senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kot cebine girmez yani girerde çok sıkışır ama kumaş pantalonların cebine giriyor, kargo'ya fln rahat rahat girer zaten. ama otururken her türlü pantalonda sıkıntı yaratıyor, ben işe gelir gelmez cebimden çıkarıp masaya koyuyorum. benimki dell streak5 bu arada, aynı boyuttalar note ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 senko said: kot cebine girmez yani girerde çok sıkışır ama kumaş pantalonların cebine giriyor, kargo'ya fln rahat rahat girer zaten. ama otururken her türlü pantalonda sıkıntı yaratıyor, ben işe gelir gelmez cebimden çıkarıp masaya koyuyorum. benimki dell streak5 bu arada, aynı boyuttalar note ile. olm whatsappa bakmıyomusun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 internetini açmiom ki ya telefonun öyle olunca da whatsapp msjlarını 4-5 gün sonra görüom ama şimdi açayım sen dedin diy e:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Abi cebe girmesinde problem var diyen sasirmis. Bir kac gun kullanayim dedim. Muhtesem alet. Gittikce alisiyorsunuz ve kuculuyor zaten. Bi hafta sonra elime iphone aldim INANILMAZ kucuk geldi. Muhtesem alet. Kefilim gozunuz kapali alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Giovanni said: Abi cebe girmesinde problem var diyen sasirmis. Bir kac gun kullanayim dedim. Muhtesem alet. Gittikce alisiyorsunuz ve kuculuyor zaten. Bi hafta sonra elime iphone aldim INANILMAZ kucuk geldi. Muhtesem alet. Kefilim gozunuz kapali alin. kota giriyor mu yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ABi rahat rahat ya ince ve hafif yani alet onemli olan ince olmasi yani cebe koyarken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 kot cebinin deliğinden giriyorsa no problem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 giriyomuş ya. ama bi yerde oturacaksanız çıkarıp masaya vurmak zorundasınız diyolar. review da okumuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cebe giriyor da oturamazsın hele kotta asla oturamazsın o telefon ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Abi nasil bir abarttiniz. Iddia ediyorum ki oturuluyor. Ulan zaten kac inc buyuk yani herhangi bir smartphonedan? O kadar farkedecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yurtdışından getirtmek lazım ya çok pahalı cihaz, alamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 amazon.de 507 euroya aldım. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Genwa said: Yurtdışından getirtmek lazım ya çok pahalı cihaz, alamadım bi türlü katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Giovanni said: Abi nasil bir abarttiniz. Iddia ediyorum ki oturuluyor. Ulan zaten kac inc buyuk yani herhangi bir smartphonedan? O kadar farkedecek? giyilen şeye göre değişir tabi. bol takılıyosanız no problem ama hafif oturan bir şeyler giyiyorsanız o zaman rahatsız olursunuz. normal telefon bile rahatsız ediyor o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 oturulabiliiniyor ama rahatsız ediyor o yüzden oturulmuyor dedim kot ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 maxigenous said: amazon.de 507 euroya aldım. Hayırlısı bakalım. Türkiyeye getiryorlarmı yoksa yurtdışındamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Türkiye'deyim. Almanya'ya gidip alıp geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Şimdi sonuç nedir, alınır mı? :D Galaxy S2'den ekran dışında artısı nedir tam olarak. Ben iPhone düsünüyordum ama bunun ekranı çok çekici geldi. Çünkü akıllı telefon alacak olmamın yegane sebebi web browser vs. Ocak ayı içinde bir tanıdık yurt dışından iPhone getiriyim dedi de bende acaba bundan mı istesem diyerek kararsız kaldım ve bir an önce karar vermem gerekiyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bugun inceleme fırsatım oldu gercekten cok güzel alet,her turlu kullanılır,fakat gidip de 2300 tl para verilmez.alan yurtdısından alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yani illa tr den alıncaksa da gidip 1300 tl ye tablet almak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 bugün görmeye gittim, kurcalayamadım ama its huge baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 500 Euro diyor Kore'de bir arkadaş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Abi essek kadarmis ya, hani cok guzel de, bildiin buyuk, ama iphone dan ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Gittim kurcaladım biraz teknomarketlerde. Cidden çok güzel bir alet, taşıma olayı bir şekilde halledilebilirse düşünmeden alınabilir valla. Tabi bi yandan da hala can sıkan cihazı rootlamadan etmeden hala Android Marketten paralı app indirememek, Apple ürün almaya itiyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 rootlamdan iniyor ya bi app var normal marketten inen baska bir market applanet mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar