Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Sentinel / Sith Marauder Genel Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buildler,betada deneme şansı olanların fikirleri vs..

Sentinelin gizlenme olayı kaç saniye sürüyor ve karşı taraf ne kadar mesafeden sizi fark edebiliyor(bu gizlenme olayı yüksek lvl damı başlıyor,videolar da hiç görmedim? ),bunlarıda bilen varsa söylerse sevinirim. :)
Mesaj tarihi:
mükemmel ötesi class bi kere dual saber kullanıyoruz
centering toplayıp gruba yüzde 15 heal ve dmg buffı, speed buffı, vs vs bufflar verebiliyoruz.
out of combat invisi var ve movement speed de artırıyo %30
kafadan %10 dmg buffı juyo form var
shield wall tarzı skilli var ve bunun cdsini resetleyen ve heallayan bi skilli daha var
droid ccsi var
wow'daki colossus smash var
var da var

kesin oynayın sentinel
Mesaj tarihi:
Ben açıkcası denedim ve beğenmedim. Sanmıyorum sentinel oynacağımı , sage denerim bi de beğenirsem onda kalırım veya ranged bişi smuggler fln..
Mesaj tarihi:
bu ne ya sorclar kagıt gibi gidiyo? hadi dicem kafa kafaya giderde sonda sorc ölür öle de degil ya herif daha yarıya inmeden sorclar ölüyo:/ ya sorc ezik ya da oynamayı bilmiyolar hangisi acaba?:) (sorc oynamayı dsünüyorumda böle ezilceksem hic bulaşmim:P)
Mesaj tarihi:
valla videodaki sorcererlar bana işi pek kavrayamamışlar gibi gözüktü.

bir kere adamı durdurmak için hiçbir şey yapmıyor kimse, sadece geriye püskürtüyorlar. cc kavramı 0 adamlarda. sentinel ya da maruader'a karşı yapılması gereken en önemli şeylerden biri adamın o kadar kesintisiz saldırı yapmasını engellemek.

gerçi o levellarda gerekli skill'ler henüz açılmamış olabilir.
Mesaj tarihi:
Beta yüzü görmediğimden soruyorum, marauder ın rolü nedir acep? Pve de ne yapar, raidde ne yapar, pvp de ne yapar? Talent treelerinin özellikleri neye yönelik ayrı ayrı bakınca, özetlerseniz makbule geçer :)
Mesaj tarihi:
dps. oyundaki en burst dps'e sahip advanced class'lar sentinel ve maruader. buna karşılık medium armor giyiyor olmaları da diğer jedi - sith ac'lerine göre dezavantaj sayılabilir.

talent tree'lerde de ortak olanı saymazsak bir tanesi daha dps ağırlıklı, diğeri biraz daha dps-savunma karışık diyebiliriz.
  • Yeni Oluştur...