MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bidakka reröre etmeden bi dinleyin önce. görünüşünden kastım şu, bu ie'nin sayfaları gösterişinden bahsediyorum. skinden falan değil. yazı tipi bi farklı gibi, ne bileyim daha bir hoş görünüyor. farkı ne onu da anlamadım gerçi... neyse var mıdır bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 rererö yapsam? IE default olarak lcd yamaları kullanıyor, Chrome için Windows'dan açman gerek. Cleartype ayarlarına, hinting'e filan bak Windows'dan. Başka yapılabilecek bir şey yok bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok chrome için öyle bir seçenek windowsda=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Windows'un kendi ayarlarına bakacaksın: http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/make-text-easier-to-read-using-cleartype İnce ayar gereklidir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok oraya baktım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 internette font smoothing üzerinden arayınca havamı alacağımı anladım pofs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Linux'de de öyle bu arada Chrome. Genel bir sorunu var bazı sistemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar