GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 wastyrx said: Mortisle bar açacam ben 4 tane tabureniz var mı ?
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Tabureler balkonumda bekliyor abi.. @Rock neyim bende bilmiyorum abi ya, mühendisin yaptığı işi de yaptığım oluyor. Arada bir canlı müzüğü mortise yaptıracağım bu arada belirtmeyi unutmuşum =P
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Rock said: @wastyrx Mühendis misin? adam BIG BOSS ne mühendisi...
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben bar/bistro sahibi olmak istiyorum. 3-5 sene sonra da bunu gerceklestirmeyi dusunuyorum ama zor tabi, yeri iyi tutturmak lazim. bir de konsepti falan. onun disinda babamin sirketinde yari patron seklinde takiliyorum, 5-6 sene sonra babam burayi da bana birakir herhalde. fabrika gebzede su an ama ben ileride kendim isim de olacagini hesaba katarak sehir merkezinde kendime ufak bir ofis tutup ordan isleri yuruturum diye dusunmekteyim. bakalim hayirlisi. ha ama ozel sektorde calissaydim bir ingilizcesi record company olan sirketlerden birinde zaten tr de degil ingiltere veya amerikada calismak isterdim, ya da bir talent agency'de calismak da hos olabilirdi, yeni yildizlar yetenekler kesvedip onlari idare etmek, manage etmek vb gibi. bunlar guzel isler olabilirdi.
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Evimde oturup kek kurabiye filan yapmak istiyorum ben :P Boşuna okuyorum galiba :D
Rock Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 okazyon said: Evimde oturup kek kurabiye filan yapmak istiyorum ben :P Boşuna okuyorum galiba :D Bilgisayar mühendisi bir arkadaşım meslekten umudunu aşçılık eğitimi almaya başladı.
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Rock said: Bilgisayar mühendisi bir arkadaşım meslekten umudunu aşçılık eğitimi almaya başladı. işte ben de endüstri mühendisi olup o tarz kurslara gidecek potasiyeli bulunduruyorum.
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Osie16 said: Çalışmamayı tercih ediyorum Bende ederdim ama malesef :(.
Rock Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 okazyon said: Rock said: Bilgisayar mühendisi bir arkadaşım meslekten umudunu aşçılık eğitimi almaya başladı. işte ben de endüstri mühendisi olup o tarz kurslara gidecek potasiyeli bulunduruyorum. Açıkçası ben de kendi mesleğimden umudumu kestim. Diet yapmaya başlamamış olsaydım ben de arkadaşla başlamayı düşünüyordum ama diet piç olmasın diye boş verdim. Psikolojimi bozmayacak veya sabah 8, akşam 8 olmayacak işler arıyorum.
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Rock said: Açıkçası ben de kendi mesleğimden umudumu kestim. Diet yapmaya başlamamış olsaydım ben de arkadaşla başlamayı düşünüyordum ama diet piç olmasın diye boş verdim. Psikolojimi bozmayacak veya sabah 8, akşam 8 olmayacak işler arıyorum. Benim daha çooook vaktim var mezun olmaya, hayatımın baharında kimilerine göre en kıyak yıllardayım. Ama şimdiden yemiyor, sabah kaalk işe git ohooo. Hayat zor arkadaş.
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 forbes500'deki herhangi bir yazılım ve/veya telekominikasyon şirketi.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yanlis meslekler secip universitede yatiyorsunuz, sonra meslekten umut kesiyorsunuz. Ayip yea.
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 akademisyenlik o kadar tertemiz bir meslek ki saçımı bile kestirebilirim.
Puwz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sabah 8 akşam 8 olmayan işler olabilir.
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 çalışmamayı tercih ediyorum ben şimdilik onuda koy ankete :P
Rock Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Deacon said: Yanlis meslekler secip universitede yatiyorsunuz, sonra meslekten umut kesiyorsunuz. Ayip yea. 3. sınıfın sonunda yanlış meslek seçtiğimi farkettim ve sevmeden yapmaya başladım. Bu nedenle başarılı değilim ama bu üniversitede yattığım anlamına gelmez. Ciddi başladığım işleri ne olursa olsun bitiririm.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Rock said: okazyon said: Rock said: Bilgisayar mühendisi bir arkadaşım meslekten umudunu aşçılık eğitimi almaya başladı. işte ben de endüstri mühendisi olup o tarz kurslara gidecek potasiyeli bulunduruyorum. Açıkçası ben de kendi mesleğimden umudumu kestim. Diet yapmaya başlamamış olsaydım ben de arkadaşla başlamayı düşünüyordum ama diet piç olmasın diye boş verdim. Psikolojimi bozmayacak veya sabah 8, akşam 8 olmayacak işler arıyorum. memuriyet
Öne çıkan mesajlar