aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 DarKRideR said: BiTcH_oFBaT said: Beşiktaşlı olmak zor iş abi. rahat maç yok yani net. fark attığımız maçta da kesin 5543984 tane gol pozisyonu kaçırabiliyor rakip benim gizli şeker, sinirsel şekere dönüştü resmen beşiktaş'lılıktan ... Onun dışında bugün gerçekten çok kötüydük. Bala maç kazandık resmen, Q7'ye cidden çok laf ediyoruz ama şu günler için bile adamı takımda tutmaya gerek var. Porto'da da böyleydi, çıkıp maçı kurtarıyor sonrasında yatıyordu. Bu maçta ekstra olarak bütün maç iyiydi hemen hemen, Şu takımın iki eksiği vardı bugün, Fernandes ve Ekrem, demeyin şimdi Fernandes asist yaptı, güzel paslar verdi rerörerö diye. Yaptığı hataların kaç tanesini arkada İbrahim, Sivok, Egemen kesti. Fernandes'in varlığı ve Ernst'in gününde olmaması birleşince orta sahada resmen direnci kırdık. Maccabi gibi takımın maç boyu toplasan 10 kere kalene gelmemesi gerek. Biz 2 gol attırdık adamlara, üçüncüyü ilahlar engelledi. 2. gol Fernandes'in net tembelliğinden kaynaklandı. 1. gol Ekrem'in beyinsizliğinden, boş bıraktığı adamından, alanından geldi. Geçen seneki defans dörtlümüz olsaydı bu maçta bile 4-5 yerdik rahat, stoperler özellikle çok güven veriyor. Hilbert panpa resmen 2-3 kişilik oynadı o kanatta birde, şu takımda genel performans göz önüne alındığında bugün takımın en iyisi net bir şekilde hilbert'ti bence, Almeida yedirdi bitirdi. Şu maçta rahat hat-trick yapması gerekiyordu normal bir almeida'nın. O kadar net toplar verildi ki, Fener maçında attığı gibi bir kafa topu çıkaramadı. Önceden de dedim, kaplumbağa gibi içe çekildi her kafa topunda, bakmadan topa iç güdüsel çıktı ... İsmail bu maç çok kötüydü. GS'liler dalga geçmeye başlayabilir rahat bir şekilde, çok adam kaçırdı. Bazıları telafi etti, bazılarını edemedi. Tercihlerde bazen Ekrem'den daha beyinsizce davrandı. Yine çalıştı çabaladı bırakmadı hiç oyunu ama, son dönem performansına yakışmadı resmen, GS'lilerin eline koz verdi. Geride kalan defans üçlüsüne cidden laf yok, olağanüstü oynadılar. Toraman'da liberoda harika işler yaptı, helal olsun. Quaresma'yı konuşmaya gerek yok, herşeyi yaptı resmen, Ernst'te biraz daha formda olsaydı ki bariz birşekilde yorgundu adam, belki rahat bir galibiyet alırdık. Carvalhal'de cidden TD'liği Beşiktaş'ta öğreniyor. Bu takımın düşmeye başladığı net ortadayken, Fernandes bu kadar yetersizken değişiklikleri erken yapamıyor. Ben anlamıyorum Holosko gibi adamı niye 90'da alıyorsun oyuna, niye 90? Bu herşeyden önce futbolcuyu bitirir. Sen basında, takımda aranan adamsın ama hocan seni 90'da oyuna sokuyor sanki altyapıdan çıkmış bir adammış gibi. Niye 70'de almıyorsun? Niye 60'da almıyorsun? Ekrem ve Fernandes'in yetersizlikleri, hatta Ernst'in formsuzluğu bu kadar ortadayken niye böyle geç değişiklikler yapıyorsun. Değişen oyuncu takıma enerji katar, niye yapmıyorsun? Cidden harika bir analist, harika bir insan Carvalhal ama teknik direktör olacak adam değil. En azından şu tecrübesiyle değil. Tayfur çıkar umarım bir önce de Tayfur'a destek olur. Mourinho - Boas olurlar bir arada asdfsad Fernandes hariç hepsine katılıyorum. Savunma özellikleri olarak zaten Aurelio olmasını beklememek lazım. Bir de maç eksiği var, o eksik kapandıkça daha iyi olucak. Ofansif anlamda bence iyi iş çıkardı. Fernandes de olmasa oyunu ileri taşıyacak oyuncumuz yok, kadrodaki tek adam şu anda. Quaresma -nazar değmesin- hakikaten son maçlarda ki inanılmaz oyununu bambaşka bi seviyeye taşıdı. Her kestiği top isabetli, ve daha da önemlisi en tehlikeli adama gidiyor. Carvalhal ileride kal demedikçe İsmail'i yalnız da bırakmıyor aslında. Daha da fazlası var. Bu maçta beraberliği kabul etmedi, tek başına isyan etti, ve galibiyeti aldı. Bu yüzden Quaresma = Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mac eksigi var bencede eskiden bu kadar top kaptırmıyordu bir de toroman ernst ile ferdi antremanda bile aynı bölge de oynamamıstır alısmaları faln lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vaperon said: O bu değil de yarın Arap spiker çıldırdı izleyeceğiz gene... Allaaaaaaaaaaah Allaaaaaaaaaaah ya Allah, ya Allah vs.vs. Hastasiyim adamlarin, gecen sene dunya kupasini el cezire den izlemistim, forlan yari sahayi gecti anda spiker basliyordu bagirmaya "Elle Forlan, Yalla Forlan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 öyle önemli ama yabancı maçları arap kanaldan gösteren bir kafe bar falan iyi iş yapar gibi geldi bana düşündüm şimdi de asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bu arada o tribünlerde fenerbahce formalarıyla gönülden sevinen fenerlileride helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 nerde ya özeet yok muu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yalnız kiev'liler amma üzülmüştür son 10 dakka hahah>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 simdi biz stoke city e 4 -0 flan yenilir dinamoda 1-0 alırsa ancak gruptan cıkamıyoruz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oldun said: simdi biz stoke city e 4 -0 flan yenilir dinamoda 1-0 alırsa ancak gruptan cıkamıyoruz heralde aynen öyle yada bakarsın kiev 5 fark atar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 maccabi hırslanıp yatmasın kiev'e karşı asdfds gerçi maccabi'de durumlar karışık, ligdeki kötü durum falan. Adamlar vaat etmişlerdi işte Beşiktaş'ı yenecez çoşmayın diye aynısını kiev'e de yaparlarsa çok şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Aslında Beşiktaş'ı yendiler bu maçta. Quaresma'ya takıldılar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kievde hersey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 MÜTTİŞ GOL 3. golde de güntekin'in sevinmesini koyun ya, herif kendini kaybetti cidden, GOL BE GOL küfredecek falan sandım ben bir ara, ben ettim en azından asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yok ya adam normal gol atamıyor arkadas illa bozuk işler yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ben öyle bagırdım ki sessim kısık suan sesim cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 3. gol direk PES golü yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vaperon said: WTF? q7 yatırınca herkezi o yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vaperon said: WTF? abi bu ya ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vaperon said: WTF? ahah o durduk yere bıraktı kendımı , belki gotumu gosterirsem topu bırakır bana gelır dıye dusundu heralde. - dur lan dur yatayım yere pozisyon alayım belkı bana gelır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi ahahaha hayır o adam bayaa bayaa 15-20 saniye o pozisyonda duruyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tinu said: ahah o durduk yere bıraktı kendımı , belki gotumu gosterirsem topu bırakır bana gelır dıye dusundu heralde. - dur lan dur yatayım yere pozisyon alayım belkı bana gelır. q7 nin dikkatini çekmek istemiş ama becerememiş bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 saha bayagi kaygandi ondan olmasin. Bir ara q7 de kaydi top toplayan kiza daldi. Gerci mac sonunda beraber resim cektirdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 fenerli arkadaşta sağlam yamulmuş http://twitpic.com/7ms8mm/full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar