Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Çekim için manavgata gittik, bizim eski bir çalışan vardı yanında kız arkadaşı patron dedi sizinle gelsinler. Eyi dedik gelsinler, bunlarda tanışalı 3 gün olmuş daha kız yapıştı çocuğa bırakmıyor. Dönüş yolunda dedi bunlar biz evleneceğiz. Lan oha dedim salakmısınız daha ne zaman tanıştınız napıyorsunuz. Dedim bu kız kaç yaşında 18 dedi, inanmadım dedim göster kimliğini. Kızı bi görseniz dersiniz 25 den aşşağı değildir. Ben zannediyorum ki kızın yaşı büyük bizim gerzek arkadaşı kekliyor. Lan bi baktım kız daha 17 yaşında! Çocukda o an öğrendi kızın 17 yaşında olduğunu. Neyse ben diyorum olum malmısın alırlar içeri hapiste çürürsün. Ben öyle diyince bu ayıktı kızda inat etmeye başladı. Çocuk diyor evine bırakalım seni kız diyor yok gitmem. Ailem beni keser. Akşam olmuş saat 6, ulan saat 6 da eve geldi diye kim kimi kesiyor. Belli kızda bir yamuk olduğu çocuğa diyoruz yok diyor ailesi katı bilmem ne. Geldik akşam 6:30 gibi ofise bu kızı eve gitmeye ikna etmeye çalışıyor kızda katır inadı çıktı. Yok diyor gitmem. Neyse ben çıktım 7 de ofisten bu salak akşam 9 da kızı eve bırakmış, ikna etmiş bide dolaşmışlar ofisin arabayla. Geri zekalı kız eve gitmemiş çocuk bunu bıraktıktan sonra telefonuda kapamış. Sabah çocuğun ailesini filan polis arıyor oğlunuz nerde diye 12 gibi de bu mal karakola gidiyor. Kız kayıp en son kiminle görüldü bu adamla. Biz manavgatta benzin alıyorduk onun görüntüleri bile gelmiş adamlara. Çocuk şubede bir alay ifade verdik. Velhasıl kelam bu gerzek şuan içerde suç buna patladı, bizde yardım yataklıktan az daha döte geliyorduk. Kıssadan hisse geri zekalı arkadaşlarınız varsa mümkünse koşarak kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abo kızı direk karakola teslim etseymiş keşke.resmen bela kokuyormuş hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 AHAHAHAH pardon ya gülüncek bişi değil ama komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dizisini çekelim bunun. her bölümü 1.5 saatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 serin şelaleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 La valla serin hikaye gibi de insan başına gelince serin olmuyor. Polislerde çakal anasını satim direk çocuğa nere gömdün lan kızı diye soruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 o bölümü izlediydim behzat ç nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 e 9'da kızı eve bırakmış diyorsun abi, mobese falan bi ton şey vardır onları eve giderken çeken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 olayın adama patlaması garip dğeil mi ama ? ortada bişi yok henuz.sizde ifade verdiyseniz falan.kız malsa adam nie suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Serin hikayeymiş cidden. Hoş değil valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ya polis kızı elemanın sakladığını düşünüyor. Bize de diyorlar konuşun versin kızı diye. Kamera görüntülerini de inceliyorlardı ben en son çıkarken. Kamera mamera yoksa bitti bizim eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 iyi de belki adam dayanamadı kaçırdı kızı bi yere sakladı falan? polis de haklı sonuçta bilemezsin ki. bi kız seni ikna etmeye çalışıyosa kaçacaksın direk uff olaylara gel ya. ibretlik. olan sana olmuş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yok mu ortada gelişme peki o andan beri aldılar çocugu içeri kız yok ortada hala son durum bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kız delik deşik olmuştur şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Red said: olayın adama patlaması garip dğeil mi ama ? ortada bişi yok henuz.sizde ifade verdiyseniz falan.kız malsa adam nie suçlu Olay bizimkine patlıyor zira kızı en son gören o, sevgilisi o. Ailesi de polise giderken bunların facebook daki fotoları görüyor. Diyorlar kızımızı bu kaçırdı. Kızın yaş küçük. Kız bulunsa bu sefer naptınız lan yaşı küçük kızla orlarda mevzusu başlıcak. Bom bok durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi hikaye serin tamam da bi durum güncellemesi yap şimdi adam içerde mi hala.kız yok mu ortalıkla nedir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kız bulunsa bişi olmaz da o kız o kafayla akşam simidi niyetine martılara yem olmuştur çoktan bence, geçmiş olsun. amerikan dizilerinden edindiğim süper hukuk bilgime göre kanıt yoksa bişi yapamazlar ama bizim hukuk sistemi adamı delilsiz kanıtsız şişe götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bende onu dicektim.csi ve behzat ç ye göre adamın salınması lzm bir süre sonra ama belli olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kandil simidi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Of türk kızı ya.. Bunun 25 yaşındaki halini falan düşünün birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Abi kız şuan kayıp, çocuğu aldılar içeri çocuk hala içerde. Gördüğüm kadarı ile polislerle gece hiç hoş muhabbetleri olmayacak. Arada benim iş arkadaşını da ben çıkarken yardım ve yataklıktan alı koydulardı onu salmışlar daha sonra. Bizim salak karakolda iyice tırsmış, halleri görsen dersin aha lan kesin bu kaçırmıştır. Ben bile şüphelendim bi an yapmışmıdır diye de çocuk kızı bırakınca ofise geri dönmüş. Mevzu kızı bırakmaya gittiği yalnız oldukları o süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi emniyet gelip burayı da incelemesin. silin tüm postlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bu arada Antalyalı mısınız siz? Emniyet müdürü tanıdık verelim ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar