oldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 simdi yukarda yazılanlara bakıyorumda su patide de en les adamlar bile surda yazanların yanında gandhi gibi duruyor arkadas yuh yıh yeh be edit:sayfa basıymıs mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 maç kadroları öğrenilip şike yapılmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Ya yönetim arka sokak'ın banını kaldırın da topike eğlence gelsin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Vanish cd'da galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 S-H said: maç kadroları öğrenilip şike yapılmış galiba emre b.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yalnız şu yazılı kayıt tutan adamın tek işi yazı yazmak onu da beceremiyor ha, -da -deler ayrı olacaksa birleşik birleşik olacaksa ayrı, imladan zerre kalmamış felan. Bu arada bu Ömer kim bilmiyorum da 1 adam eksik saymış Aziz'e de yutturmuş takımı 4-2-3 :P Yahu bi de o takım gayet normal ki? O sene zaten oynayan takım oydu, bi değişiklik yok, sürpriz yok boş yere casus sokmuş adam oraya, bi de Ayhan olacak işte saymayı unuttukları adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 su kadro işi gercek mi deil mi bilemicem ama gercekse öyle böyle fail deil yani saka gibi hashas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hafif 18+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abiahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 resim olarak çıkmadı ama en efsane dinlemelerden biri o9labilir bence sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 gencken olmustu bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi şu konuşma nası 15 dakka sürmüş onu anlamadım :D bide tepede açık adresten tut telefon numarasına kadar herşey var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahahhdhasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 şikeyle ne alakası var bunun şimdi,hani böyle bir şeyin paylaşılmasından/sızdırılmasından söz ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 F.Bahçe Başkan Vekili, “Sayın Aysal’la aramızda gergin bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Bu dönem çok karışık. Göreceksiniz, kısa süre sonra Galatasaray’ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacak” dedi. MEDİCAL Park Antalyaspor maçı öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, şike soruşturması sonrası zor bir süreçten geçen kulübün durumu hakkında bilgi verirken 58. maddenin değişmesine karşı çıkan G.Saray’a da çağrıda bulundu. G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile arasında gerçekleşen telefon görüşmesi hakkında da bilgi veren Özdemir, şunları söyledi: “Sert bir görüşme oldu. Ancak kendisine herhangi bir saygısızlık yapmadım. G.Saray’ın 58. maddenin kaldırılmasını istememesi doğal. Demokrasilerde çoğunluğun dediği olur. Eğer 17 kulüp buna onay verirse çoğunluğun dediği olur. G.Saray’ın da bu konuda bize destek vermesini bekliyoruz. Çünkü bu dönem çok karışık ve zor. Kısa süre sonra G.Saray’ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacağını göreceksiniz. L O L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Vay anasını arkadaş, 17 takım satmışlar para için onurlarını, bir tek GS hak edilen cezanın verilmesinde inat ediyor para kaybını göze alarak. Bir tane daha delikanlı takım çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yalnız bu son Can Arat'ın telefon kaydının belgelerde yer alması, basına servis edilmesi çok yanlış. Şikeyle alakalı değil herhalde eğer fener boşaldım, 31 gibi şeyleri parola yapmamışsa adam kız arkadaşıyla özel bir muhabbet yapmış yine de belgelerin arasına giriyor. 70 milyon öğrenecek şimdi. Hakikaten ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 saygı konusunda artık yerlerde de sürünmüyor, kendimizi rezil ediyoruz. Allah kahretsin bu insanları yani. özel hayat denen şeyinde içine ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Abi yuh, ceylan'ın açık adresinden tut telefonuna kadar üstü karalanmadan servis edilmesi nasıl bir terbiyesizlik ya? Yuh... Merak ettim şimdi. Acaba kaç abaza aramıştır ceylan isimli bayanı... Ayrıca masq. en güzel yerinde kesmiş... 18+ Daha kimbilir neler var neler... Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 terbiyesiz herifler işte. diyorum futbolu temizleme amaçlı çok ciddi, güzel bir iddianame hazırlayabilirlerken adamlar salaklıklarından böyle şeylerle iddianamenin saygınlığını düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Can Arat'ın belge tam kepazelikmiş. Hayır bu adam böyle konuşarak "hatun düşürebiliyor" ise hakikaten çok yazık. Bunca sene bayağı yanlış yoldaymışız da haberimiz yokmuş. Daha büyük kepazelikse bunun cart diye açık açık yayınlanması. Ya fenerbahçeyi veya iddianamede adı geçen diğer kulüpleri anlıyorum, şike suçu var ortada, ya da suçlu olma ihtimalleri var diyelim, bunun yüzünden cezanın düşmesini falan istiyor adamlar, normal. Anlayışla karşılarım. Ha "yediniz bi halt, cezanızı çekin" derim, ama ceza düşürmek için ellerinden geleni yapmalarını da normal bulurum. Amaaa suçsuz olduğu halde yapılanı göre göre sırf maddi kaygıyla ceza indirimi isteyen kulüplerinkine benim lafım. Resmen kepazelik, rezalet. Edit: o değil de devamını okudum şimdi, bu ne abi, liseli ergenler gibi "mesajımı nası görmezsin" tribi, "ya oyun oynuyodum çok puan topladım" cevabı falan... Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ekşide de konuşulmuş bu, biraz okuyunca doğruluk payı da var. Ama bunların hiçbir şekilde basında yayınlanmaması lazımdı. Tabi iş ahlakı, etik, şeref, haysiyet yoksunu türk bansını çarşaf çarşaf yayınlayabiliyor. Dinleme olayına hiç girmiyorum, çok rahatsız edici. Yani kız arkadaşıyla şikeyle ilgili birşey konuşmuşsa savcının iddianameye koyması gerekiyor. Ama bağımsız bir dinlemede yakalanmışsa bunlar çok yanlış. "eğer konuşma metninin devamında veya öncesinde suç unsuru vs.. benzeri bir durum varsa iddianame veya ek klasörlerde bu konuşmanın tamamının kırpılmadan sunulması normaldir. zira hakim örneğin 40 dakika süren bir konuşmanın sadece 5 dakikalık kısmı sunulduğunda bunun 35 dakikası nerede diyebilir zira bütünlük önemlidir. aksi olsa bu sefer kırpılmış, çarpıtılmış denilerek eleştirilecektir. yani savcının bu konuşmaları sunması normaldir ancak gel gelelim gazetenin bu metinleri hiç bir etik anlayış gütmeden yayınlaması kimse kusura bakmasın şerefsizliktir. nasıl ki bir savcı otopsiye girip parçalanmış bir cesedi inceliyor ve gerektiğinde fotoğraflarını mahkeme de paylaşıyor ancak bu fotoğraflar gazetelerde sansürleniyorsa bu konuşmalar da sansürlenmeli sadece suç ile ilgili kısımları yayınlanmalıydı. eleştirilmesi gereken savcılık değil gazete olmalıdır! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bu konuşmanın tamamında şikeyle ilgili birşey yok ki ama. yani aziz yıldırım'ın özer'e küfrettiği konuşmanın da orada olması saçma. soruşturmayla alakası olmayan dinleme kayıtlarının imha edilmesi gerekir, ek delil olması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Toplam 14 dk konuşulmuş. Bir yerinde şikeyle alakalı birşey geçiyorsa bilemem. Ama kız arkadaşına böz şökö yaptok diyeceğini sanmıyorum. Bir de basının bunu yayınlaması esas hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Biz şike yaptık demez de mesela "elime beklenmedik yerden çok iyi para geçicek şu tarihte, sürpriz oldu, akşam güzel bi yemeğe çıkalım kutlayalım / devre arası bi tatil planlayalım" falan dediyse o beklenmedik para sorulabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar