Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Arkadaşlar aşağıdaki linkte en güncel ve en ciddi sayıda katılımla yapılmış sınıf seçim grafiğini görebilirsiniz.Sınıf,server şekli ve bölge bazında..umarım yardımcı olur.. http://swtorprogress.com/members.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 büyük bir farkla Empire genelde. sınıflarda da Sith Inquisitor , Sith Warrior genelde hep başı çekiyor. katılımda ciddi yüksekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 < Undecided Empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 herkes darth vader-sidius olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yalnız darth .... ta karizma olur ha empire mı açsam napsam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çok fenalardayım.. imperial agent ile bounty hunter arasında kaldım..güya ikisinide test ettim.. ia endgame pvp de öttürüyor..ancak bounty hunter ın oynamasıda çok rahat, üstelik dps ağacında heal da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 valla ia lar warzonelarda feci dağatıyorlardı republic olarak söyleyim yani az canımı yakmadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 off süper bu.. favori classım en az seçilen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 republic olanlar bg bekleme derdi yaşamayacaklar gibi gözüküyor olması güzel haber. etraf ''darth'' titlelarından geçilmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sovereign said: off süper bu.. favori classım en az seçilen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu imperial agent la ilgi ben bir video izledim herif hem de heal ağacında..stealth>ambush>stealth>ambush 3-4 kil yaptı adam..baktıalr üstüne geliyorlar ortadan kayboldu yine güçlü bi stealthle gitti bi köşeye kendini healladı sorna tekrar stealth>ambush..ölene res..canı azala heal... düşün yani adam dps ağacında olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben jedi consular yada bh düşünüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 adam dps ağacındaymış zaten ia(operative) smuggler(scoundrel) lar melee de oluyo cok güzel ve o ortadan kaybolma combatta "vanish" sadece dps specte var: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Red said: ben jedi consular yada bh düşünüyorum sdf abi consular hikaye sux imiş.. BH ı test ettim gerek hikaye gerek oynanış, teşekkür edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 karakter ekranında smugglerın yanına parantez açıp THINK HAN SOLO falan yazsa üçe katlanır oynayanı da zavallaım imperial agent :/ neyse iyi böyle çok mainstream olursa class questleri bozulabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aylar önce tahmin ettiğimden aynı ama bh az gerçekten ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bh'nin hakikaten uçmadığını görünce demek ki bir hayal kırıklığı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bh uçsaydı jedilarda 8 10 metre zıplardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 videodaki gibi, sonradan uçup gelerek, orduyla yürümeye devam etmeyi kim istemezdi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 fakir bh olacak herkes jetpackleri hep fakir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Hamburger Helper strikes again oyuzden smuggler en low-tier class olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sannin said: Red said: ben jedi consular yada bh düşünüyorum sdf abi consular hikaye sux imiş.. BH ı test ettim gerek hikaye gerek oynanış, teşekkür edersin.. büyük yalan olmuş o.. jedi consular sage'in balance speci pvp'de terör estiriyo, 2-3 tane ana nuke'un var zaten dotları saymazsan, baya iyi vuruyorlar ayrıca talentlar sayesinde kullanınca force geri geliyor, force'un da bitmiyor, meleeleri de yanına yaklaştırmıyorsun 2 farklı ability ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bu class hikayelerini kimler yazmis bi kaynak verin de millet ona gore class secsin. Mesela Sith Inq. hikayesi hakikaten cok guzel olmus, kim lead writer'sa iyi kotarmis Mesela: Alexander Freed (Imperial Agent): http://www.swtor-life.com/news/chimaera-interviews-alexander-freed/4225/ Rebecca Harwick (Sith Inqusitor): http://massively.joystiq.com/2011/11/01/backstabbing-galore-daniel-erickson-talks-about-the-sith-inquis/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sovereign said: Sannin said: Red said: ben jedi consular yada bh düşünüyorum sdf abi consular hikaye sux imiş.. BH ı test ettim gerek hikaye gerek oynanış, teşekkür edersin.. büyük yalan olmuş o.. jedi consular sage'in balance speci pvp'de terör estiriyo, 2-3 tane ana nuke'un var zaten dotları saymazsan, baya iyi vuruyorlar ayrıca talentlar sayesinde kullanınca force geri geliyor, force'un da bitmiyor, meleeleri de yanına yaklaştırmıyorsun 2 farklı ability ile bu skillerin hikayeye ne gibi bir katkısı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar