Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

davayı açan fenerbahçe. davayı açma nedeni şl'den nedensiz yere ihraç edildiğini düşünmesi.

uefa'da şl'den ihraç nedeni olarak cornu'nun raporunu koyuyo ortaya.

davada bunlara göre ilerlieckti.

ama

ilerlemeden önce uefa savunma olarak cornu'nun raporunu çıkarıp iddaanameyi koyuyo.

şimdi sorun şu;

davanın açılma nedeni olan fb'nin şl'den ihraç edilmesinin nedeni olarak gösterilen iddaaname (rapor yerine iddaaname kondu, artık o rapor davada kullanılamaz neden olarak) şl'den ihraç edildiğimiz sırada dünyada olmayan bişiydi. yani neden olarak sunulamaz(çünkü aslında yoktu öle bişi)

olay bu. umarım anlatabilmişimdir.

ha ben hukukçu falan değilim tamamen anladığım kadarını yazabildiğim kadarıyla yazdım. umarım 2 3 içinde olayın tam içinde olan hukukçular açıklama yaparlarda olayın kesin ne olduğunu anlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

aman abi, yemin ederim GS liler FB taraftarından daha cok takip ediyor davaymıs vs imis, dusursunlurde kına yakın, ebedi tokattan kurtulun 1 sene mi 2 senemi lol be, FB dusmezse bazılarınız catıya cıkıp cocugunun bogazına bıcak dayar allah korusun.
Sosyal ağlarda paylaş

var var :D , dusmeyecek FB,suan bu kadar zırlıyosanız dusmeyince intahar etmeyin ama. bu arada

Emin Özkurt: Hukuk çocuk oyuncağı değildir

FENERBAHÇE Kulübü’nün avukatı Emin Özkurt, Pierre Cornu’nun ifadesini geri çekmesine tepki gösterdi. Özkurt, “UEFA Fenerbahçe’yi Cornu’nun ifadesine dayanarak Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Şimdi Cornu çekildiğine göre; UEFA haksız. O karar alındığında ortada ne iddianame vardı, ne de Etik Kurulu raporu. Üstelik savunmamız bile alınmadı. Karardan 3-4 ay sonra açıklanan bir iddianameyi, men etme kararına dayanak olarak gösteremezsin. Hukuk çocuk oyuncağı değildir. Verdiğiniz bir dilekçeyi, ’bunun yerine başka birşey koyuyorum’ diyerek geri alamazsınız” dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

tanımam etmem seni, klavyeden de zırlama bilmemne demiycem.
fbnin gerçekten de düşmesi gerektiğine inandığım için evet düşsün diyorum. sen dahil, fenerbahçenin şike yapmadığına inanan hiç bir fb taraftarı da olmadığını düşünüyorum.
ha olur da hukuktaki boşluklarla savunma, ne bileyim çeşitli katakulliler vs sonucunda düşmezsiniz, neler olmuyorki bu ülkede...
Sosyal ağlarda paylaş

FENERBAHÇE Kulübü’nün avukatı Emin Özkurt, Pierre Cornu’nun ifadesini geri çekmesine tepki gösterdi. Özkurt, “UEFA Fenerbahçe’yi Cornu’nun ifadesine dayanarak Şampiyonlar Ligi’ne almadı. Şimdi Cornu çekildiğine göre; UEFA haksız. O karar alındığında ortada ne iddianame vardı, ne de Etik Kurulu raporu. Üstelik savunmamız bile alınmadı. Karardan 3-4 ay sonra açıklanan bir iddianameyi, men etme kararına dayanak olarak gösteremezsin. Hukuk çocuk oyuncağı değildir. Verdiğiniz bir dilekçeyi, ’bunun yerine başka birşey koyuyorum’ diyerek geri alamazsınız” dedi.

su paragrafa katılmayan kimse varmı? haklı degilmi simdi bu adam mesela? sana ozel sormuyorum tum buradaki hukuk uzmanlarına sorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...