Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Almanyadan Tax Free olarak alicam buyuk ihtimal 1070TL gibi bir rakama geliyor TRde 2400TL garanti olsun diye neredeyse 2 kati veremem yani. Telefon kot ve kadife pantolon cebine cok rahat giriyor. Boyle bir telefonu alan zaten boyutunu es gecmis olur onemli olan bana sagladigi fayda.
Mesaj tarihi:
kot cebine giriyor ama sonra hareket edemiyorsun, oturamıyorsun en basitinden, denersen dürtüyor telefon çok fena.
ben 5" telefon ile işkence çekiyorum taşırken
5.3" düşünmek bile istemiyorum
Mesaj tarihi:
ben ceketin veya paltonun iç cebinde taşıyorum
o zaman rahat oluyor
zaten bluutut kulaklık zımbırtısı hep elimin altında oluyor, biri aradığnda tak geçiriyorum kulağa telefonu çıkarmadan
Mesaj tarihi:
Valla pantolon cebinde henüz bir sıkıntı yaşamadım ben. Rahatsız etmiyor yani. İş icabı ceplerimde zaten sürekli ıvır zıvırda oluyor. Ceket cebindede rahatsız etmiyor. Kısacası taşıması falan dert değil. Ama daha önce dediğim gibi diğer telefonlar çok küçük geliyor gözüme.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bi üstü cıkıcak sanırım yakında

GT-N8000

http://avisa-pl.ru/uploads/posts/2012-01/1326365044_GTN8000WiFi_full575x349_thumb500x303.jpg

bunun 8010(muhtemelen sim kartsız, sadece wi-fi versiyon) için olanı da var.

Bi dur be samsung, paso yeni model üretip duruyon.
Mesaj tarihi:
Cihazda daha root işlemi fln yapmamıştım ama artık cihaza alışınca root yapma vakti geldi bu işlemde firmware sınırlaması fln var mı? Yok son sürümde bile direk root yapılabilir mi?
Mesaj tarihi:
http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/?ref=akakce&v=1.26.2

Nasıl bu fiyata satabiliyor bu adamlar ? Türkiye de garanti süresi dahil fiyatı mı bu ?

Tam okuyunca "Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır."

Yinede fiyatı çok düşük piyasaya göre ?
Mesaj tarihi:
Paralel ithalat diyorlar o işe. Adam gidip kendi firması aracılığı ile getirtiyor cihazları. 2 yıl garantisi var fakat kendileri sağlıyor bu garantiyi.
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Paralel ithalat diyorlar o işe. Adam gidip kendi firması aracılığı ile getirtiyor cihazları. 2 yıl garantisi var fakat kendileri sağlıyor bu garantiyi.

yani samsung teknik servislerinde garantili onarım yaptıramıyosun, o cihazlar tamamen yurtdışından geliyo, o yüzden türkiyede official olarak garantileri yok, avrupadan alındı ise faturasıyla beraber 1 yıl türkiye için garantisi var.
Mesaj tarihi:
Telefonu kullanıyorum tek kelime ile mükemmel! N900 ile kıyasladığımda 3gr hafif bile :P

Bunu telefon olsun diye alanın aklına tükürürüm zaten nimetlerinden faydalanan, sürekli mail trafiği olan, elinde sınırsız interneti olan birisi olarak bu alet tek kelime ile harika. Hiçbirşeyde hantallık görmedim gayet akıcı şekilde kullanılıyor. Uzun yolda 2 bölüm dizi + sürekli 3g internet açık + eve varınca akşam 11 e kadar %3 bataryaya inmesin gayet güzel.

Bu cihaz zaten herkes alsın diye yapılmamış elinde hem tablet hemde sürekli telefon taşımak istemeyenler için rahatına düşkün iş adamı için yapılmış ki gayet isabet olmuş.
Mesaj tarihi:
Law said:

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/?ref=akakce&v=1.26.2

Nasıl bu fiyata satabiliyor bu adamlar ? Türkiye de garanti süresi dahil fiyatı mı bu ?

Tam okuyunca "Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır."

Yinede fiyatı çok düşük piyasaya göre ?

Burası guvenilirmi arkadaslar..alan varmı aramızda..bu hafta ici siparis vermeyi dusunuyorum gayet inceledim ve sorun görmedim acıkcası..genede burdan urun kullanan birinin yorumu olayı garantileyebilir..
Mesaj tarihi:
Ben birşey almadım ama çevremde alanlar var istanbulda ise sabah aldığında akşam üstü gelmiş oluyor. Gayet iyi çalışan bir site benim bildiğim bunlar paralel ithalat yani Avrupa çıkışlı ise 1 yıl boyunca zaten uluslararası garanti kapsamında TR de bulunanların hepsi bakıyorlar.
  • Yeni Oluştur...