Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 cidden sığmaz ya, alet tepsi gibi çay kahve servisi yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kol cantana koyarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Almanyadan Tax Free olarak alicam buyuk ihtimal 1070TL gibi bir rakama geliyor TRde 2400TL garanti olsun diye neredeyse 2 kati veremem yani. Telefon kot ve kadife pantolon cebine cok rahat giriyor. Boyle bir telefonu alan zaten boyutunu es gecmis olur onemli olan bana sagladigi fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kot cebine giriyor ama sonra hareket edemiyorsun, oturamıyorsun en basitinden, denersen dürtüyor telefon çok fena. ben 5" telefon ile işkence çekiyorum taşırken 5.3" düşünmek bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Pantolon bedeni ile cep orantılı şekilde büyüyor ise bende o yüzden sıkıntı yapmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben ceketin veya paltonun iç cebinde taşıyorum o zaman rahat oluyor zaten bluutut kulaklık zımbırtısı hep elimin altında oluyor, biri aradığnda tak geçiriyorum kulağa telefonu çıkarmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Evet bu cihazda zaten bluetooth bence olmazsa olmazı :) Plantronics modelleri fln msja kadar okuyor. Telefon tam iş telefonu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 oha msj okuma olayı mı varmış :D harikaymış yaf o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Valla pantolon cebinde henüz bir sıkıntı yaşamadım ben. Rahatsız etmiyor yani. İş icabı ceplerimde zaten sürekli ıvır zıvırda oluyor. Ceket cebindede rahatsız etmiyor. Kısacası taşıması falan dert değil. Ama daha önce dediğim gibi diğer telefonlar çok küçük geliyor gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 mesaj okuma derken? Pico TTS ile mi okuyor? Turkce eklenmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bi üstü cıkıcak sanırım yakında GT-N8000 http://avisa-pl.ru/uploads/posts/2012-01/1326365044_GTN8000WiFi_full575x349_thumb500x303.jpg bunun 8010(muhtemelen sim kartsız, sadece wi-fi versiyon) için olanı da var. Bi dur be samsung, paso yeni model üretip duruyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Daha yeni aldık yav... Neyse asıl bomba S3 olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Cihazda daha root işlemi fln yapmamıştım ama artık cihaza alışınca root yapma vakti geldi bu işlemde firmware sınırlaması fln var mı? Yok son sürümde bile direk root yapılabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 üretsin üretsin bunun fiyatı bi 800 leri görsün ben de alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 1100TL gibi bir rakama denk geldi bana gayet uygun bence. N900 2 yıl dayandıysa bu hayli hayli gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/?ref=akakce&v=1.26.2 Nasıl bu fiyata satabiliyor bu adamlar ? Türkiye de garanti süresi dahil fiyatı mı bu ? Tam okuyunca "Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır." Yinede fiyatı çok düşük piyasaya göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 su an kullaniyorum da, telefon olarak kullanmak delilik bu aleti. s2'ye gore cok agir. kulce gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paralel ithalat diyorlar o işe. Adam gidip kendi firması aracılığı ile getirtiyor cihazları. 2 yıl garantisi var fakat kendileri sağlıyor bu garantiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 beyler bence sakın almayın bu aleti, büyük ekran kullanmak baya zevkli ama çok ağır ve hantal, s3'ü bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Genwa said: Paralel ithalat diyorlar o işe. Adam gidip kendi firması aracılığı ile getirtiyor cihazları. 2 yıl garantisi var fakat kendileri sağlıyor bu garantiyi. yani samsung teknik servislerinde garantili onarım yaptıramıyosun, o cihazlar tamamen yurtdışından geliyo, o yüzden türkiyede official olarak garantileri yok, avrupadan alındı ise faturasıyla beraber 1 yıl türkiye için garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çok büyük bence gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Telefonu kullanıyorum tek kelime ile mükemmel! N900 ile kıyasladığımda 3gr hafif bile :P Bunu telefon olsun diye alanın aklına tükürürüm zaten nimetlerinden faydalanan, sürekli mail trafiği olan, elinde sınırsız interneti olan birisi olarak bu alet tek kelime ile harika. Hiçbirşeyde hantallık görmedim gayet akıcı şekilde kullanılıyor. Uzun yolda 2 bölüm dizi + sürekli 3g internet açık + eve varınca akşam 11 e kadar %3 bataryaya inmesin gayet güzel. Bu cihaz zaten herkes alsın diye yapılmamış elinde hem tablet hemde sürekli telefon taşımak istemeyenler için rahatına düşkün iş adamı için yapılmış ki gayet isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Law said: http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-n7000/?ref=akakce&v=1.26.2 Nasıl bu fiyata satabiliyor bu adamlar ? Türkiye de garanti süresi dahil fiyatı mı bu ? Tam okuyunca "Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır." Yinede fiyatı çok düşük piyasaya göre ? Burası guvenilirmi arkadaslar..alan varmı aramızda..bu hafta ici siparis vermeyi dusunuyorum gayet inceledim ve sorun görmedim acıkcası..genede burdan urun kullanan birinin yorumu olayı garantileyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Ben birşey almadım ama çevremde alanlar var istanbulda ise sabah aldığında akşam üstü gelmiş oluyor. Gayet iyi çalışan bir site benim bildiğim bunlar paralel ithalat yani Avrupa çıkışlı ise 1 yıl boyunca zaten uluslararası garanti kapsamında TR de bulunanların hepsi bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Simdi yeni update geldi. Otomatik update etmiyor ya manuel yaptim. Hala ice cream sandwich bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar