Anelor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 fingers crossed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kozalak said: attim bi mesaj beyler. sans dileyin :) ne dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 msg "Selam nasilsin? O gun konusamadik, gurtultuden bise anlasilmiyodu.arkadaslari da yalniz birakmamak icin dondum hemen.siz erken mi ayrildiniz mekandan? daha sonra bakindim ama goremedim." yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Gelicek olan ilk mesajla herşey belli olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 beklemedeyiz. hemen cevap vereceğini sanmıyorum. yarın falan verirse anca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 atılabilecek en düzgün mesajlardan birini atmışsın, parti de çok kalabalıktı yeaa nefes alınmıyodu iyi ki ayrılmışsınız fln da ekleyebilirsin ikinci mesajda (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Oha bi kızın peşinden bu kadar koşmak bana işkence gelirdi herhalde. Ben seni arkadaş olarak görüyorum dese napıcan? En iyisi size yavşayan kızlarla takılın diğer türlü zor bu işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kozalak said: msg "Selam nasilsin? O gun konusamadik, gurtultuden bise anlasilmiyodu.arkadaslari da yalniz birakmamak icin dondum hemen.siz erken mi ayrildiniz mekandan? daha sonra bakindim ama goremedim." yazdim Benim kız arkadaşım olmasını istediğim bi kız buna "evet erken ayrıldık" der. heehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kız sana karsı az bucuk iyi biseyler hissediyorsa kıza " domatis patitis pazarda ucuzlamıs" desen ters tepmez. Olacagı yoksa isin bosunadır etkileyici laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bi kız arkadaştan yardım aldım ne yazsam diye. kızın peşinden daha önce koşmadım, koşamadım diyelim. ama şu an baya bi koşabilirim bunun arkasından. tabi karşıdan gelecek cevaba vs bağlı herşey. hala cevap vermedi. önümüzdeki 12 saat içinde de cvp vermeyecek. hiç cevap vermeyebilir de. o zaman yapıcak bişeyimiz yok, başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma deriz. beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 beklemek kadar berbat bise yok ya. hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Abi doğru düzgün iki cümle kurmadığın kıza "kusura bakmayın sizide yalnız bıraktım" temalı bir mesaj yollamışsın ._. Kızın aklını hemen çelebilmişsen bir cevap yollar diye tahmin ediyorum. Yollamazsa da moralini bozma. Tanımıyor sonuçta seni. Git doğru düzgün bir ortamda biraz konuş kızla. Muhabbetini görsün, seni tanısın. Öyle ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oturup "ne zaman cvp gelcek?!" diye beklersen zaman gecmez haci abi, kalk git dolas bi hava al,skyrim oyna ya da en guzeli YAT UYU BUGUN PAZAR! ve ben calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok lan evde oturup da bekleyen kim. birazdan brunch keyfi yapmaya gidicez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sen gez oyle brunch keyfi fln, daha cok cvp beklersin o hatundan!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aklım onda ama lan öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hala cevap gelmediyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Redeagle said: Abi doğru düzgün iki cümle kurmadığın kıza "kusura bakmayın sizide yalnız bıraktım" temalı bir mesaj yollamışsın ._. Kızın aklını hemen çelebilmişsen bir cevap yollar diye tahmin ediyorum. Yollamazsa da moralini bozma. Tanımıyor sonuçta seni. Git doğru düzgün bir ortamda biraz konuş kızla. Muhabbetini görsün, seni tanısın. Öyle ancak. ahaha ne dogru mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hala yok malesef.bi kac gun sonra icimdekileri dokerim bi mesajla, tamamen raatlarim.kisfmet degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Red said: Redeagle said: Abi doğru düzgün iki cümle kurmadığın kıza "kusura bakmayın sizide yalnız bıraktım" temalı bir mesaj yollamışsın ._. Kızın aklını hemen çelebilmişsen bir cevap yollar diye tahmin ediyorum. Yollamazsa da moralini bozma. Tanımıyor sonuçta seni. Git doğru düzgün bir ortamda biraz konuş kızla. Muhabbetini görsün, seni tanısın. Öyle ancak. ahaha ne dogru mesaj mesaj dogru evet.ama basinda yazdigim gibi yapabilecegim bise kalmadi.sans olsa o ortak arkadasla gorusuyo olurlardi hala zaten.o da olmayinca istemesem de bu yolu tercih ettim. kizin ortamina girmeyi sanki ben dusunmedim. varsa daha iyi bi fikriniz soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kozalak said: hala yok malesef.bi kac gun sonra icimdekileri dokerim bi mesajla, tamamen raatlarim.kisfmet degilmis aman hacı coşma msg la sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 niye ki abi?ne tehlikesi var?zaten kaybetmisiz uhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oglum asıl o zaman kaybedersin,o kızın bi arkadas cevresi olcak okulda,direk karman düşer şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu abdal bana yazdı, ben yüz vermedim ohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 evet lan dogru.hic bise demiyim en iyisi kalbime gomerim o zaman, unutup da giderim o zamaaan, alt tarafi ask bu da isteee vazgecilmez misin amaaaaan arabeske baglariz biz de panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar