Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Rewendor said: Phyx said: abi gercekten inandin mi bu habere ya. tiklim tiklim otobuste ucan tekme atmak tekmenin adamin kafasina gelmesi valla yazan kişi bizzat otobüste olduğunu iddia etmiş. inandırıcı gibi. ön kapıdan binmiş adam. otobüste bile atılır o şoförün yanındaki kapıya çıkar ordan destek alıp havada vurabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 adam ziplayip tekme atmis, hokuto shinken kasmamis su degil yani yaptigi http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/04152008/d/8/7/f/d87fc6f6c99240_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 izmir bşbnin şöförleri de bunlardan farksız hepsi barzo, şöförlük zor meslektir kardeşim madem sinirlerin kaldırmıyor defol git başka meslekte çalış yada vatandaşa insan gibi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 "Abi inanıyo musunuz buna yaa" falan diyenleri anlamıyorum. Belediye otobüsü şöförleri centilmenlikleriyle mi ünlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Hangi akıl scimitar'a katana derki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 konuları birleştirdim.. ötekinin başlık daha iyi diye ötekinin altına koydum bunu. güncelin ırzına geçtim evet. ahah. kötü adam kahkahası atıp puromu içeyim falan o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 SeaGle said: oof su efsane ya ' liselinin son gülüsü' kac dakkadır gülüyorum videosu vardı bulamadım ahanda buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yalnız neyse ki tekmeyi atıp kaçmış, kaçmasaydı es kaza karşılık verirdi o genç, sonra devletin memuruna görev başında saldırmaktan hapse girerdi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 aquila said: okumamis ki haber, disarda atiyo adam ucan tekmeyi. ne disarisi abi? neden camdan kaciyo o zaman sofor koltugundan kapidaki adama, kafasina gelicek sekilde ucak tekme atamazsin. hani hizini alabilecegin yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 diyorum sana koltuğun yanındaki kapının üstüne çıkıp ordan vurursun işte sdf atladığı cam da kendi camıdır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 simdi taslar yerine oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kapinin yanindaymis cocuk, koltuktan kalkip vurmustur azina. sonra obur taraftan camdan hup kacaar. lan hem tekme atmis hem biber gazi basmis adam, aklindan o ana neler geciyodu cok merak ettim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şoförler tekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tam olarak aklımdan geçen sahne sondan 2. fotoğraftaki gibi bişeydi. sonra da diklemesinden camdan geçip, yerde takla atarak dikelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 burada tekmeyi atan beyaz maskeli, önceki otobüsten atlayarak lisesi dövenin arkadaşı işte. bi sonrakinde de kırmızı maskeli tepeden inecek milletin üstüne. iett wrestlers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar