Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Red said:

abiler ttarena mevzusundan akp birşey kaybetti mi ?

örnek bu da.şike yada başka bir mevzu.ben inanmıyorum oy potansiyeli olayına

arada 3-5 insan illa cıkar belki ama.80 milyonluk ülkede birşeyleri degiştirmez
Benimkisi sadece öngörü ve bazı zamanlarda bunu destekleyen durumlar oluyor Fenerbahçe için konuşmuyorum bazen o küçük kesimler çok etkili olabiliyor.

He söylediklerimi de körü körüne savunmuyorum sadece farklı bir bakış açısı ile öngörümün matığını anlatmaya çalışıyorum.

Ben bir Fenerbahçeli olarak yasanın ağır olduğunu ama bunu hazırlayan veya hazırlatan insanların içerde olduğunu gördüğümüzde bence de değişmesin.

Madem masumlar yargılanıp aklansınlar bu kadar temizseler.Yasayı okumayan yöneticilerle bu işe bulaşanlar düşünsün bence meclis hiç bulaşmayacaktı ve tasaryı red edecekti.Bende böyle düşünüyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

ahaha abi adamlar kendilerini iyice cumhuriyet sandılar =)

1 milyonu bile geçmez sandıkta akp yi protesto edecek adam sayısı.

Bu kadar ağlanıyorsunuz, önce lig tvleri iptal edin? Gösterin orada sivil toplum kuruluşunuzu 25 milyon kişiyle.

Mesut Yılmaz'ı düşürmüşmüşlermiş. Mesut Yılmaz güçlü bir iktidar mıydı ki? Neyiyle görüştün sandıkta? Erken seçime gitti zaten. Mesut yılmaz'ı değil aslında 3'lü koalisyonu yıktınız siz asıl bunla gurur duyun. Hey allam ya.

Tayyip 7 düvelinize küfretse, başkanınızı daha da süründürse emin ol oy kaybına bile uğratamazsınız.
Ettik zaten.Spekülatif olarak söylenen rakamlar 75-100 bin arası iptal olduğu.Ayrıca okuduğunu anlama sorunu yaşıyorsun herhalde Mesut Yılmaz'ı yıktılar demedim/demedik ama bu konuyu ciddi bir mualif görüşü stada taşıdıklarını anlattım nickinden yola çıkar da düşünceli kısımını at bence çünkü yapamıyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca da neden bu kadar dar pencere ile bakılıyor duruma anlamıyorum.100 bin civarı Fenerbahçe taraftarının 2günde örgütlenip yürüdüğünü ne çabuk unutuyorsunuz.

Bunlar genel prestij açısından sıkıntılı durumlar partiler için.Yasa tasarısını sanki kulüpler birliğimi hazırladı.

Bence o yasanın yeni tasarı hali imza atan partilerin istediği şekilde revizasyona uğradı ve hapis cezasının indirip yöneticiliklerini ve futbolculuklarını engelleyerek taraftarı ve camiayı susturmak ama diğer taraftan gene spordan soyutlamayı başaran bir tasarı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geç nicki micki de

benim demek istediğim zarar veremezsiniz, oy kaybı yaratamazsınız. Çünkü olay senin sandığından çok öte, çoğu akpli seçmenin bir çıkarı var. Adam yemişim fenerini ben ekmeğime bakarım der basar oyunu. Türk milletinin ne zaman bir sevdası, bir görüşü olmuş? Omurgasız bir millet olduk çıktık. Savruluyoruz dört bir yana.

O yüzden geç bunları 25milyonuzda genç fenerliyizde darağacında olsak bile son sözümüz fenerde...
Sosyal ağlarda paylaş

Şurda içeridekilerin bir takım illegal ve/veya lobi yollarıyla dışarı çıkmaya çalştıklarını düşünmediğini söyleyen çarpılır.Bırakın yazık haksız yere yatıyorlar muhabbetlerini.AKP Aziz'i bitiriyor diyenler Aziz'i dışarı salmak için girişm yapan partinin AKP olduğunun farkında değillermi.Eee ne kaldı Aziz'in içerde haksız kalmasına sunacağınız sebep? Savcının kişisel garezi mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Şike yaptığı söylenen futbolcuların bir kısmının dışarıda,diğer kısmının içeri de olmasıyla aynı sebeb haksız yatma olayı.

Kaçmayacağına göre,adam öldürmek falan değil olay en fazla yurtdışı çıkış yasağı koy tutuksuz yargıla.

Bu arada Aziz Yıldırım aklansa bile bitti artık.Egemen olduğu çoğu bölümde ki egemenliği yerle bir oldu o yüzdensıkıntı yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

AK Partili vekillerin çoğunun yasaya karşı olduğunu belirten Şamil Tayyar, "Yasayı referanduma götürelim" dedi.

Ne kafası yaşıyor bunlar anlamadım gerçekten.Milletin işi gücü yok referandumda Aziz ve türevleri dışarı salınsınmı diye oy atacak.Benim muz cumhuriyetim ise korkudan ceza veremeyecek oylamaya sunacak bir ihtimal benden sorumluluk alınır diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nasıl bir güçmüş, nasıl bir paraymış abi ya ! Memlketin en mühim konularında dahi kedi-köpek gibi kavga eden 3 parti , cumhurbaşkanının ve kamuoyunun tepkisine rağmen yapacağından geri kalmıyor.
En büyük çete, en büyük mafya ! gerisi yalan , akp ye de çok güvenenler görsün işte gerçek yüzünü. Bu akp nin sonudur, bir sonraki seçimde diğer iki parti koalisyon yapar. Zaten erdoğanda cb olacaktır.

İşte Serdar Turgut
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

toggie said:

Abi birileri dedi diye ergenekona niye bagliyosunuz davayi? Isinize gelene inaniyor gelmeyene inanmiyosunuz. Ergenekon diyen dogru soylerken, Aziz sike yapti diyen gotunden sallamis oluyor.

Tam tersini yapanlarda oluyor ama hep bunalra sinirleniyorsun neden acaba.

Sorusturma basladıgından beri olanları takip ettiginde hangisi sana daha inandırıcı geliyor? Bu işin ergenekonla olan baglantısı mı, yoksa Aziz Yıldırım'ın şike yapması mı?

Fenerli oldugun icin dogru cevabı veremeyecegini bildigim halde soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Fenerli oldugun icin dogru cevabı veremeyecegini bildigim halde soruyorum.

Ya abi gözünü seveyim sende GS'lisin kim kime neye göre objektif :) Ben senin zerre objektif olduğunu düşünmüyorum futbol konusunda kusura bakma. Sende aynısını benim için düşünüyosundur ztn yukardaki mesajdan belli. O yüzden soru sormanın manasıda yok.

Yanlış anlaşılmasın konu futbol olduğunda ve FB olduğunda. Yoksa kendi takımına illa objektifsindir. Ama konu FB olunca herşey ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

O düzeltmenin amacı farklıydı. Kendi takımıyla ilgili yanlış bir transfer rahatsız olup burda yönetim yanlış yaptı diyebilir. Ama FB ile ilgili yorumlarda durum farklı. Düzeltmenin amacı sen kötüsün sen kötü yorum yapıyorsun her konuda aynısın gibi bir anlam çıkmamasıydı. Ama ben iyi niyetle düzeltme yaptıkça ki yazışıyoruz yanlış anlamaya çok açık. Sen ha bire cımbızla seçip yazmaya devam ediceksin Doruk. O yüzden o sordu ona yazdım anlatamadıım bir kısım olursa sorar yine cevaplarım. Senin savunmana ihtiyacı yoktur sanırım ki savunmalık bişeyde demedim. Ama GS'li içgdüsü heralde FB'li GS'liyle konuşuyo saldırın!
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Hayır objektif olmak su konu icin cok zor olmamalı. Ben zaten ergenekona basından beri hic inanmadım. Ama sike isine gayet de inanıyorum. Aziz, FB ya da baskalarının bu ligde sike yaptıgını dusunmek cok normal gelirken, ergenekona inanmak hic normal gelmiyor.

Ergenekon'a inandığımı nerden çıkardın abi? Öyle bişey olmadığını amacın tamamen farklı olduğunu yazdım ben her defasında. Tamamen bir bahane. Aziz Yıldırım şike yapmamıştırda hiç demedim. Hatta yapmışsa büyük hata etmiş dedim. Yapmış olabilirde dedim. Ama Ergenekon ne kadar yalan bir davaysa şu futbolu temizliyoruz ayaklarıda o kadar yalan. Bende diyorumki;

1- Aziz şike yapmış olabilir diğerleride. Ama senin kadar emin değilim.
2- Amaç futbolu temizlemek adalet değil farklı şeyler bundan ADIM GIBI eminim. Ergenekon kadar hikaye bunlarda. Anlatabildim mi niyet farklı.
3- Ben daha bir kere AZiz Yıldırım temizdir kesinlikle yapmaz tarzı bişey demedim hep şüpheyle yaklaştım. Ama önyargıylada bilmeden etmeden kesin yargıda bulunmak istemiyorum. Ben polis değilim gizli dosylar elimde değil o yüzden bişey diyemem KESIN olarak.
4- Bu hükümetede güvenmiyorum yaptıkları hiçbişeyin adalet yada benzer şeylerden olduğunu düşünmüyorum. Sorun bu.

Ha senin söylediğin argümana göre elbette şike yapmış olabilir. Ama sadece o argümanlada kesin şike diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...