Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ryan kardeşim resimleri cd ye yazıp bana verdiğinde -Antalya Çıkartması III- konulu ayrı bir başlık açacağım ama bu son çıkartmanın en önemli olayını sizlerle paylaşalım dedik.... cumartesi gecesiydi... yıldızların altındaydık. moonchild, ryan, sammael ve angel bizlere eşlik ettiler... hayat güzel, çok mutluyum, daha ne diyeyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mutluluklar =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 vayvayvayyy. allah akıl fikir versin.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bence söze ihtiyaç yok =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hehe tabi allah akıl fikir versini unutmuşum :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 sevindim sizin adınıza :) mutluluklar.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar dilerim :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 cok mutlu olun e mi , insallah bi yastikta kocama devrini atlatip , afedersiniz kiciniz pise pise yaslanma durumuna gelirsiniz birlikte :) opuldunuz[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mutluluklar dilemeye gerek yok , gözleri gülüyo resmen :D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 oy oy oy dağlar başıma . İnsanları boyle mutlu gorunce kendimi garip hissediyom :) nemutlu size[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Evet cok güzeldi. resimler gelince daha detayli yazariz. Tekrardan mutluluklar diliyorum buradan. Umarim bende mutlulugumu paylasacagim günü yakalarim bir gün.( konuyu biliyor diab ve moon ) [Bu mesaj -ryan- tarafından 04 Ekim 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
odchu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :)) çok çok mutluluklar size..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 alkolün etkisiyle bi hata yapmışlar :-P mutluluklar ve hatta :tebrikz: derim valla[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bu mutluluk uzun sürmicek gibi gelio bana... masanın üstündeki sigaraları görünce:-P mutluluklar...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar allah bir yüzükte kocatsın :tebrikz:[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 The Bar ortamlarına akılmış yine.. Supersonic ayçöreeni özledim.. Şu Net nelere hacet .. Tanrı sizi mutlu etsin.. burnumuzun dibinde neler oluyo.. :)[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
WRATH Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Aramızdan iki kişi daha "Ding!" ledi. Darısı başımıza ;) Hayat boyu mutlulular dilerim...[signature][hline]Aksakallı Nur Yüzlü Dede
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mutluluklar.. =)))[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Gratz ne diyim ehe.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben...
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tebrikler.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ahaha süper be! ryan cekil abi aradan sen bi karısma olaylara =P moon2 misin nesin sdush =)[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Hayırlı olsun :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ooo mutluluklar henüz ewlilik olmasa bile şimdiden bir yastıkta kocamanızı temenni edelim. aslında kocamasanız daha ii olur da :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Öne çıkan mesajlar