Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 DareJedi said: Batarya bende kafasina gore takiliyor bazen 12 saatte bitiyor dunde o kadar kullandim %50 bile gitmediki 20dklik 1080p cekim var yani... En cok hosuma gideni browser oldu alet opera mini gibi calisiyor acaip hizlandi. Ya şu olay bende de var. Kimi zaman 2-3 gün gidiyor, kimi zaman 12 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bu ram kullanımı çok fazlalaştı bende ICS yükledikten sonra. Bi bakıyorum 700/800 olmuş, clear yapıyorum 450 ye iniyor. 1 2 dakika sonra yine kendiliğinden tavana vuruyor. Bunun nedeni nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=904023 android öyle çalışıyo o yüzden bırak kullansın. kullandığın task killer'ı da sil boşu boşuna telefonun şarjı azalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Android öyle çalışıyor olabilir ancak Note normalde 350-500mb ram tüketen bir telefon iken ICS sürümü telefonun tabiri caizse azına s.çtı çoğu şeyin dengesi kayıyor pil bir bakıyorsun bütün gün %30 düşmüyor gece restart edilmiş halde %67 batarya tüketiyor. Klavye ayarları birbirine giriyor vs vs. ICS için yeni güncelleme şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ahahaha alman forumunda bir miui buldum install ettim super calisti ama root koymamis dana icine, sonra update i geldi cektim kurdum bu sefer telefon edemez oldum error verdi, sonra install edelim dedim 2 kere falan ettim gene ayni sorun ardindan rocket rom yukledim belki oradan install edersem duzelir diye rocket rom install oldu ama lockscreeni gecemedim, tekrar cmw ye girdim miui yi son kez yukledim oncesinde full wipe cektim , bam! hard bricked note sahibiyim, yarin goturup vericem geri, dicem alin sunu tamir edin ya da yenisini verin, bu ne boyle bir hard reset attim alet bu hale geldi. ne yaptimsa aleti calistiramadim bile aman dikkat edin. hic bir sey yapilamaz duruma geldi alet. bilinen bir mallik benim gibi bile bile yapmayin :D su anki ics surumunde bilinen sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Jig ile denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bende yok o ugrasamam simdi. garantisi var oyun oynuyordum isindi pat dedi bu hale geldi dicem. onlar cozsun cozemezlerse zaten yenisini verecekler el mahkum. cozerlerse zaten diyecekler sunu bunu yapmissiniz garanti kapsaminda degil ama zaten o an acilmis olacak alet :D bu arada benim halim super bricked denen olay. hic bir sey yapilamaz halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kanuni said: bende yok o ugrasamam simdi. garantisi var oyun oynuyordum isindi pat dedi bu hale geldi dicem. onlar cozsun cozemezlerse zaten yenisini verecekler el mahkum. cozerlerse zaten diyecekler sunu bunu yapmissiniz garanti kapsaminda degil ama zaten o an acilmis olacak alet :D bu arada benim halim super bricked denen olay. hic bir sey yapilamaz halde. Halletinmi sorunu? Değiştimi telefon yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 servise aldilar aleti bende bu arada nokianin en basit telini kullaniyorum evde vardi bir tane abicim bir cep telefonunun pil omrunun 15 gun falan olmasi ne iyi bir seymis :) buradan hareketle motorola razr maxx ilgimi cekti. 3100 mah pil var alette falan. da gerek yok simdi. bu arada evde iphone 4 esimde samsung galaxy s2 bozuk note bozuk bb bold bozuk nokia tahta super :) terminatorum masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Araya bi soru da ben sıkıştırabilirmiyim ? Eşim telefonu kurcalarken android market in ikonunu kaybetmiş, nasıl geri getirebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Programlardan market ikonu bul, basılır, ekrana gelince bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ics turkiye icinde yayinlandi sonunda samsung serverlerinde. Ama simdi wifi den nete giremiyorum. Wifi ye baglamiyor ama onternete erisemiyor. Wifi staticte fayda etmedi. Varmi boyle bilinen bi problemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu telefon büyükmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ana karti yakmisim degistirdiler.. Ozlemisim okuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ne kadar surede geldi geri? Yanliz ics den sonra wifi static islemez oldu. Elle yapilandirmak zorunda kaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 loop said: Araya bi soru da ben sıkıştırabilirmiyim ? Eşim telefonu kurcalarken android market in ikonunu kaybetmiş, nasıl geri getirebilirim ? app drawer'da basılı tut simgesine. sonrasında masaüstüne istediğin bi yere birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 9 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Note'un bir kaç videosunu izledim beğendim . Şöyle bir göz gezdirdim sayfalara , alanlar memnun heralde değil mi ? En uygun fiyatlı nerden alınır ? sanalreyonum.com falan gibi yerlerde ucuza çıkıyor aslında , ithalatçı garantili ne demek tam olarak ? Yetkil samsung servisleri bakmıyor , ithalat eden şirkete mi yolluyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Firma "bilader garantisi benim, bişey olursa getir burdayız" diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 en güzel yurtdışından alınıyor uygun fiyat olarak. Gerçi şimdi vergi harç neyin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Note ET ile 1205 TL ye var şöyle bir sitede , alınır mı ? Y dışıyla uğraştığına değmez , 1200-1300 TL civarına alabiliyorsak burada , zaten 530$ ABD 'de , buraya geleni bul , burada 100 TL harca falan aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 385 euro Almanya'da. Euro'nun düşük olduğu şu günlerde getirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ics de sıkıntı yaşayan varmı? ics kurulduğundan beri arada bir kendini resetliyor telefon. telefonla konusurken gidiyor bazen buda beni çıldırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ics geldi mi low ::O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 of course Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar