Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 üstteki videoda sunucu.. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/small/000/103/740/Me%20Gusta.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 DA2019 said: Kanuni said: neden hatunla baslamiyoruz biz. onlar daha boyle iyi vidi vidi dir dir. Evdeki dırdır yetmez, bi de oyunda da olsun diyosun yani. :) sanssizsin demek ki coni :) oyun oynamam icin destek oluyor, benimle beraber oynuyor, uyurken yerime levelliyor, besliyor ben oynarken , yeterki ben iyi oyun oynayabileyim.. superdir benim hatunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çoğumuz üniversite okumuş/okuyan adamlarız halen bu forumda romance-able companionlar tartışılıyor. inanılmaz bir şey. aklım almıyor açıkçası. bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 her mesajda tagline değişiyor :D romance-able companion'lar candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ne saçmalamış ya bu arkadaş çok komik :) companion var oyunda ve inciğini cıcığını tabi ki bilmen gerek en azından power playersan bilmen gerek. oyundaki tartışmayı real hayata bağlamışsın. ha her refahı yerinde olan bunlara kafa yorabilir, ama refaha henüz kavuşamamış sorumlulukları olan birey companionlara kafa yoramaz sonucu çıkmış ki gülünç olmuş. ben küçük bir firmada ithalat müdürüyüm ve boş vakitlerimin tamamını oyunlara kafa yorarak geçiriyorum şimdiye kadar da bir sakıncasını görmedim. birşeye kafa yormak inciğine ciciğine kadar araştırmak, fikir üretmek, türetmek seni başarıya götürür. oyunda oynuyorsan başarıyı açar, iş hayatında da başarıyı açar. bence sen büyüklerine çatacağına başka sorumluluğunuz yok mu diye büyüklerini örnek al bu yaşta oyun oynamayı nasıl başarıyorlar diye. ayrıca bu forumda küfür yerinde kullanırsan güzel, yersiz kullanırsan üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 iyi bari cokda sikimdeydi demek serbestmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ya ben işte "taktım" yazdım biraz wall :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Thermo said: çoğumuz üniversite okumuş/okuyan adamlarız halen bu forumda romance-able companionlar tartışılıyor. inanılmaz bir şey. aklım almıyor açıkçası. bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi. ezmode açmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Successful Troll is successful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 botmu lan yoksa bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 klasik copycat :P mmo bolumunde basladi bir rage le simdi eklenti yapmis sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 RRa said: botmu lan yoksa bu adam http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Thermo said: RRa said: botmu lan yoksa bu adam http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf lupin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sparkcaster said: yeter abi şu senin hyperspace shuttle biletlerin vardı, ne oldu onları kullanmıyon hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedat30 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Beyler Classların yanına gelen companionların hangi sırayla geleceğini gösteren bi kaynak bulamadım. Companion sıralamasının meslek seçimlerinde çok önemli olduğunu düşünüyorum bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sedat30 said: Beyler Classların yanına gelen companionların hangi sırayla geleceğini gösteren bi kaynak bulamadım. Companion sıralamasının meslek seçimlerinde çok önemli olduğunu düşünüyorum bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen. valla empire tarafı bana sıralı gibi geldi, ilk mesajdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya keşke smuggler için nadia veya mako gibi bir karakter olsaydı. syreena baya iyi bi npc ama sanırım companion olarak alamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar