valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 neyse ki galatasarayliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Abi olay aslında Türk futbolunun pisliği. Bu işin Fenerbahçesi, Galatasarayı, Beşiktaşı, Trabzonu yok objektif bakabilirsek. Geçen sene Gsnin zaten şike yada yanından geçecek hali yoktu. Liderliğe oynasa gs ilede ilgili ne kayıtlar çıkacaktı kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fenerbahçe açıklama yapmıştı, eğer siz düşürmezseniz biz düşürürüz kendimizi diye, e artık düşme olmayacağı - puan cezası olacağı net bir şekilde açıklandı, evet şimdi görelim bakalım düşürüyorlarmı kendilerini! ya öyle bir tiyatro varki tam komedi, allah aşkına fener bu kararın çıktığını zaten bütün bu açıklamalardan çok önce biliyordu, garantisini cok önce aldıktan sonra başladı adamlar transfer çalışmalarına, akıl var mantık var düşecek takım 13 milyon euro verip transfer yaparmı, bi de kalkmışlar kendimizi düşürürüz diyorlar, fenerbahçe yönetimi baktı bu kadar net itiraflara rağmen bizi düşüremiyorlarsa dahada üstüne gidelim bize bi bok ceza veremezlerde diye düşünüyorlar, ligtv nin isteyeceği tazminatı , ligtv nin federasyona nasıl baskı yaptığını biliyor, bizi düşürmek yemez diyorlar yoksa sucsuzuz felan demeleri tamamen tiyatro, sadece i.akın ın itirafı bile küme düşürmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Iggy said: Abi olay aslında Türk futbolunun pisliği. Bu işin Fenerbahçesi, Galatasarayı, Beşiktaşı, Trabzonu yok objektif bakabilirsek. Geçen sene Gsnin zaten şike yada yanından geçecek hali yoktu. Liderliğe oynasa gs ilede ilgili ne kayıtlar çıkacaktı kimbilir. yok oyle bir sey. şike yapanlar şike yaptiklari icin yukardalardi. O zaman GS'de yapardi şike ve yukarda olurdu, ama yapmadi. Fenerbahce de 10. sirada olabilirdi şike yapmasa. Ama yaptigi icin yukarda? YANI KISACA: Yukarda oldugu icin şike yapmadi bunlar, şike yaptiklari icin yukardalar. Bu farki goremeyen milyonlarca insan var. Cok ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://e1201.hizliresim.com/t/n/1yl88.jpg http://d1201.hizliresim.com/t/n/1yl8q.jpg http://www.paulohsms.com/wp-content/uploads/2011/03/awesome-smile-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bence küme düşme olmazsa türk sporu batar bu saatten soraki maçlarda şike olmadıgını olmayacagını nerden bilebiliriz nasılsa cezası yok oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 valequenta said: Iggy said: Abi olay aslında Türk futbolunun pisliği. Bu işin Fenerbahçesi, Galatasarayı, Beşiktaşı, Trabzonu yok objektif bakabilirsek. Geçen sene Gsnin zaten şike yada yanından geçecek hali yoktu. Liderliğe oynasa gs ilede ilgili ne kayıtlar çıkacaktı kimbilir. yok oyle bir sey. şike yapanlar şike yaptiklari icin yukardalardi. O zaman GS'de yapardi şike ve yukarda olurdu, ama yapmadi. Fenerbahce de 10. sirada olabilirdi şike yapmasa. Ama yaptigi icin yukarda? YANI KISACA: Yukarda oldugu icin şike yapmadi bunlar, şike yaptiklari icin yukardalar. Bu farki goremeyen milyonlarca insan var. Cok ilginc. Ya yapma allaşkına. Fenerbahçe değil zaten takımın adı Leblebispor. Geçen sene tüm derbilerdede mi şike yaptı Fenerbahçe. Senin aptal mantığınla Gs ve diğer takımlar her sene şike yapıyor liderliğe oynarkeni Bunu göremeyen milyonlarca inswan var. Çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Iggy said: Ya yapma allaşkına. Fenerbahçe değil zaten takımın adı Leblebispor. Geçen sene tüm derbilerdede mi şike yaptı Fenerbahçe. Bunu göremeyen milyonlarca inswan var. Çok ilginç. Bunun derbiyle ne alakasi var? Fenerbahce bizi bu haliyle de kadikoyde yener. Derbi olmasinin sebebi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yeni guncellemeni simdi goruyorum. aptal mantigimin yarisi kadar mantigin olsa kayda deger 1-2 cumlen olur. neyse kaliteni belli ettin muhattap olmuyorum. takimiyla taraftari ozdeslesenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Yahu gsyi - beşiktaşı - ts yi yenen fb diğer takımları yenemeyecek kadar güçsüz zaten senin mantığınla, şike yaptıgı için en yukarda. ve gene senin mal mantığınla gs liderliğe oynarken hep şike yapması lazım mesela. çünkü gene senin tabirinle "şike yaptıkları için yukardalar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nihat ozdemir: biraz daha yardimci olun memedali beeey. http://www.tv7.gen.tr/images/haber/15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 valequenta said: yeni guncellemeni simdi goruyorum. aptal mantigimin yarisi kadar mantigin olsa kayda deger 1-2 cumlen olur. neyse kaliteni belli ettin muhattap olmuyorum. takimiyla taraftari ozdeslesenlerden. bazen cemaat savunması yapıyosunuz ha. onlarda böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Iggy said: Yahu gsyi - beşiktaşı - ts yi yenen fb diğer takımları yenemeyecek kadar güçsüz zaten senin mantığınla, şike yaptıgı için en yukarda. ve gene senin mal mantığınla gs liderliğe oynarken hep şike yapması lazım mesela. çünkü gene senin tabirinle "şike yaptıkları için yukardalar" yazik, tam bir oksijeni dogru kullanamayan canli ornegi. 8 takimin şike yaptigi bir sezonda şike yapmayanlar asagida kalir. kimsenin şike yapmadigi bir sezonda iyiler yukarda olur. diger seviyesiz mesajlarina cevap vermiyorum. ufak mantik hesaplari yapamadigin icin yardimci olabileceklerime cevap veriyorum. yoksa "aptal", "mal" tarzi laflarini gormezden geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 koca ülke futbolunun kaderi bir takımın küme düşüp düşmeyeceğine göre belli oluyorsa ve buna büyük takımların artıkları ile yaşamaya alışmış 3-5 küçük asalak futbol takımının oyları ile karar veriliyorsa EN BÜYÜK FENERBAHÇE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 evet abi fener nasıl olsa kazanıyordu aziz yıldırım boşuna bu işlere girmiş. kimse dememiş mi başkan biz kazanıyoruz zaten diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Zaten cezalar adil verilmezse. Bu saaten sonra türkiyede futbol izlemek salak yerine konmak gibi birşey neyi izleyeceksiniz ki. 3 tane adamın dansözlüğünümü, nasıl onursuz olduklarımı. Aynı gün digitürkü arayıp iptal ettireceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 geçin şu ayakları gs aşağıda kalmış da yaparmış da. geçen sene gs türkiye kupasına baya bağlanmıştı, çünkü avrupaya gidebilmemizin tek şansı türkiye kupasını almaktı. beşiktaş da türkiye kupası maçından yanacak yanarsa. onlar da ligde kötüydü ve avrupa şansları türkiye kupasıydı, görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 valequenta said: Iggy said: Yahu gsyi - beşiktaşı - ts yi yenen fb diğer takımları yenemeyecek kadar güçsüz zaten senin mantığınla, şike yaptıgı için en yukarda. ve gene senin mal mantığınla gs liderliğe oynarken hep şike yapması lazım mesela. çünkü gene senin tabirinle "şike yaptıkları için yukardalar" yazik, tam bir oksijeni dogru kullanamayan canli ornegi. 8 takimin şike yaptigi bir sezonda şike yapmayanlar asagida kalir. kimsenin şike yapmadigi bir sezonda iyiler yukarda olur. diger seviyesiz mesajlarina cevap vermiyorum. ufak mantik hesaplari yapamadigin icin yardimci olabileceklerime cevap veriyorum. yoksa "aptal", "mal" tarzi laflarini gormezden geliyorum. Ahahah. Saolasın kardeşim, iyi kullanamıyoruz senin oksijenini kusura bakma. Klavye başında adam oluyosunuz ya şöyle çok komik. Ben sana bir laf etmedim burda. Mantığına laf ettim çünkü komik. Çok komik. Ama sen gelip bana bi laf söylüyosun burda o klavyeden aldığın güçle. :) Abi şu dediklerin sana gerçekten saçma gelmiyor mu? Abi kusura bakma ama Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımların bahanesi olmaz. Yukardaki 17 takım şike yapsa formalarının asaleti yeter liderliğe oynamak için. Kendini böyle kandırma. Yetmesi lazım. 8. olduk çünkü biz asla şike yapmayız değil olay. Türk futbolu olay. Ikinci olarak Türkiyede yapıldıysa şike, bitek geçen sene yapıldığına gerçekten inanıyor musun? Bu sana son cevabım gerçekten çok saçma bakıyorsun olaya. Ben ortada şike yoktur vs demiyorum. Ama azıcık bir mantığını zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 degismesin kardesim 58, degissin diyen yok, hala inatla Fenerasyon filan diyenler var insanda biraz utanma olur yahu hehe. degismesin 58, kime ne yaptıysa dussun 2. lige,fb bjk ts duserse su sutten cıkmıs ak kasık GS 2 sene takılsın kendi halinde istedikleri o zaten sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bak arka sayfada kalmış, geçen sezon kupa bizim için çok önemliydi, avrupaya tek gitme şansımızdı ama şike falan yapmamışız,hatta teşebbüs bile etmemişiz ki son 50 yıldır falan en apaçi başkanımız Adnan Polat'tı. Canaydın için falan şike yapardı demesi için bi insanın cidden oksijeni hiç alamıyor falan olması lazım. Hayır anlamadığım geçen sezon Galatasaray normal yollardan küme düşse ligtv batıcak mıydı? Hiç yaygara falan koparmadılar küme düşme kalksın,bi sezonluk kimse düşmesin diye... Şimdi gelip yayın geliri ot bok diye böyle karar veriliyorsa cidden komik ^^ Fenerbahçe 58 değişmesin istiyorculara da kapaklar takılmış ben uğraşıp çıkarmamıştım gazete küpürlerini muhtar gerekeni yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Fb nin bu kadar fazla konusulması, sen ve tayfanın surekli abuk subuk saldırmasının nedeni GS ye yıllardır durmadan kapagı takması yuzunden heralde :) bak hic TS konusuluyomu, bi 4 5 sene derbilerde tokatlasın TS gs yi bak neler oluyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bir önceki sayfaya trabzonla ilgili delilleri koydum hasıraltı edilmiş iddaanameden bir yorum gelmedi niyeyse zegna. Odatv kaynak. trabzon deliller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 valequenta said: Iggy said: Abi olay aslında Türk futbolunun pisliği. Bu işin Fenerbahçesi, Galatasarayı, Beşiktaşı, Trabzonu yok objektif bakabilirsek. Geçen sene Gsnin zaten şike yada yanından geçecek hali yoktu. Liderliğe oynasa gs ilede ilgili ne kayıtlar çıkacaktı kimbilir. yok oyle bir sey. şike yapanlar şike yaptiklari icin yukardalardi. O zaman GS'de yapardi şike ve yukarda olurdu, ama yapmadi. Fenerbahce de 10. sirada olabilirdi şike yapmasa. Ama yaptigi icin yukarda? YANI KISACA: Yukarda oldugu icin şike yapmadi bunlar, şike yaptiklari icin yukardalar. Bu farki goremeyen milyonlarca insan var. Cok ilginc. bu yılda mı şike yapıldı ? iyi oynadık yukarıdaydık,gs kötüydü aşşağıdaydı bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 gelmez.. kuyrugun acısı kimdense ona gelir yorumlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar