Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtalya gezisi hakkında yardım

Meov

Öne çıkan mesajlar

Roma çok kötü bir tercih olmuş bence, collesium görcem diye o kadar para harcamanın bir anlamı yok, en mantıklısı italya'nın en ucuz otellerinin bulunduğu bologna'da kalmak, ve günü birlik geziler ile firenze, venedik, milano (belki milano biraz uzak kaçar) gibi şehirlere gitmek en hesaplısı olur muhtemelen. Tabi bu benim tercihim. Ama italya'nın bir çok şehrinde gezilecek yerler var zaten, ki 2 aydır halen adam gibi gezebilmiş değilim, ama bi arberobello ya da gallipoli görülmesi gereken yerler bence..

Neyse, en hesaplısı bologna olur. Masraf açısından. Ama para bolsa, her şehirde 3-4 gün kalmak daha güzel tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

şincik şöyle oluyor.

uçakla direk romaya gidiyoruz ondan sonra city guest housea yerleşiyoruz rezerveasyonu 5 gün sonra yaptırıcam bakalım.

2 kişilik oda 70 liraya geliyor günlük gayet hoş gidiş dönüş uçak bileti ise 350 lira istanbuldan romaya.

hani öyle o kadar para olmasından değilde gayet makul geldi bana. regional trenlere baktım biraz pisaya 15 euroya flm gidiyor oradanda bi floransaya geçeriz diye düşünüyorum parisi 2 gün erteleyip sonrasında paris. Paristen madride ya da krakowa geçicez arkadaş var krakowda ama kesin değil.

ortalama plan bu yani. 3 4 gün içinde tam karar verip biletleri alıcaz o kadar.

totalde 3k-4k arası bir bütçeyle gidiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...