DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 En az oynanan sınıf belki ama bu da burada bulunsun. 12ye kadar operative oynadım. 10. levelda advanced classı seçtikten sonra, combata bir türlü alışamadım. Melee DPS/healer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bir tek guzel olan, group invis. Ben genel olarak healer mantigini anlamadim, BH raid healer lik yapiyordu betada, nasil yani deyip durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lvl 50 operative biraz geç yüklüyo ama izlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 baya zormuş bunu oynaması level 12 yaptım da şu scan çok az heallıyo ya komik 3 saniye channeling 300 heallıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 resmen trooperı bırakıp challenge accepted diye smuggler oynayasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben cok merak edıyorum shadowdan haz almaz ısem end gamede bunu kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 talentlarla falan baya gelismiyorsa o channeling heali dalga gecmek icin hazirlanmis olmali pvp'de low levelda commando'dan daha biraz daha iyi performans gosterdim sanirim supportta, onun da ana nedeni heal cast time'inin daha hizli olmasi ve commando ile itemization sicisi yasamam buyuk ihtimalle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben empire tarafında olsam imperial agent oynardım muhtemelen ya. şu son consular vs. agent videosundan sonra hele, çok hoş geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ya o hael beleş ondan o kadar az heallıyo heralde, bide enerji felan procluyo critleyince enerji regen yerlere düünce kullanılsın diye yapılmış heralde sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar