goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Lyvanna_Dolores said: öncelikle anam babam diş hekimi,çene cerrahı,ortodontist onu diyim sonra lafa gireyim (reklam yok zati mesleği bıraktılar gibi ) sen necisin / ne okudun? benim gördüğüm diş aileleri tarikat gibiydi, başka bölüm seçeni canlı canlı gömüyorlardı
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yav said: yav said: archangel vardı dişçi Görmemişim yav pardon vallahi. @Akhlaur; yok abi, aksine o muhabbet geçmesin diye belirttim. bana gelsin para ben kazanıyım olayı yok hacettepe üniversitesinde.giren çıkan devlete direk.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ankaradaysan arcangel in devre arkadaslarinin kacak calistigi bi kac hastane var, oralara git hem ucuza yaparlar hem uc bes bisi kazanirlar :P
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 goldbären said: Lyvanna_Dolores said: öncelikle anam babam diş hekimi,çene cerrahı,ortodontist onu diyim sonra lafa gireyim (reklam yok zati mesleği bıraktılar gibi ) sen necisin / ne okudun? benim gördüğüm diş aileleri tarikat gibiydi, başka bölüm seçeni canlı canlı gömüyorlardı anneme kalsa gömerdi beni de o sıra şansım yaver gitti çaktırmadan çizgifilm olduk dsfds
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 olsun diş doktoru ol sonra onu da hobi olarak yaparsın
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Burtonesk dişciydi forumda dişçi olan...
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 duysa hakket oyar dişinizi niyan koş ne dediler dsfdsfds
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ben amatör olarak çekiyorum evde kendi imkanlarımla.
Öne çıkan mesajlar