Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.x

kozalak

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

msg

"Selam nasilsin? O gun konusamadik, gurtultuden bise anlasilmiyodu.arkadaslari da yalniz birakmamak icin dondum hemen.siz erken mi ayrildiniz mekandan? daha sonra bakindim ama goremedim."

yazdim

Benim kız arkadaşım olmasını istediğim bi kız buna "evet erken ayrıldık" der. heehhe
Sosyal ağlarda paylaş

bi kız arkadaştan yardım aldım ne yazsam diye.
kızın peşinden daha önce koşmadım, koşamadım diyelim. ama şu an baya bi koşabilirim bunun arkasından. tabi karşıdan gelecek cevaba vs bağlı herşey.

hala cevap vermedi. önümüzdeki 12 saat içinde de cvp vermeyecek. hiç cevap vermeyebilir de. o zaman yapıcak bişeyimiz yok, başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma deriz.
beklemedeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi doğru düzgün iki cümle kurmadığın kıza "kusura bakmayın sizide yalnız bıraktım" temalı bir mesaj yollamışsın ._. Kızın aklını hemen çelebilmişsen bir cevap yollar diye tahmin ediyorum. Yollamazsa da moralini bozma. Tanımıyor sonuçta seni. Git doğru düzgün bir ortamda biraz konuş kızla. Muhabbetini görsün, seni tanısın. Öyle ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Abi doğru düzgün iki cümle kurmadığın kıza "kusura bakmayın sizide yalnız bıraktım" temalı bir mesaj yollamışsın ._. Kızın aklını hemen çelebilmişsen bir cevap yollar diye tahmin ediyorum. Yollamazsa da moralini bozma. Tanımıyor sonuçta seni. Git doğru düzgün bir ortamda biraz konuş kızla. Muhabbetini görsün, seni tanısın. Öyle ancak.

ahaha ne dogru mesaj
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Redeagle said:

ahaha ne dogru mesaj

mesaj dogru evet.ama basinda yazdigim gibi yapabilecegim bise kalmadi.sans olsa o ortak arkadasla gorusuyo olurlardi hala zaten.o da olmayinca istemesem de bu yolu tercih ettim. kizin ortamina girmeyi sanki ben dusunmedim. varsa daha iyi bi fikriniz soyleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...