Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Dragon Quest 9'un yapımcısı Ryutaro Ichimura'nin ekibin başında olacağı oyun için SE Unreal Engine 3 motorunu kullanacakmış. Verilen bilgilere göre Final Fantasy veya DQ serisi ile alakalı olmayacak oyunun büyük haritalara sahip olacağı ve orijinal bir sistemi kullanacağı belirtiliyor. Şu an için PC'ye çıkmayacağı söylenen oyun için yeni nesil konsollarla alakalı firmalardan bilgiler alınıyormuş. Yani bu jenerasyona yapılmayacağını düşünürsek en erken piyasaya çıkış tarihi bana göre 3 sene içinde olacak. Ichimura bu oyun için senelerdir dünyayı geziyor, kullanıcı feedback'lerini incelmiyormuş artık konsept olarak kafasında olayı bitirmiş. Haftaya SE'den resmi açıklama bekleniyor. Kaynak: Famitsu (ama sor link verebiliyor muyum? yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sonuncu gibi olacaksa cikmasin daha iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 <3 unreal engine 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 koskoca adamlarsınız hala yeni çıkacak mmoları bekliyorsunuz. bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 HAHAHAHAHA yeni bir mememiz oldu lorrotar sagolsun dahgsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Madem Thermo said: sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. niye wall of text yapıyosun? araya paragraf birşey at da gözümü yorulmasın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Masquerade said: HAHAHAHAHA yeni bir mememiz oldu lorrotar sagolsun dahgsdas orjinali nerde bu postun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 GEd said: Masquerade said: HAHAHAHAHA yeni bir mememiz oldu lorrotar sagolsun dahgsdas orjinali nerde bu postun^^ mmo'ların fazla lineer olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar