fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 EricCantona said: 1-) Yargıtay kararı TFF kararlarını usule uygunlukları açısından değerlendirebilir, aksi taktirde burnunu sokamaz. Ha dersen ki sokabilir,o zaman çok basit bir şekilde örnek dava koymanı rica ediyorum. UEFA'nın üye federasyonlara katılım şartları var ve özerklik bu şartlardan önemli olanlarından biri. Herhangi bir siyasi veya sivil mahkeme müdahalesinde önce uyarıp arkasından ilişiğini kesiyorlar belirli bir süre için. Senin mantığınla, sahası kapatılan takım yargıya başvurur, kırmızı kart gören futbolcu yargıtaya gider, para cezası alan yöneticiler olayı üst mahkemeye taşır ve senin de tahmin edebiliceğin üzere içinden çıkılmaz bir hal alır futbolun. orneklerin disiplin sucu. kume dusurmeye dair henuz bir karar alinmadigi icin ornek dava olamaz. ankaraspor kume dusukten sonra yasa degistirildigi icin onlar dava acamadi. said: 2-) Fenerbahçe taraftarının bir bölümü 58. maddenin değişmemesini istiyor olabilir, ama yönetimi tabiki değiştirilmesini istiyor ve bunun üzerine çaba harcıyorlar. Ki tek seferlik af taleplerini falan da unutmadık. diktator, her istedigini yaptiriyor vs dediginiz adam degismesin diyor; taraftar degismesin diye pankart aciyor; fakat stada alinmiyor; eski baskan degismesin diyor; herkes degismesin diyor, ama fenerbahce degissin diyor oyle mi ? o zaman ben de soyluyorum: galatasaray yasanin degismesini istiyor. hadi bakalim. lol. said: Gelelim asıl konuya; Birincisi telefon kayıtları yargıya göre delil olarak kabul edilemez diye bişey yok, tek başlarına delil özelliği taşımıyorlar ki bunun üzerinde ağır tartışmalar dönüyor zaten ancak burda sizi kurtaran bir durum yok çünkü şuanki yasalara göre ses kayıtlarının delil olarak kullanılabilmesi için herhangi bir fiziksel delille birleştirilmesi yetiyor, zaten o anlam veremediğiniz fotoğraf kareleri, yol üzerinde araçların durdurulup bagajların aranması bu amaçla yapılıyor. Telefon kayıtlarının büyük kısmı gsm şebekelerinden alınıyor, konuşmanın yapıldığı saat tarih ve lokasyon bilgilerini gsm şebekeleri yasal olarak veriyor adli makamlara, polis de o saat ve tarihde o lokasyonda olduğunu fotoğraflarla ve videolarla, kayıtlı zabıtlarla sabitleştirip telefon kayıtlarını delil haline getiriyor zaten. telefon konusmalari delil degil demedim; fiziksel kanit ile desteklenmeyen telefon konusmalari degil delildir dedim. bunu da diyen ben degilim, YAR-GI-TAY. paranin bizzat transferinin goruntulenmesi gerekiyor, bunun icin rusvetten kimse iceri atilmaz, anlamadiniz mi sunu ? said: İbrahim Akın olayı zaten savunulamaz bir durum ortaya koyuyor, adamın kendi itirafına bahaneler uyduruluyor ancak imamla yaptığı görüşmede de yine aynı ifadeleri kullanıyor İbrahim Akın. Paranın kaynağının tespitiyse hiç problem değil çünkü rahat arkadaşlar şike paralarını ceplerinden bile değil klüp kasasından çıkararak veriyorlar.3 temmuz gününde bütün bilgisayarların mali kayıtların emniyete taşınması gövde gösterisi için değildi, o veriler üzerinde çalışmalar hala devam ediyor ve mahkemede iddianamede henüz yer almayan çok şey görüceğimize eminim ben. ibrahim akin davasinda apayri bir acik var; yusuf turanli bu parayi fenerbahceliler verdi diyor fakat kimin verdigine dair bir soylem ya da delil yok. said: Son olarak varsayalım ki Fizban haklı ve bütün bu eldeki veriler deliller Fenerbahçe'nin şike yaptığına kanaat için yeterli oldu da mahkumiyet için yeterli olmadı diyelim. O durumda da TFF yönetmeliği gereği kanaatle küme düşürmek zorunda, mahkemeyse TFF yönetmeliğine uygun hareket ettiğine göre hiç bi şart altında o kararı bozamaz. Sonuçta daha önce de dediğim gibi sizin hayalleriniz her hatalı kartın,hakem kararının da mahkeme yolunu açar ki zaten böyle bi dünya yok.yukarida bunu acikladim. 6 yasindaki bir cocuga aciklayacak sekilde acikladim. anlamiyorsaniz yapacak birsey yok. fenerbahce kume dussun, eyvallah. bunu ben de istiyorum. fakat hukuksuz. sunu da anlarsaniz onumuzdeki yuzyil icinde cok hos bi gelisme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 fizban said: italya'da dusurduler, fakat dava hala suruyor. 434532. itiraz davasini acmistir yine juventus. sonuclandi ve moggi 5 yil mi ne yatar aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 fizban said: EricCantona said: 1-) Yargıtay kararı TFF kararlarını usule uygunlukları açısından değerlendirebilir, aksi taktirde burnunu sokamaz. Ha dersen ki sokabilir,o zaman çok basit bir şekilde örnek dava koymanı rica ediyorum. UEFA'nın üye federasyonlara katılım şartları var ve özerklik bu şartlardan önemli olanlarından biri. Herhangi bir siyasi veya sivil mahkeme müdahalesinde önce uyarıp arkasından ilişiğini kesiyorlar belirli bir süre için. Senin mantığınla, sahası kapatılan takım yargıya başvurur, kırmızı kart gören futbolcu yargıtaya gider, para cezası alan yöneticiler olayı üst mahkemeye taşır ve senin de tahmin edebiliceğin üzere içinden çıkılmaz bir hal alır futbolun. orneklerin disiplin sucu. kume dusurmeye dair henuz bir karar alinmadigi icin ornek dava olamaz. ankaraspor kume dusukten sonra yasa degistirildigi icin onlar dava acamadi. said: 2-) Fenerbahçe taraftarının bir bölümü 58. maddenin değişmemesini istiyor olabilir, ama yönetimi tabiki değiştirilmesini istiyor ve bunun üzerine çaba harcıyorlar. Ki tek seferlik af taleplerini falan da unutmadık. diktator, her istedigini yaptiriyor vs dediginiz adam degismesin diyor; taraftar degismesin diye pankart aciyor; fakat stada alinmiyor; eski baskan degismesin diyor; herkes degismesin diyor, ama fenerbahce degissin diyor oyle mi ? o zaman ben de soyluyorum: galatasaray yasanin degismesini istiyor. hadi bakalim. lol. said: Gelelim asıl konuya; Birincisi telefon kayıtları yargıya göre delil olarak kabul edilemez diye bişey yok, tek başlarına delil özelliği taşımıyorlar ki bunun üzerinde ağır tartışmalar dönüyor zaten ancak burda sizi kurtaran bir durum yok çünkü şuanki yasalara göre ses kayıtlarının delil olarak kullanılabilmesi için herhangi bir fiziksel delille birleştirilmesi yetiyor, zaten o anlam veremediğiniz fotoğraf kareleri, yol üzerinde araçların durdurulup bagajların aranması bu amaçla yapılıyor. Telefon kayıtlarının büyük kısmı gsm şebekelerinden alınıyor, konuşmanın yapıldığı saat tarih ve lokasyon bilgilerini gsm şebekeleri yasal olarak veriyor adli makamlara, polis de o saat ve tarihde o lokasyonda olduğunu fotoğraflarla ve videolarla, kayıtlı zabıtlarla sabitleştirip telefon kayıtlarını delil haline getiriyor zaten. telefon konusmalari delil degil demedim; fiziksel kanit ile desteklenmeyen telefon konusmalari degil delildir dedim. bunu da diyen ben degilim, YAR-GI-TAY. paranin bizzat transferinin goruntulenmesi gerekiyor, bunun icin rusvetten kimse iceri atilmaz, anlamadiniz mi sunu ? said: İbrahim Akın olayı zaten savunulamaz bir durum ortaya koyuyor, adamın kendi itirafına bahaneler uyduruluyor ancak imamla yaptığı görüşmede de yine aynı ifadeleri kullanıyor İbrahim Akın. Paranın kaynağının tespitiyse hiç problem değil çünkü rahat arkadaşlar şike paralarını ceplerinden bile değil klüp kasasından çıkararak veriyorlar.3 temmuz gününde bütün bilgisayarların mali kayıtların emniyete taşınması gövde gösterisi için değildi, o veriler üzerinde çalışmalar hala devam ediyor ve mahkemede iddianamede henüz yer almayan çok şey görüceğimize eminim ben. ibrahim akin davasinda apayri bir acik var; yusuf turanli bu parayi fenerbahceliler verdi diyor fakat kimin verdigine dair bir soylem ya da delil yok. said: Son olarak varsayalım ki Fizban haklı ve bütün bu eldeki veriler deliller Fenerbahçe'nin şike yaptığına kanaat için yeterli oldu da mahkumiyet için yeterli olmadı diyelim. O durumda da TFF yönetmeliği gereği kanaatle küme düşürmek zorunda, mahkemeyse TFF yönetmeliğine uygun hareket ettiğine göre hiç bi şart altında o kararı bozamaz. Sonuçta daha önce de dediğim gibi sizin hayalleriniz her hatalı kartın,hakem kararının da mahkeme yolunu açar ki zaten böyle bi dünya yok.yukarida bunu acikladim. 6 yasindaki bir cocuga aciklayacak sekilde acikladim. anlamiyorsaniz yapacak birsey yok. fenerbahce kume dussun, eyvallah. bunu ben de istiyorum. fakat hukuksuz. sunu da anlarsaniz onumuzdeki yuzyil icinde cok hos bi gelisme olabilir.. Onumuzde bir yuzyilin oldugunumu dusunuyorsun ? Yok oyle bir durum ve Aziz yildirim cikacak icerden aldigim bilgilere gore suan savci nasil siyiracagiz bu olaydan diye dusunup durmaktadir haberiniz olsun muhtelemen A.Y tazminat davasida acicaktir bu dava sonuclaninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu guzel bilgi icin tesekkurler kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 savcinin caycisi paticige bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 savcı sıyırmak için ne düşüncek yahu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Tane tane cevaplıyayım belki daha kolay anlarsın. 1-) http://www.orduajans.com/haber/orduspor/nedim-turkmen-telegol-programinin-konugu-oldu/78600.html Bak bu linkte klüpler birliği toplantısından sonra Nedim Türkmen'in kendi ağzıyla neler yaşadığını anlattığı video var. Üşenenler için; "15 klübün imzaladığı federasyona verilen bir dilekçe var. Galatasaray,Trabzonspor ve Orduspor yok." 2-) Örnek yok ve örnek bulamazsın çünkü yargı müdahale edemez. 3-) Paranın bizzat transfer edildiğinin görüntülenmesi gerekmiyor, sadece telefon konuşmalarını yapanların kesin ve net olarak adı geçen şahıslar olduğunun belgelenmesi gerekiyor. Para transferini görüntülersen zaten telefon kaydını ne yapıcaksın ki? Telefon kayıtlarının delil olarak kullanılabilmesi için fiziksel kanıtlarla güçlendirilmesi gerekiyor. tekrar yazdım ki 3 yaşında çocukların bile anlıyabiliceği şekle sokabilmek için. 4-)Yusuf Turanlı'nın parayı kimden aldığı yine telefon kayıtlarında mevcut. Bu mesaj 3 yaş ve üzeri için yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hiç yok mu görüntü iddanamede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.fotomac.com.tr/multimedya/galeri/futbol/iddianamede-yer-alan-fotograflar?totalCount=4&page=1&albumid=39274 fotoğraflardan 4 tanesi, yusuf turanlı ibrahim akın muhabbeti geçti ya bunları koyalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 savcı öpücüğü kondurmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Llama said: hiç yok mu görüntü iddanamede 4 temmuzdan beri heralde 100-200 tane fotograf çıkmıştır medyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 valla ben ilk defa görüyorum foto:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 feysbukta sıklıkla şöyle bir şey paylaşıldığını gördüm; http://d1201.hizliresim.com/t/c/1qzqt.png gerçekse şikeden falan çok daha vahim. bildiğin ayakta ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 talip akıyor yine TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel FENERBAHÇE DEDİKLERİMİ YALANLASIN SİZE SÖZ VERİYORUM UEFA NIN YAZISINI TV KANALLARINDA YAYINLAYACAĞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/uefa-dan-fener-e-5-yil-soku-/spor/spordetay/12.01.2012/1487874/default.htm?ref=fblike Şu verildi mi bilmiyorum, bayağı komik, gerçekten böyle bir şey varsa daha da komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bu tur durumlarda halk arasinda kopek ve makatiyla ilgili bir deyim kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 "TFF'den açıklama: UEFA Pierre Cornu'nun raporunun CAS dosyasından çıkarılmasını talep etti" diye son dakika geçti ntvspor. bu üstteki linkle alakalı mı şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ne demekki bu şimdi? niye çıkarılmasını talep ediyo anlamadım ben. korktular mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 çok saçma :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bende hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ibrahimseten İBRAHİM SETEN EYYVAH EYVAH: UEFA, CAS'taki savunmasından Cornu'nun ifadesini çıkartıp Şike İddianamesi'ni koymuş. Ayrıca FB'nin avukatı EÖzyurt çok acemi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Iddianame CAS'ta sadece mahkeme dosyasına girmekle kalmadı şimdi. Hakikatten büyük geçmiş olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Abi sıvama ve tüy dikme dallarında altın madalya alır bu sene fener ahahahahaha Timsah yürüyüşünden daha komik bişey yapabilirler mi diyordum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 mokoko said: ne demekki bu şimdi? niye çıkarılmasını talep ediyo anlamadım ben. korktular mı nedir? iddianameyi koyacaklar yerine. daha saglam, daha garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 iyide bizim davamız şampiyonlar liginden ihrac edilmenin gerekçesiyle ilgili. o sırada iddianame diye bişi yoktu. ihraç gerekçesiyle iddianamenin alakası olamaz o yüzden. sonuçta hukuk denen şey şimdilik ihraç edelim soradan bişi çıkarsa kanıt olarak kullanırız falan gibi şeylerle ilerlemiyo. olayda şu tamamen "Uefa, Fenerbahçe'yi ŞL'den Cornu'nün raporuyla men etmişti. Şimdi o metni geri çekiyor. Yerine iddianameyi koyuyor. Meselenin özeti bu." sen kararı verdiğin sırada ortada olmayan bişiyi, karar verme nedeni olarak sunarsan bu hukuksuzluk değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar