecem seni:D Bu arada bende prydwen midgardda bildiklerimi yazim Damodar=ben:D Borges=arronax karagar elrina gecende "yeniraki" adinda bi adam gördüm lol sordum kimsin diye mal mal bakti sanirim türk degil:)[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ehheeh cart artık prydwen midgard da bir Bezerker var adı da Harad ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden Member of Dark Order Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Zuhuha süfer desene 3 berzerker olduk harad, damodar ve karagar:) hemen oyunda msg at bana guilde aldirim seni borgda ayni guildde biraz low lvl guild ama lol olsun guild guilddir:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iceball_vormbeyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Ceti, 04 Şubat 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Lalunya Teba Obscurd Belwar Kaska Tirgathiel Bamya Zenobya Yosun Froc Gargy Seyid Caest[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Veldrin, Froc ve Yosun aynı kişi zaten.. Esop, Iceball ve Tosun'da aynı kişiler. Bu arada yazmayı unutmuşun beni çok darıldım.[hline]Iceball Vormbeyn :-p Deli cleric, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 asdasdas biz yazdık ya burda sadrazamın eşeiiimi osuruyo sen git öykü hazırla...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 6 aydır lvl35 olan Dramar nasıl unutulur ya :P[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehem mid de artik Skaldiniz da war:)belki runie de kasabilirim bilmiorum. nick belli deil bugun accam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Denth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kay daki Adala ve Athagan türk mü? Ayrıca; Sonia Lvl 50 Buffbot..um cleric ve Wiss lvl 47 armswoman Nicea 49 Scout - Conrade 43 Paladin Umrae 42 infiltrator Ettard 39 wizard Sungur 35 Scout Stjoseph 31 paladin Bukalemun 30 infiltrator Sethlor 23 paladin Diablas 23 infiltrator Nred 50 sorceror - Ngrey 35 armsman Karga - 47 Theurgist ve de Laluna 50 Minstrel Vultus 46 Friaress aynı accountu paylaşmalarına rağmen oyuncuları farklıdır. Tonyukuk/Tunc ve diğerleri The Hun/Kay [Bu mesaj Denth tarafından 06 Şubat 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 walla 2 si de eskiden türktü ama şimdi bilmiyorum el değiştirmiş olabilir acc lar[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot 1. Ulusal DaoC Nüfus Sayımı.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ehem mid de artik Skaldiniz da war:)belki runie de kasabilirim bilmiorum. nick belli deil bugun accam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Kay daki Adala ve Athagan türk mü? Ayrıca; Sonia Lvl 50 Buffbot..um cleric ve Wiss lvl 47 armswoman Nicea 49 Scout - Conrade 43 Paladin Umrae 42 infiltrator Ettard 39 wizard Sungur 35 Scout Stjoseph 31 paladin Bukalemun 30 infiltrator Sethlor 23 paladin Diablas 23 infiltrator Nred 50 sorceror - Ngrey 35 armsman Karga - 47 Theurgist ve de Laluna 50 Minstrel Vultus 46 Friaress aynı accountu paylaşmalarına rağmen oyuncuları farklıdır. Tonyukuk/Tunc ve diğerleri The Hun/Kay [Bu mesaj Denth tarafından 06 Şubat 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 walla 2 si de eskiden türktü ama şimdi bilmiyorum el değiştirmiş olabilir acc lar[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar