forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bendede aynı sorun var bi ara yemek yemek için günde en az 10 milyon harcıyodum, öğleden ikindiye 2 farklı yerde yemek yiyodum bide gelip akşam yemeği yiyodum filan hiç bi işe yaramadı, sordum tanıdık bi diyetisyene niye kilo alamıyorum diye metabolizman hızlı ne kadar yersen ye normal insanlar gibi kolay kilo alamassin dedi şimdi kafama takmıyorum nasıl rastgelirse öle yemek yiyorum yani yemek yemek için kasmiyorum ayrıca bazı arkadaşlarının saydıklarını insan midesine sığarmı emin değilim zaten o kadar iştahlı biri olsaydı böle zayıf olmazdı arkadaş bi tavsiyede benden; gidip obez insanlarla dalga geç şanslıysan Allah seni obez etsin derler kilo alabilirsin, şanssızsan Allah belanı versin derler başına bir kaza gelebilir şunu söylüyom kilo almak kilo vermekten daha zordur birde kafana takarsan hiç alamassın fazla yemek yiyom derken sadece mideni ve diğer organlarını boşuna yormuş olursun hemde zayıf insanalar daha çok ve sağlıklı yaşar, bir rivayette zayıf insanların beyni daha çok çalıştğı için kilo alamazlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 benim içinde aynı şeyi diyorlar. metabolizmam hızlıymış. aynen bende bıraktım kasmayı. hala tıka basa yiyorum(açım naapayım:)) ama para etmiyor. bu gidişle de etmiycek.[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Zeytinyağı iç. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi şişmanlamak mı istiyosun? o zaman çayına şeker at saatte 1 ara ögün ye doysan bile üstüne doritos ve benzeri cipsleri ye bide sürekli kola iç o zaman pof die sismanalrsın[signature][hline]Live and Let Die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya o saydıklarınızın hepsi benim yaptığım şleyler :( PFFF! moralim bozuldu ben nasıl kilo verecem ehhe[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler.Ya o kadarda aşırı zayıf değilim ama zayıfım işte yani.Ya kilo almalıyım ki body'e gidip kas yapalım biraz yani zayıf görünmeyelim şekilli görünelim (abartıya kaçmıcak şekilde).Aldığım karar şu diyetistyen'e gidece ve birde body salonuna yazılacam.Olay budur.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ye beni[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ardeth lol hekim tavsiyesi al bana göre qui de tıpta okuyor ona sor :P[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Mortis, 09 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: ya o saydıklarınızın hepsi benim yaptığım şleyler :( PFFF! moralim bozuldu ben nasıl kilo verecem ehhe abi bana yolla o kiloları.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 GNC nin hapları var şimanlatmak için +çiptek 0o resimdeki kadın iyyyyyyyyy:D +ya nası şişmanlamak ister ya :)bi insan[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ne kdr ii kahvaltı yaparsan o kdr ii kilo alırsın .. Bir de 3 ogun yemeye bak genelde ama onemli olan kahvaltıyı cok saglam yapmalısın boylece ondan sonra yapacagın atı$tırmalar ve ana ogunler depolanacaktır kilo alacaksın , onun dı$ında hergun aynı saatte yemeye calı$ .. Bir duzen olursa cok rahat kilo alırsın ve istedigin kadar alırsın .. Fazla olmaz (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: YSidiousY, 09 Ekim 2004 15:01 tarihinde demiş ki: GNC nin hapları var şimanlatmak için +çiptek 0o resimdeki kadın iyyyyyyyyy:D +ya nası şişmanlamak ister ya :)bi insan arkadaşım ben şişmanlamak istemiyorum ben kilo almak istiyorum[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yiyebildiğin kdr ye kampanyalı bi pizzacıya gidiyosun.. 10 kilo alıp çıkıyosun hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Silthanas, 09 Ekim 2004 16:43 tarihinde demiş ki: iburada yazan arkada$larin 3/4 u $i$man oldugu icin nereden biliosun ?[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yuh o resim ne öyle.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuya yorum yapcak olursam...Eczanelerde Bulk isimli toz bi ilaç var...vanilya içerikli... Her gün 3 kere alıyosun..istersen süte kat istersen su ile iç...yan etkileri falan yok...sadece iştah açıcı...[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Abus, 09 Ekim 2004 16:11 tarihinde demiş ki: arkadaşım ben şişmanlamak istemiyorum ben kilo almak istiyorum ok annadım sondakini gırgara dedim kendim hafif şişman olduğumdan :D amam onlarda işe yarıo bitkisel tamamen o yüden zarıda ama kararını almışsın zati o da en doğrusu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hafif şişman???? :)...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 makarna ye bence tabi yanında da ekmek bölece kilo almayı garantilersin kesin denenmiş yada öss ye çalış kesin alıyosun ben bayağı almıştım kilo öss ye çalışırken[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende biraz kilo almak istiyorum ; günde 2.5 ekmek yiyiyorum çokella yag filanda yiyorum kolada bol içiyorum cipste yiyorum ama maalesef kilo alam1yorum Allah böle yaratm1s :([signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: -ryan-, 09 Ekim 2004 11:05 tarihinde demiş ki: Bünyen kilo almaya müsaid degilsen icine kamyonda girse kilo almazsin. en büyük örnegi benimdir bu olayın :) kamyon girmedi tabi...[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Metobolizman hızlıysa kilo alman zor biraz. Ama belli bi yaştan sonra nasılsa alıcaksın,üzülme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Abus, 09 Ekim 2004 03:00 tarihinde demiş ki: ne tür gıdalar yersem kilo alırım. ekmek arası pilav ya da ekmek arası börek falan öneririm.. özelliklede kürt böreği..1 aya kalmaz bana yetişirsin :D[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar