vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Uefa %1 şüphe derken almadı sizi. Şimdi iddianame ile bak ben haklıydım diyor işte. Bunun neresini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 vaperon said: Uefa %1 şüphe derken almadı sizi. Şimdi iddianame ile bak ben haklıydım diyor işte. Bunun neresini anlamadın? tmmda şüpheyi ortaya koyan şeyi adamlar davadan çıkartıyolar. o rapor olmasa %1lik şüpheyi oluşturucak ne vardı ki uefa için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 iyi de uefa hukuk kurumu değil ki adam bunlar şikeci ben şikenin %1ini şampiyonlar ligine karıştırcağıma koyarım kapının önüne dedi koydu şimdi de haklı çıktı tarihi kazananlar yazar, tarihi de galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hukuk kurumu olmayan bir kurum, bir davada, hukuksuz bir iş yapamaz. uefa gayet sıçıp sıvıyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 iddianame yeni delil işte. süren bir davaya yeni delil konabilir bunda bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Evet koskoca UEFA böylesine acemice bir hamleyle davayı kaybetti. Halbuki Paticiğe sorsaydı Fenerbahçeyi donuna kadar soyardı. Yapma Platini, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ahahaha Masq... :D sdfsdsfsdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 abi o zaman olmayan bişeyle kendilerini nasıl savuncaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ha ama şu var. o cornu denen herifin ifadesiyle fener men edilmişti, onu geri çekmeleri direk kendi ayaklarına sıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 neyse görecez şubatta, bişe demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 poopla said: salak mısın abi o zaman olmayan bişeyle kendilerini nasıl savuncaklar oooo kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 davayı açan fenerbahçe. davayı açma nedeni şl'den nedensiz yere ihraç edildiğini düşünmesi. uefa'da şl'den ihraç nedeni olarak cornu'nun raporunu koyuyo ortaya. davada bunlara göre ilerlieckti. ama ilerlemeden önce uefa savunma olarak cornu'nun raporunu çıkarıp iddaanameyi koyuyo. şimdi sorun şu; davanın açılma nedeni olan fb'nin şl'den ihraç edilmesinin nedeni olarak gösterilen iddaaname (rapor yerine iddaaname kondu, artık o rapor davada kullanılamaz neden olarak) şl'den ihraç edildiğimiz sırada dünyada olmayan bişiydi. yani neden olarak sunulamaz(çünkü aslında yoktu öle bişi) olay bu. umarım anlatabilmişimdir. ha ben hukukçu falan değilim tamamen anladığım kadarını yazabildiğim kadarıyla yazdım. umarım 2 3 içinde olayın tam içinde olan hukukçular açıklama yaparlarda olayın kesin ne olduğunu anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 iddianame yoktu ama iddianameyi oluştura bütün belgeler deliller kayıtlar mevcuttu sadece ham bilgi halindeydi iddianame işlenmiş hali işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Masquerade said: Evet koskoca UEFA böylesine acemice bir hamleyle davayı kaybetti. Halbuki Paticiğe sorsaydı Fenerbahçeyi donuna kadar soyardı. Yapma Platini, yapma. şener erzik de imza atmasa iyyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 aslinda sorulmasi gereken fener niye gg olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 aman abi, yemin ederim GS liler FB taraftarından daha cok takip ediyor davaymıs vs imis, dusursunlurde kına yakın, ebedi tokattan kurtulun 1 sene mi 2 senemi lol be, FB dusmezse bazılarınız catıya cıkıp cocugunun bogazına bıcak dayar allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 senin derin yerlerden istihbaratın yok muydu düşmeyeceğiniz konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 var var :D , dusmeyecek FB,suan bu kadar zırlıyosanız dusmeyince intahar etmeyin ama. bu arada Emin Özkurt: Hukuk çocuk oyuncağı değildir FENERBAHÇE Kulübü’nün avukatı Emin Özkurt, Pierre Cornu’nun ifadesini geri çekmesine tepki gösterdi. Özkurt, “UEFA Fenerbahçe’yi Cornu’nun ifadesine dayanarak Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Şimdi Cornu çekildiğine göre; UEFA haksız. O karar alındığında ortada ne iddianame vardı, ne de Etik Kurulu raporu. Üstelik savunmamız bile alınmadı. Karardan 3-4 ay sonra açıklanan bir iddianameyi, men etme kararına dayanak olarak gösteremezsin. Hukuk çocuk oyuncağı değildir. Verdiğiniz bir dilekçeyi, ’bunun yerine başka birşey koyuyorum’ diyerek geri alamazsınız” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 tanımam etmem seni, klavyeden de zırlama bilmemne demiycem. fbnin gerçekten de düşmesi gerektiğine inandığım için evet düşsün diyorum. sen dahil, fenerbahçenin şike yapmadığına inanan hiç bir fb taraftarı da olmadığını düşünüyorum. ha olur da hukuktaki boşluklarla savunma, ne bileyim çeşitli katakulliler vs sonucunda düşmezsiniz, neler olmuyorki bu ülkede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 FENERBAHÇE Kulübü’nün avukatı Emin Özkurt, Pierre Cornu’nun ifadesini geri çekmesine tepki gösterdi. Özkurt, “UEFA Fenerbahçe’yi Cornu’nun ifadesine dayanarak Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Şimdi Cornu çekildiğine göre; UEFA haksız. O karar alındığında ortada ne iddianame vardı, ne de Etik Kurulu raporu. Üstelik savunmamız bile alınmadı. Karardan 3-4 ay sonra açıklanan bir iddianameyi, men etme kararına dayanak olarak gösteremezsin. Hukuk çocuk oyuncağı değildir. Verdiğiniz bir dilekçeyi, ’bunun yerine başka birşey koyuyorum’ diyerek geri alamazsınız” dedi. su paragrafa katılmayan kimse varmı? haklı degilmi simdi bu adam mesela? sana ozel sormuyorum tum buradaki hukuk uzmanlarına sorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 adamlar uefa neticede, ileri goruslu abilerden olusuyo demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 uefa dansözlük yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Uefa ve onun kaypak jurnalcilerini rezil edicez davada. Cok yuklu bir tazminattan eminim ben artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 durusmaya aziz maskesiyle katilin ustune bide turkiye kupasi verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar