Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Oğlannn biziiiim, Kızzzz bizimmm, Hey hey heyyyy[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: dom, 05 Ekim 2004 14:27 tarihinde demiş ki: biz kiz tarafi mi oglan tarafimiyiz ben bunu cozemedim. ahahahah :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 mutluluklar dilerim :) Gr@L bonzimiz yeni accountlarıyla çoşmuş yine heh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Leetranos sadece guvenligi saglamak icin orda olacak dimi Azmodayi? ne diyim sevindim adiniza dugunde kiz tarafi, erkek tarafi disinda bi de paticik tarafi yapmaniz gerekiyo unutmayin :P[signature][hline]Silence in the studio!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Absolut, 05 Ekim 2004 14:42 tarihinde demiş ki: Oğlannn biziiiim, Kızzzz bizimmm, Hey hey heyyyy *!halaya katılır* Tey Tey Teyyy [signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 05 Ekim 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kız pembe pati Erkek Mavi Pati E ikimizde Pati oldumuza göre öle bi sorun yok Pati düğünü =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hihi süferr yaa mutluluklar size umarım herşey istediğinizden daha güzel gider....[signature][hline]tuana...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mutluluklar Dilerim ;)[signature][hline]
SammaeL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mutluluklar dilemiştim, tekrar diliyorum > MUTLULUKLAR DİLERİM! (aha diledim) Bikaç foto da benden olsun :) (en güzellerini ayıkladım, gerisi işe yaramaz) Mutluluk! Pati Ne bakıyon ? Böğürmeye devam et! Böğürüböğürüvi! ryan'ın fotoğraf çekerkenki hali. Her çekişinde böyle oluyor adam! :) Böğür![Bu mesaj SammaeL tarafından 05 Ekim 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 uehueh Saol Sam =o) Resimler küsel de ben nasıl beceriyorum fil gibi çıkmayı çok merak ettim valla =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
SammaeL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bu arada ryan sen şu "pati" olan fotoda ne seksi bakmışsın öyle be ?
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla takıldığım nokta ryan a biraz kilo aldırın ya vallaha somalidenmi turkiyedenmi anlaşılmıyo[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 05 Ekim 2004 16:20 tarihinde demiş ki: uehueh Saol Sam =o) Resimler küsel de ben nasıl beceriyorum fil gibi çıkmayı çok merak ettim valla =oP Alla alla taktın sen bu hayvanlar alemine Antalya dayken Kelebekler , Arılar Şimdide sıra Fillerde mi ?[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben napim be berk shu 3 lu resimde ki halime bak ueheuh[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
narin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 wendigo ; abi repartuarinda hande yenerden bisiler varsa bnm icin okusana :p tekrar mutluluklar..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hepsinde sufersin canım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: narin, 05 Ekim 2004 17:05 tarihinde demiş ki: wendigo ; abi repartuarinda hande yenerden bisiler varsa bnm icin okusana :p tekrar mutluluklar.. ben hatayı en başındaaaa yaptım aynı eviii senle paylaşaaraakk kendimi çook takdir ediicem hedee hodoooo :P[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
narin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Valla abi su elin fransasinda gozlerim doldu :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Antalya çıkartmalarından III sü ve en hayırlısının ardından bikaç resim daha koyalım ki bu resimler ryan ve moon un katılımıyla ayrı bir renkli oldu ;)= çıkartmanın ilk gecesi klasik olarak resimlerde de görmüş olduğunuz gibi thebar da hopladıktan soora ekipcek yatlimanı king in yolunu tuttuk. ki king de salı ve pazar günleri çaldığımız ama haftasonları disko modunda olan bi yer... yatlimanına inen undead ordusu resminde gözlere dikkat ediniz. king de hopladık zıpladık yuvarlandık. dehset bir baş ağrısı çekiyordum o esnada ama hayat güzeldi yine de ;)= cumartesi gecesi ile ilgiili bisürü resim zaten yukarıda mevcut olduğu için son güne yani pazar gününe zıplıyorum müsadenizle... pazar günü çakırlar mevkiinde bir kır kahvaltısı yapmak üzere sözleştik. yaklaşık 20 km gittikten sonra çardağımıza kurulduk ve bazlama, gözleme, çay, gazete keyfimiz başladı. çayları koymak için seçilen diab aslında hamarat evkızı testinin ilk aşamasından geçtiğinden habersiz neşe içinde ve taşırmadan doldurarak demleri yüreğimizi ferahlattı ve ikinci aşama olan yaprak sarması testine katılmaya hak kazandı ;)= açık hava patilere iyi gelmiş iştahları kabartmış gözleri karartmıştı... burda sevgili moon u bazlama yerken gözleme demeye çalışırken görmektesiniz. kendisi aynı zamanda iskender yerken şiş diyebilmekte kola içerken çay içermiş gibi sırıtabilmektedir :p günün ilerleyen saatlerinde bowling e eğlenmek amacı ile giden genclerin yuzundeki bu hüzünlü ifadenin sebebi neydi? tabiki strike canavarı wendigo ehehhe :p pazar gününün gecesinde diab istanbula uçup beni yine buralarda birbaşıma bırakırken ben çaresizce haykırıyorum barda diaaaaaaab die. bakınız efem ;)= daha çok antalya çıkartmaları olacak. biz daha buralar ne resimler upload edeceğiz. izleyiniz ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 şu resmi koymayı nasıl unutmuşum ahahahaha moon ryan ve angel ben yorum yapmaktan kaçınıyorum :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 gelsene çocuum ara sıra alla alla ;)= özledik suratını[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Son resim bizim nişan pastamız.... YANİ SÖZDE "BİZİM" kim kimle nişanlanio belli değil LOL...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
tunca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çaarmıosunuzki buluşmalara böhü =) buluşmalardan 1 gün önce falan atın bi özel mesaj hemen biterim buluşma yerinde =) [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 05 Ekim 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Oy Oy Oy Umarım aramızda Hürriyet te basında falan arkidişler yoktur. Sakat valla resimler :)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Öne çıkan mesajlar