Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

yalnız şu yazılı kayıt tutan adamın tek işi yazı yazmak onu da beceremiyor ha, -da -deler ayrı olacaksa birleşik birleşik olacaksa ayrı, imladan zerre kalmamış felan.

Bu arada bu Ömer kim bilmiyorum da 1 adam eksik saymış Aziz'e de yutturmuş takımı 4-2-3 :P

Yahu bi de o takım gayet normal ki? O sene zaten oynayan takım oydu, bi değişiklik yok, sürpriz yok boş yere casus sokmuş adam oraya, bi de Ayhan olacak işte saymayı unuttukları adam.
Sosyal ağlarda paylaş

F.Bahçe Başkan Vekili, “Sayın Aysal’la aramızda gergin bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Bu dönem çok karışık. Göreceksiniz, kısa süre sonra Galatasaray’ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacak” dedi.

MEDİCAL Park Antalyaspor maçı öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan F.Bahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, şike soruşturması sonrası zor bir süreçten geçen kulübün durumu hakkında bilgi verirken 58. maddenin değişmesine karşı çıkan G.Saray’a da çağrıda bulundu. G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile arasında gerçekleşen telefon görüşmesi hakkında da bilgi veren Özdemir, şunları söyledi: “Sert bir görüşme oldu. Ancak kendisine herhangi bir saygısızlık yapmadım.

G.Saray’ın 58. maddenin kaldırılmasını istememesi doğal. Demokrasilerde çoğunluğun dediği olur. Eğer 17 kulüp buna onay verirse çoğunluğun dediği olur. G.Saray’ın da bu konuda bize destek vermesini bekliyoruz. Çünkü bu dönem çok karışık ve zor. Kısa süre sonra G.Saray’ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacağını göreceksiniz.

L
O
L
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bu son Can Arat'ın telefon kaydının belgelerde yer alması, basına servis edilmesi çok yanlış.

Şikeyle alakalı değil herhalde eğer fener boşaldım, 31 gibi şeyleri parola yapmamışsa adam kız arkadaşıyla özel bir muhabbet yapmış yine de belgelerin arasına giriyor. 70 milyon öğrenecek şimdi. Hakikaten ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

Can Arat'ın belge tam kepazelikmiş. Hayır bu adam böyle konuşarak "hatun düşürebiliyor" ise hakikaten çok yazık. Bunca sene bayağı yanlış yoldaymışız da haberimiz yokmuş. Daha büyük kepazelikse bunun cart diye açık açık yayınlanması.

Ya fenerbahçeyi veya iddianamede adı geçen diğer kulüpleri anlıyorum, şike suçu var ortada, ya da suçlu olma ihtimalleri var diyelim, bunun yüzünden cezanın düşmesini falan istiyor adamlar, normal. Anlayışla karşılarım. Ha "yediniz bi halt, cezanızı çekin" derim, ama ceza düşürmek için ellerinden geleni yapmalarını da normal bulurum.

Amaaa suçsuz olduğu halde yapılanı göre göre sırf maddi kaygıyla ceza indirimi isteyen kulüplerinkine benim lafım. Resmen kepazelik, rezalet.

Edit: o değil de devamını okudum şimdi, bu ne abi, liseli ergenler gibi "mesajımı nası görmezsin" tribi, "ya oyun oynuyodum çok puan topladım" cevabı falan... Ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ekşide de konuşulmuş bu, biraz okuyunca doğruluk payı da var.
Ama bunların hiçbir şekilde basında yayınlanmaması lazımdı. Tabi iş ahlakı, etik, şeref, haysiyet yoksunu türk bansını çarşaf çarşaf yayınlayabiliyor. Dinleme olayına hiç girmiyorum, çok rahatsız edici.

Yani kız arkadaşıyla şikeyle ilgili birşey konuşmuşsa savcının iddianameye koyması gerekiyor. Ama bağımsız bir dinlemede yakalanmışsa bunlar çok yanlış.

"eğer konuşma metninin devamında veya öncesinde suç unsuru vs.. benzeri bir durum varsa iddianame veya ek klasörlerde bu konuşmanın tamamının kırpılmadan sunulması normaldir. zira hakim örneğin 40 dakika süren bir konuşmanın sadece 5 dakikalık kısmı sunulduğunda bunun 35 dakikası nerede diyebilir zira bütünlük önemlidir. aksi olsa bu sefer kırpılmış, çarpıtılmış denilerek eleştirilecektir. yani savcının bu konuşmaları sunması normaldir ancak gel gelelim gazetenin bu metinleri hiç bir etik anlayış gütmeden yayınlaması kimse kusura bakmasın şerefsizliktir. nasıl ki bir savcı otopsiye girip parçalanmış bir cesedi inceliyor ve gerektiğinde fotoğraflarını mahkeme de paylaşıyor ancak bu fotoğraflar gazetelerde sansürleniyorsa bu konuşmalar da sansürlenmeli sadece suç ile ilgili kısımları yayınlanmalıydı. eleştirilmesi gereken savcılık değil gazete olmalıdır!
"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...