Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Kaliteli oyun ariyorum, enter the matrixi otlanacak adam ariyorum (10 milyon ehe, 6cd mi neymis) vice city de istemiyorum, onlarin haricinde guzel rpg, fps, adventure, spor, hede oyunu biliyorsaniz bi seediverin, su 5-10 gunluk yurtdisi hatsizligindan muzdarip butun arkadaslar da bu topicden yararlansin :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Frp dersen Divine Divinity'i öneririm. Malesef oyunun ilerisinde buglar oluyor ama 5 günde oralara gelemezsin zaten. oyun baya uzun çünkü. Matrix'i alabilirsen al fena değil; Olmazsa Max Payne al oyna yani heh. Postal 2 olabilir. Freelancer olabilir uzay simulasyonlarından hoşlanıyorsan.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yaw morrowind derim ben sana bende arıom ama bulamıom işalla bu hafta sonu arıycam tarıycam bulacam onu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bu arada yurt dışı serverlarındaki kötü ping hangi günden itibaren var yani bu dediğin 5-10 günlük olay ne zamandan beridir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 valla onu bunu bilmem izmir kablo çook kötü duurmda.. morowind bende var izmirdeysen....[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Enrage süper oyun.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Medieval - Total War a başladım ben yine. tavsiye ederim oynamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 postal 2 güzel. benim bilgisayar kaldırmadı gerçi ama oyunda adamın kafasını kürekle uçurunca keşke çalıştırsaydı dedim.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Detayli bilgi burada var, Cezayir'deki depremde sualtindan gecen uplink kablolari zarar gormus, 1 hafta icinde duzeltilecekmis, suan butun yurtdisi cikisimiz 190/75mb (in/out), normalde 1000/500 civari seyreden degerler bunlar.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar