nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arkadaşlar ben de sorayım yeri gelmişken 1 her gün otobüste gördüğüm kız: benimle aynı otobüse biniyor, kesin bana hasta 2- marketteki kasiyer: şifreniz lütfen derken gülümsüyor, kesin verecek 3- bizim bölümdeki kız: bu da hep aynı derslere giriyor benimle, bu da hasta kesin 4- bu da bilmediğim bi kız o da hasta bana heralde kendime özgü bi çekiciliğim var çünkü arkadaşlar nolur yardım edin 4 talibim var cuma evlenmem lazım çok acil öptüm kib aeo bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 kendime özgü çükücülüğüm var benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sparkcaster said: arkadaşlar ben de sorayım yeri gelmişken 1 her gün otobüste gördüğüm kız: benimle aynı otobüse biniyor, kesin bana hasta 2- marketteki kasiyer: şifreniz lütfen derken gülümsüyor, kesin verecek 3- bizim bölümdeki kız: bu da hep aynı derslere giriyor benimle, bu da hasta kesin 4- bu da bilmediğim bi kız o da hasta bana heralde kendime özgü bi çekiciliğim var çünkü arkadaşlar nolur yardım edin 4 talibim var cuma evlenmem lazım çok acil öptüm kib aeo bye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sparkcaster said: arkadaşlar ben de sorayım yeri gelmişken 1 her gün otobüste gördüğüm kız: benimle aynı otobüse biniyor, kesin bana hasta 2- marketteki kasiyer: şifreniz lütfen derken gülümsüyor, kesin verecek 3- bizim bölümdeki kız: bu da hep aynı derslere giriyor benimle, bu da hasta kesin 4- bu da bilmediğim bi kız o da hasta bana heralde kendime özgü bi çekiciliğim var çünkü arkadaşlar nolur yardım edin 4 talibim var cuma evlenmem lazım çok acil öptüm kib aeo bye 4. benim. beni sev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 4 günlük iliskim bugün sonlandi verdiginiz tavsiyeler için sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Up to Four is hâlal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 konulu hatun yapamadın mı bee tüh neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Pewpew said: 4 günlük iliskim bugün sonlandi verdiginiz tavsiyeler için sagolun hangisini seçmiştin lan? arada kaçırmış da olabilirim ama 4'ü zitir et direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ayrıca 3.cüyü de tanımıyor muşun olm. Kız gerizekalı falandır büyük ihtimal. ayrıca bu kızın güzel olduğunu nerden biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 a'yı da elemişsin zaten. ee sana kaldı B? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 3 kızkardeşle birlikte oldu haberleri okuyup konu açıyorlar işte buraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 çok sev http://1.bp.blogspot.com/-QPCNwzL16mA/TpsMW4bklGI/AAAAAAAABa8/K1Uyo6zJIfQ/s1600/296290_10150309986356533_81533016532_8312259_950307674_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar