Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nihihi =oP (L)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Msn yok mu? Ayip oluyor. Olan var olmayan var.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Evet, gercekten hayvan. Cumartesi ben oradayi, cuma belki gelirim. Ama geldigimde sen pece felan ortersin yuzune olur mu?[signature][hline]i have no tears, there is only pain
avp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 çok tebrik ben sizi ederim[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahh ahh darısı başıma.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: avp, 08 Ekim 2004 11:26 tarihinde demiş ki: çok tebrik ben sizi ederim Kurduğun cümleyi öpüvereyim iki yanağindan ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
avp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ;) şaşkinligima ver euh[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bir kuzenim vardı...Birçok kuzenim vardı ama o birtaneydi içlerinde... Hayatta üç şeyi yapma demişti.. *Bir aşkını asla lanse etme. *Bir bayani asla cevresinde aldatma *VE bu ikisini asla yapma!! Ne günlerdi o günler... Neyse Mutluluklar...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 çok dogru demiş kuzenin..[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mutluluklar...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 mutluluklar[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 mutluluklar her zaman böyle gözlerinizin içi gülsün[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tebrikz..oy oy gözlerinin içi gülüyo ikisininde..mutluluklar forever..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Son gelişmeler ; - Nişanda yapılan gizli anlaşmalar neydi ?! - Acaba diab vanquishin tırnaklarını ilişki uğruna kesecek mi? - Wendy goooo, bu işe ne dedi? - Hepsi reklamlardan sonra... - Dimes meyve suyu yaşasın ektoplazmalar. - Evet!Diabla Wendigo nişanlandı! - İşte olay nişan! - Nişan anı! - Pasta kesilirken dükkandan bakan insanın Alaaddin Çakıcı olduğu tartışması sürüyor! - Wendigo olayı yalanladı! - Diab photoshop'ının bozulduğunu açıkladı! - Hanım 3 kilo kıyma istedi, bi saniye, karıştı galiba.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hic anlattigin gibi olmadi, yazilan senaryo cok hatali. Lutfen gercegi moon anlatsin. Neler yasandi bitti moon senden alalim yorumlari.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 olmadı tabi... Masal gibiydi...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ne olmadi nasi yani?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 mhuthlhulhucklhar pls[signature][hline]Live and Let Die..
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 rüya gibiydi :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yüzük parmaga girince bir isilti bir parilti oldu, isigin kaynaginin diab'in gözleri oldugunu sonradan anladik. Wendigo'yu sormayin, bedeni orada ama ruhunun nerede oldugunu cozemedik. Bilirdik ki yuzuk parmaga girince beden yok olur, wen'de tam tersi ruh kayboldu sanki. Anlatamiyacagim gerisini ben duygulandim simdi böhüüü[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Öne çıkan mesajlar