loop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ben note u xp işletim sistemli bir pc ye bağladığımda dosyalar gözükmüyor, xp de kullanmak için bir eklenti mi indirmek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Hayır kullanmış olduğu usb driver biraz farklı onu yüklemen gerek birde ayarlar kısmında USB hata ayıklamayı aktif edip dener misin o klasik usb gibi bağlayacak cihazı. Bilgisayara takınca telefonun bildirim ekranından USB bağlantısını aktif et demen yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 alacaktim bugun ama gorunce korktum. cok buyuk cok. rahat net ve rahat buyuk klavyesi olur diye dusunmustum ama asiri iri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Fırsatınız varsa sadece 3 gün deneyin sonra karar verin :) Tabi ben azıcık(2m) büyük olduğumdan sıkıntı olmuyor. Ama 1,75lik arkadaşımda aldı ki o da gayet memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Valla bana küçük bile geliyor şu an :) DareJedi said: Hayır kullanmış olduğu usb driver biraz farklı onu yüklemen gerek birde ayarlar kısmında USB hata ayıklamayı aktif edip dener misin o klasik usb gibi bağlayacak cihazı. Bilgisayara takınca telefonun bildirim ekranından USB bağlantısını aktif et demen yeterli olur. hata ayıklamayı aktif ederek denedim olmadı, usb driver ı bilgisayara yüklememiz gerekiyor değil mi ? Birde ismi nedir acep (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 insan bununla telefon konuşmaya korkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kuveytte 1400, dubaide 1200 tl söylesesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Almanyada 499€ ve %10 tax free ile 449€ ya alınabiliyor ki daha ucuzu yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 geçen gittim denedim de, çok bariz bir input lag var, hayatta bu parayı vermem böyle bi alete. ekranı güzel ama, televizyon gibi alet, orası doğru. da, kalemle yazma hiç kullanışlı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kalemi ben en fazla 2-3 defa kullanmışımdır deneme amaçlı baktıklarımı saymazsak. Lakin lag falan yok, cihazı almadan önce bende mağzalarda denemiştim, oralarda menü geçişlerinde bile donmalar oluyor cihazda. Şuan fazla yazılım yüklemedi, root da yapmadım cihazı herhangi bi takılmadır, lagdır falan yaşamıyorum. Yaz gelince koyacak cep sıkıntı yaratabilir ama. Ha bi de 15 martta sanırım ice cream gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Aleti 1600 e aldım ben.. tek kelimeyle mükemmel.. spartacusü ve hd filmleri falan izliyorum direk..3 silahsorleri izledim hatta gecen lol..diger butun özellikleride akıcı kullanıslı şık..hatunlarda cıldırıyo söylemedi demeyin.. buyukluk dısında eksik bisey yok..ki acıkcası buyukluk benim gibi 2 metreye yakın arkadaslar icin cok daha guzel söyleyeyim.. diger janjanlar icinse ortamda toplanıp masaya telefonlar cıkınca iphone 4 falan direk itin kıcına girio :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Nomak said: /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Loxias said: Nomak said: /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bu aletin ekrani capacitive iken o kalem tam olarak nasil calisiyor? Yada ekran resistive mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 daha önemli soru o kalem başka kapasitif ekranlarda çalışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 samsung cihazları adına konuşucak olursam, s2 galaxy s ve galaxy wonder da denedim çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu mantıkla tüm kapasitif ekranlı telefonlarda çalışır diyebiliriz o zaman değil mi? başparmak büyüklüğünde o stylus kalemleri kullanmak istemiyorum çünkü, 5inclik ekranda bile bir harf yazıyorsun ekranın yarısını kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 iki farklı stylus var şimdi. capacitive ekranlar için özel stylus kullanılır. diğerinden farkı iletken materyalden yapılmış olması. yani bir cap. stylus her cap. ekranda çalışır merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Madem minnacik uclu adam gibi kalem yapilabiliyordu, bu kadar vendor neden kafam kadar uclu kalemleri piyasaya surup durdular. Bu kalemde baska bir puf nokta olmasin. Wacom un capacitive icin kalem i var bende, hani piyasadaki en ince uclu kalem olmasina ragmen ucu serce parmak kivaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Zaten Galaxy Note kalemi diğer kalemlerden farklı HTC modellerinde çalışmıyor mesela. Kalemin arka kısmında bir alan mevcut kalemin ucuna bastında orası devreye giriyor ve ekranın arkasında yeralan bölme ile iletişimi sağlıyor bir yerde resmi vardı bulursam koyarım. Yani çalışma mantığı daha farklı. Edit: http://www.careace.net/wp-content/uploads/2012/01/Dissecting-the-GALAXY-Note_2.jpg Yanılmıyorsam 3.sıradaki s pen için olan özel katman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Kalem pillimi o zaman? Edit: Yada manyetik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Pilsiz ama manyetik kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Buna uygun kılıf önerisi lazım flip kılıflar mıknatıslı oluyor ekrana zarar verirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 15i geçti android update gelmedi. Elle tutulur başka bilgide yok neden gecikti bu herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar