Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

Batarya bende kafasina gore takiliyor bazen 12 saatte bitiyor dunde o kadar kullandim %50 bile gitmediki 20dklik 1080p cekim var yani...

En cok hosuma gideni browser oldu alet opera mini gibi calisiyor acaip hizlandi.

Ya şu olay bende de var. Kimi zaman 2-3 gün gidiyor, kimi zaman 12 saat
Sosyal ağlarda paylaş

Android öyle çalışıyor olabilir ancak Note normalde 350-500mb ram tüketen bir telefon iken ICS sürümü telefonun tabiri caizse azına s.çtı çoğu şeyin dengesi kayıyor pil bir bakıyorsun bütün gün %30 düşmüyor gece restart edilmiş halde %67 batarya tüketiyor. Klavye ayarları birbirine giriyor vs vs. ICS için yeni güncelleme şart.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha alman forumunda bir miui buldum install ettim super calisti ama root koymamis dana icine, sonra update i geldi cektim kurdum bu sefer telefon edemez oldum error verdi, sonra install edelim dedim 2 kere falan ettim gene ayni sorun ardindan rocket rom yukledim belki oradan install edersem duzelir diye rocket rom install oldu ama lockscreeni gecemedim, tekrar cmw ye girdim miui yi son kez yukledim oncesinde full wipe cektim , bam! hard bricked note sahibiyim, yarin goturup vericem geri, dicem alin sunu tamir edin ya da yenisini verin, bu ne boyle bir hard reset attim alet bu hale geldi.

ne yaptimsa aleti calistiramadim bile aman dikkat edin.

hic bir sey yapilamaz duruma geldi alet. bilinen bir mallik benim gibi bile bile yapmayin :D

su anki ics surumunde bilinen sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

bende yok o ugrasamam simdi. garantisi var oyun oynuyordum isindi pat dedi bu hale geldi dicem.

onlar cozsun cozemezlerse zaten yenisini verecekler el mahkum. cozerlerse zaten diyecekler sunu bunu yapmissiniz garanti kapsaminda degil ama zaten o an acilmis olacak alet :D

bu arada benim halim super bricked denen olay. hic bir sey yapilamaz halde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bende yok o ugrasamam simdi. garantisi var oyun oynuyordum isindi pat dedi bu hale geldi dicem.

onlar cozsun cozemezlerse zaten yenisini verecekler el mahkum. cozerlerse zaten diyecekler sunu bunu yapmissiniz garanti kapsaminda degil ama zaten o an acilmis olacak alet :D

bu arada benim halim super bricked denen olay. hic bir sey yapilamaz halde.

Halletinmi sorunu? Değiştimi telefon yada?
Sosyal ağlarda paylaş

servise aldilar aleti bende bu arada nokianin en basit telini kullaniyorum evde vardi bir tane abicim bir cep telefonunun pil omrunun 15 gun falan olmasi ne iyi bir seymis :)

buradan hareketle motorola razr maxx ilgimi cekti. 3100 mah pil var alette falan.

da gerek yok simdi.

bu arada evde

iphone 4 esimde
samsung galaxy s2 bozuk
note bozuk
bb bold bozuk
nokia tahta super :)

terminatorum masallah
Sosyal ağlarda paylaş

Note'un bir kaç videosunu izledim beğendim .

Şöyle bir göz gezdirdim sayfalara , alanlar memnun heralde değil mi ?

En uygun fiyatlı nerden alınır ?

sanalreyonum.com falan gibi yerlerde ucuza çıkıyor aslında , ithalatçı garantili ne demek tam olarak ? Yetkil samsung servisleri bakmıyor , ithalat eden şirkete mi yolluyoruz ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...