Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 zagrebe git italyayı aratmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 çok teşekkürler biletleri alıcaz işte 5 gün sonra bakalım her birinizin yazdıklarını ayrı ayrı okuyorum trolleri bile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hadi Venedikte cizmeyi gecirdin ayagina da, Aralik ayinda Gardaland? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ha evet bi de göt donduran soğuğu vardı biz geçen kış gittiğimizde. ocak ayında montun önünü bile açamıyorduk soğuktan. Venedik en soğuk, Roma ve Floransa biraz daha iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 6 gün roma 1 gün sabahtan akşama paris, sonrasında 3 gün krakow ya da dublin. yes. or.. pisaya flm gideriz ama reginioal trainle. vatikana gidip böyle slm biz geldik diyebiliyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 pazartesi günü diyemezsin ama diğer günler "hello papa" diyerek elini öpersin, vaftiz olur gelirsin. yok bunları yapamazsın ama gezersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Roma çok kötü bir tercih olmuş bence, collesium görcem diye o kadar para harcamanın bir anlamı yok, en mantıklısı italya'nın en ucuz otellerinin bulunduğu bologna'da kalmak, ve günü birlik geziler ile firenze, venedik, milano (belki milano biraz uzak kaçar) gibi şehirlere gitmek en hesaplısı olur muhtemelen. Tabi bu benim tercihim. Ama italya'nın bir çok şehrinde gezilecek yerler var zaten, ki 2 aydır halen adam gibi gezebilmiş değilim, ama bi arberobello ya da gallipoli görülmesi gereken yerler bence.. Neyse, en hesaplısı bologna olur. Masraf açısından. Ama para bolsa, her şehirde 3-4 gün kalmak daha güzel tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bologna bildiğin öğrenci şehri. Apartman görmek istiyorsan gidersin tabi. Uğrayıp kaçtık biz direkt. Roma'da da colosseum dışında gezilecek baya fazla yer var. Aynı roma'ya gittiğine emin misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 şincik şöyle oluyor. uçakla direk romaya gidiyoruz ondan sonra city guest housea yerleşiyoruz rezerveasyonu 5 gün sonra yaptırıcam bakalım. 2 kişilik oda 70 liraya geliyor günlük gayet hoş gidiş dönüş uçak bileti ise 350 lira istanbuldan romaya. hani öyle o kadar para olmasından değilde gayet makul geldi bana. regional trenlere baktım biraz pisaya 15 euroya flm gidiyor oradanda bi floransaya geçeriz diye düşünüyorum parisi 2 gün erteleyip sonrasında paris. Paristen madride ya da krakowa geçicez arkadaş var krakowda ama kesin değil. ortalama plan bu yani. 3 4 gün içinde tam karar verip biletleri alıcaz o kadar. totalde 3k-4k arası bir bütçeyle gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar