Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
"Kulüpler Birliği Vakfı üyesi olan Spor Toto Süper Lig kulüplerinin büyük çoğunluğu olarak Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun içinde bulunduğumuz bu hassas dönemde görevlerine devam etmelerinin Türk futbolunun istikbali açısından çok zaruri olduğunu ve bu hususta her türlü desteğimizin mevcudiyetini kamu oyunun bilgilerine arz ederiz."

said:
Fenerbahçe Spor Kulübü, "Kulüpler Birliği'nin açıklaması, kulüplerin tamamının görüşünü yansıtmamaktadır. TFF yönetimi konusundaki görüşümüz genel kurulda yöneticilerimizin ifade ettiği gibidir." dedi.

"58'i uygulayın ama önce bi defolup gidin, istifa edin bi 6-7 ay daha kazanalım." - FBJK

Böylece Fener`in 58 uygulansın yea tutumunun tatava, blof oldugunu net gormus olduk.

Son perde: Karar verilmesin, UEFA kafamıza binsin. Sonra da `yea oyefa zaten cezayi verdi hehe artik davayi bekleyelim, kume dusurmeye de gerek yok artik hehe hep beraber oynariz gazozuna. Milli Takimlar da toparlanir hem onlar da gitmesin elemelere, finallere. (:D ` Izlemeye devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Söz konusu soruşturmada inisiyatifin artık TFF yargı kurullarında olduğunu belirtmek isteriz. TFF Yönetim Kurulu, Etik Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nun konuyla ilgili raporlarına ve alacağı kararlara saygı gösterecektir. Tüm kamuoyundan da çıkacak kararlara aynı saygıyı göstermesini bekliyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu.

http://www.youtube.com/watch?v=EXIpPmeJa3I
Sosyal ağlarda paylaş

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Lig kulüplerinin başkanlarını acil toplantıya çağırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda görevlerine devam etme kararı alması üzerine Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören, Süper Lig kulüplerinin başkanlarını acil toplantıya çağırdı. Demirören'in, iki gün içerisinde toplanmasını istediği Kulüpler Birliği Vakfı'nın, büyük ihtimalle yarın bir araya geleceği öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Masquerade valla ordan her anlam çıkar ya
düşürmesekte düşürsekte hani karar bu dicekler
şubat sonu olaylar netleşir artık

Neyse versinler kararı işte. Mahkemeyi bekliyecez falan diyenlere gelsin o paragraf.

Son paragraf da şahaneymiş:

"TFF Yönetimini güven tazelemeye davet edenlerin, Asıl güven tazelemesi gerekenler olduğuna inanıyoruz."

Buram buram ayar, racon kesilmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=2jLhhf8p4q0
Sosyal ağlarda paylaş

maa istifa etmeye kalkar, fenerbahcenin 7-8 aydır sürdürüdğü plandı denir. maa istifa etmekten vazgeçer, fenerbahçe'nin planı buydu denir. 7 aydır "federasyon çok başarısız" diyen ünal aysal aniden döner tff devam etmeli, çok memnunuz der, taraftarlar da aynen döner. nası iştir bu anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

maa istifa etmeye kalkar, fenerbahcenin 7-8 aydır sürdürüdğü plandı denir. maa istifa etmekten vazgeçer, fenerbahçe'nin planı buydu denir. 7 aydır "federasyon çok başarısız" diyen ünal aysal aniden döner tff devam etmeli, çok memnunuz der, taraftarlar da aynen döner. nası iştir bu anlamak mümkün değil.

abi neye göre aniden döner falan diyorsun aysal için

o gün oturdum ilk defa baştan sona 32. gün izledim.adam federasyon süreci gereksiz yere uzattı diyor en baştan beri ztn

istifa konusunda da istifanın yine süreci uzatıcagı için istifa etmemesi gerektiğini söyledi

aydınlar istifayı çok daha önce etmeliydi eğer edicekse.şu dönemde istifa sçama olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...