TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahaha roben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Şu robbenin sırf bencillikten harcadığı her pozisyonda içimin yağları eriyor resmen o derece sevmiyorum bu tarz tek başına takım olduğunu düşünen adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Robben çıksın, Kuyt geliyor. 82'den sonra 2-1 alacak maçı Hollanda görürsünüz ... Hollanda bugün tam bir Beşiktaş Sneijder'da Fernandes ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 almeida giriyor diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 o çoktan girdi, Huntelaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şu oyunu oynayan takıma yazık oldu. iki penaltı birden vermedi hakem, aynı saniye içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 turuncular mos mor oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 maç başında da benzer bir pozisyon olmuştu. Hollanda'lılar ağlar artık sabaha kadar da şu takımda zerre iş yok. Sneijder resmen tek başına oynadı, herşeyi denedi olmadı... Afellay çıkıp, Robben oyunda kalıyorsa hak etmişsin demektir. Danimarka'da ya Almanya'nın ya da Hollanda'dan birinin kafasına sıkar diyordum ama galibiyet beklemiyordum, beraberlik falan çıkar diyordum. Çok güzel oldu, gruba heyecan geldi resmen, Ezik Portekiz'i yenerlerse gruptan çıkacaklar, daha ne :D Benim Fantasy takımıma olan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Fenerbahçenin kuyt yorumu: çok iyi taç atışı kullanıyor tam takımımızın ihtiyacı olan adam!.harika bir transfer yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 o penaltı bence çok haksızlık olurdu ya hollanda kazmalığı ile yenilmeyi hak etti danimarka kaleye çok gidemedi ama çok iyi pas yapıo adamlar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 iyi ki iddaa bastık anasını satıyım hollanda'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 holladaya bi zaaaaaaaaa gelsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Danimarka iyi oynadı. Hollandalılarda sürekli bir penaltı var diye ağlamaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Red said: o penaltı bence çok haksızlık olurdu ya hollanda kazmalığı ile yenilmeyi hak etti danimarka kaleye çok gidemedi ama çok iyi pas yapıo adamlar fds iyi pas yapmanın yanında takım olarak çok harika bir şekilde hücuma çıkıyorlar. Böyle birkaç adam orta alanda pas yaparken kenarlardan ve ortadan geri oyuncular götüm götüm, çaktırmadan ileri çıkıyor. Bir anda ileride çoğalıyorlar ve rakip takım ne olduğunu anlayamıyor sadfsda Troll taktik kasmışlar resmen, tuttu. Hemde Hollanda'ya karşı tuttu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 beyler 21:45 de almanya portekiz var, hazırmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 çok sinirliyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 agger-kjear(böle mi yazılıyo) tandemi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aslında beşiktaşın A takımı vs almanya desek daha uygun dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kalbim tabiki Almanya icin carpiyor. Insallah allahin izniyle alicaz kupayi. zaten her turnuvada sansizlik yakamizi birakmadi. Portekizin eline verip grup lideri olarak cikariz. Hollanda resmen bir ZAAAAaaAA'yi hakketti. sinayda nasil bir oyuncu müthis paslar verdi yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 HEP BERABERRR!!! Blüh im Glanze dieses Glückes, blühe, deutsches Vaterland! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sen türksün!! alman değilsin!! özüne dön!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben cifte vatandasim abi. Az sonra alman arkadaslarla maca gidicez. giyicem ama Besiktas formami :D zAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 haha beşiktaş formasını giyersen portekizli sanarlar dalarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 öbür maç ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 45 gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar