loop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 arkası gelir ardık, ispanya 3 ler diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 2-1 fransa alırsa ve gollerden birini cabaye atarsa kitap kazanıyorum, fransa ayık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 şöyle full kapanan takımlar gol yiyince sanki türkiye gol atmış gibi seviyorum :P bu açıdan çok güzel bir şampiyona oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Evet futbolu katledenlerin gol yemesi kadar zevkli bir şey yok. Yaşasın portekiz+ispanya+almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 maks 2-0 biter fransa tesaduf bi gol atamazsa zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Futbolu katledenin önde gideni İspanya. Bu kadar mı sıkızı düşük tempolu oynanır bi oyun. Barca ekolü direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 abi evet ispanya ve barcelona maçlarını izleyemiyorum 10 dakka dayanabiliyorum resmen bu kadar mıymıy bi futbol anlayışı olamaz. adamlar yürüyerek top oynuyor ya iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 almanya ispanya finalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ispanya elense keşke hyr bu takımı utanmadan bide forvetsiz cıkarıyor del boske.bari bi torres koy. doldurmuş barçayı ortasahaya.pas babam pas.keyifsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Anelor said: abi evet ispanya ve barcelona maçlarını izleyemiyorum 10 dakka dayanabiliyorum resmen bu kadar mıymıy bi futbol anlayışı olamaz. adamlar yürüyerek top oynuyor ya iğrenç. http://2.bp.blogspot.com/_l2VT7bYUEaY/TSNhNCsFJ9I/AAAAAAAAQn0/_-R7IGGgDdM/s1600/u-mad+%252821%2529.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 barca da gene messi izlettiriyorda ispanya cidden çok itici.birde üstüne del boske gibi bi hocaları olunca dahada itici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 yok ya dalga geçiyorum torres'siz ispanyayı izlemek resmen işkence oyuna girsede bi canlılık gelse maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 fransa 10 tane daha yer inşallah amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Red said: ispanya elense keşke hyr bu takımı utanmadan bide forvetsiz cıkarıyor del boske.bari bi torres koy. doldurmuş barçayı ortasahaya.pas babam pas.keyifsiz del boske de şimdi devre arasında beni aradı red keyifsizmiş biz kendi futbolumuzu onun keyfi için bırakıcaz, nasıl istiyorsa öyle oynıcaz kupa bizim için önemli değil dedi. cevabını sms olarak atacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bunneh said: Anelor said: abi evet ispanya ve barcelona maçlarını izleyemiyorum 10 dakka dayanabiliyorum resmen bu kadar mıymıy bi futbol anlayışı olamaz. adamlar yürüyerek top oynuyor ya iğrenç. http://2.bp.blogspot.com/_l2VT7bYUEaY/TSNhNCsFJ9I/AAAAAAAAQn0/_-R7IGGgDdM/s1600/u-mad+%252821%2529.jpg ofkorsayemed. yunanistanın futbolu kadar zevksiz ve itici bana göre ispanyanın futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 biraksalar tum mac orta sahada top cevirecekler. organizasyona ayip olmasin diye arada atak yapiyorlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 forvetsiz çıkmanın bir mantığı yok yalnız iyi oynamak buysa size göre izleyin valla oturup barcelona boşuna sanchez villa henry vs gibi adamları koymuyor ileri yoksa onlarda koyardı iniestayı çaviyi herkesi doldururdu ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 tivibu'dan izleyen var mı? bir tek bende mi donuyor bu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Bende gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 adam hala barcelona diyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Fransanın hepsi birbirlerine fransız arkadaş, bu kadar mı uyumsuz olur ofansif oyuncular bi takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 guernica said: tivibu'dan izleyen var mı? bir tek bende mi donuyor bu merak ettim. tivibu benim, hd hatta mükemmel gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Yeniköy kasabı dükkanı kapatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Vizyonsuz ya.O topun sekmesini beklersen taç olur tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Dünyanın en sıkıcı maçlarından biri oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar