Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 TRansmogla bu hale getirmek üzereyim sadece dagger kaldı ama bişi sormam lazım. One hand dagger hem offhand hem de main hande transmog olabiliyor. Bir tane one hand dagger bulsam aynı itemı kullanarak hem main hemde offhand için kullanabilirim değilmi yani 2. bi tane bulmama gerek yok. Bi item sadece 1 transmog için kullanılabilir diye bi kural falan yok degil mi? Neyse gerek kalmadı, araştırdım oluyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 silah offhandse mainhande uygulayamıyosun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 1 silah ile 2 transmog yapılıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 One hand ise her turlu daggera yapilabiliyormuş. Benim yaptiracağım bu Timeslicer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 One hand one handlara yapılıyor ama elindeki main yada off hand ise "one handed" yapamıyorsun susak dklar yüzünden tank silahları one handed oldu main hand yerine şeker gibi silahları translıyamıyorum o yüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 One handed dagger uc turede yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Regalya said: One hand one handlara yapılıyor ama elindeki main yada off hand ise "one handed" yapamıyorsun susak dklar yüzünden tank silahları one handed oldu main hand yerine şeker gibi silahları translıyamıyorum o yüzden :( one hand sw yi one hand axe ye trans edemiosun benim bildiğim. ikiside sw axe mace eşi olması gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Hayır anlatamadım Elimdeki silah onehanded dolayısı ile Offhanded yada Mainhanded kılıçlara dönüştüremiyorum sadece one handed kabul ediyor. Swordu axeye felan dönüştürmeye çalışmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar